Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

А що з інтернет мовленням 104.3, якось воно заглохло і сайт у них фактично не оновлюється.
Продали б чи шо чесне слово.
А ретро переносили передавач в БЦ, в рішеннях нацради є.  
  •  

Ігор

Так, пошвидше б продали, ним мабуть ніхто не займається. Коли я останнього разу був на їх сайті то помітив що в них він не оновлювався декілька років.

PS. Дякую за +1 ;)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=7065Так, пошвидше б продали, ним мабуть ніхто не займається. Коли я останнього разу був на їх сайті то помітив що в них він не оновлювався декілька років.
Він у них уже десь рік (а може близько того) не працює http://www.radio.net.ua/ написано:You don't have permission to access / on this server переклад:Ви не маєте дозволу мати / доступ на цьому сервері. :(  :angry: Да скоріше б уже продали!
Цитата: "Ігор" post=7065PS. Дякую за +1 ;)
Взаємно! ;)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "vital-fm" post=7063А що з інтернет мовленням 104.3, якось воно заглохло і сайт у них фактично не оновлюється.
Продали б чи шо чесне слово.
Та й не кажіть,уже нема терпіння слухати оту маячню,тягнуть кота за хвоста,я думаю їм уже були пропозиції від мережевиків,або ігнорують,або хочуть побільше грошей :angry:
Цитата: "vital-fm" post=7063А ретро переносили передавач в БЦ, в рішеннях нацради є.
1. Переоформити додатки 1, 6 (дата видачі додатків 24.05.2011) до ліцензії на мовлення НР № 0120-м від 16.02.2005 ТОВ ,,Телерадіокомпанія ,,НБМ-Радіо", м. Київ, у зв'язку зі зміною місцезнаходження передавача на частоті 106,2 МГц у м. Білій Церкві, зазначивши:
- місцезнаходження передавача на частоті 106,2 МГц у м. Білій Церкві – вул. Ярослава Мудрого, 42, м. Біла Церква.  
  •  

vital-fm

А не дзвонили на станцію? Що працівники кажуть?
Там не рік, там добрих 3 інтернет мовлення мовчить, останній раз я десь в 2008-му чув.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "vital-fm" post=7076А не дзвонили на станцію? Що працівники кажуть?
Нічого не кажуть;-або ніхто не бере слухавку,або зайнято :angry:
Цитата: "vital-fm" post=7076Там не рік, там добрих 3 інтернет мовлення мовчить, останній раз я десь в 2008-му чув.
Я мав на увазі сайт!(який не оновлювався від тоді,як Ви і кажете припинилося інтернет мовлення,з 2008р.,а вже рік як і сам сайт не працює :( )
Про інтернет мовлення вже й мовчу,власник інтернет провайдер,а інтернет онлайн мовлення і сайт не спроможний налаштувати-аж смішно :lol:
ПОЗОР!!!  
  •  

Ігор

Кіс фм відновив мовлення :)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=7081Кіс фм відновив мовлення :)
А мене це вже не радує :(
З такими трансляціями,як у них,це... :S  :whistle:  
  •  

Ігор

Мені не подобається те що я не можу пройтися по вулиці і слухати їх :evil: можна лише в центрі.
І звук в порівнянні з Київським ніякий :evil:  
  •  

Ігор

Ретро замовкає здається на 44-й і 59-й хвилині, мовчить приблизно 3 хвилини.  
  •  

Radiostyle

Сьогодні писав листа до Тавр медіа,ось відповідь:
Денис, поверьте, мы везде стараемся следить за качеством, а в техотделе на плазму выводится состояние всех передатчиков всех сетей. Просто у нас их по Украине около 200. На местах за ними следят прежде всего радиопередающие центры, на площадках которых они размещены. По договору, за деньги, они обслуживают нашу технику. Видимо, у вас локальная проблема как раз с сервисом... А письма от меня в техотделе читают)))

С уважением, Юлия Смирнова

руководитель отдела интернет-проектов
радиогруппы "ТАВР МЕДІА"
"Русское Радио", "Хіт FM", "Kiss FM", "Radio ROKS"  
  •  

Ігор

Цікаво, щось зміниться після цього листа?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=7126Цікаво, щось зміниться після цього листа?
Сумніваюсь :(  Це вже не перший мій лист до Тавру,у відповідь одні відписки :angry:
P.S. Дякую за +1 :)  
  •  

Ігор

Точніше відмазки. :(

Будь-ласка:)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=7131Точніше відмазки. :(
Саме так  :whistle:  
  •