Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12096Привіт Денисе! А які шуми? Я мало слухаю УР1, і не звертав увагу.
Привіт Ігоре! Коли звук у стерео,чутно легенький шумок (просто фм шум).

Цитата: "Ігор" post=12096Зажали, але всеодно краще ніж 100Вт. Якби ще десь антену повище поставили.
Да, і так непогано  ;)  
  •  

Ігор

Ну що ж?! Тепер чекаємо на покращення сигналу. :)

а може вони вирішили узаконити потужність? ;)  
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=12089УР-1 разрешили полкила
А скільки часу пройшло , відколи замовили збільшення потужності ??? У Львові 24 теж вже давно хоче кіловат, але щось не дають. Хоча в них і так непоганий сигнал, але якщо зараз реально 100 ват, і піднімуть хочаби до 500, то напевно в мене вдома Деген потягне зі складеною антеною. Ну і в транспорті на плеєрі буде більш комфортно слухати.  :clapping:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ігор

Якщо я не помиляюсь, то замовили десь в березні.  
  •  

admin

Цитата: "Ігор" post=12098а може вони вирішили узаконити потужність? ;)
я цієї думки  
  •  

Radiostyle

На Ретро фм несуча   :sick:  
  •  

voldem

Вже працює?!

На сторінці:
http://ukrtvr.org/index.php/efir-po-naselenikh-punktakh/32-kijivska-oblast/285-bila-tserkva-misto
вказані мультиплекси але не вказані адреси передавачів. Це що значить, що вони ось-ось мають бути встановлені чи вже встановлені та працюють, тільки забули написати?1  
  •  

Ігор

Тільки що в Рокитному перевіряв прийом радіостанцій із БЦ в машині.
Неприйняв Русское радіо на 102,8. Хіт fm-у на 105,7 завжало Стильне на 105,5 з Києва (отримав кашу). Кіс фм прийняв на 3. Інші радіостанції з БЦ ловлять добре. На Ретро несуча так і залишається, але з легеньким шумом.
Антена 30 - 40 см, без підсилювача.  
  •  

admin

це означає що ми не знаємо, де саме встановлені передавачі.
Вони начебто встановлені та працюють  
  •  

Ігор

Мовлення Ретро fm вiдновлено :)  
  •  

Radiostyle

На Стильному правий динамік звучить приглушено  :cry:  
  •  

Ігор

Це сталося після 12 ночі. Тільки що відновився звук на ньому, але чи на довго? Вчора спостерігав за ним майже до 2-х ночі, і майже постійно мінявся.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12507Це сталося після 12 ночі. Тільки що відновився звук на ньому, але чи на довго? Вчора спостерігав за ним майже до 2-х ночі, і майже постійно мінявся.
Таке часом буває,особливо,коли сильний вітер,чи дощ,іде поганий сигнал зі супутника,і один динамік ніби "захлинається",потім через деякий час знов звук нормалізовується.
Вчора ще спостерігав,що на УР-1,теж звук "глючив",сьогодні в нормі,також звук часом пропадав на Хіт фм та Русском радіо  :|  
  •  

Ігор

На Стильному я спостерігаю вперше. Раніше звук зовсім пропадав бувало що навіть на 2 тижні. Треба щоб хтось поспостерігав в інших містах. Може проблема на супутнику?
В самому Києві звук нормальний, але він в моно. Треба мабуть щодо Києва написати їм жалобу. Щоб увімкнули стерео.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12510В самому Києві звук нормальний, але він в моно. Треба мабуть щодо Києва написати їм жалобу. Щоб увімкнули стерео.
Тільки що написав їм на форумі! ;)  
  •