Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Тільки що знову приглушувався звук.
Треба мені поміняти тюльпани містами, а то в мене лівий приглушився.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12519Тільки що знову приглушувався звук.
Треба мені поміняти тюльпани містами, а то в мене лівий приглушився.
В мене зараз звук рівномірний в обох динаміках,але "глухуватий".  
  •  

Ігор

Тоді коли я писав і говорила ведуча правий ставав глухуватим. Коли я прокинувся перевірив ще в навушниках я помітив що ВЧ стало меньше. Подумав що це мені здається з просоння.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12523Тоді коли я писав і говорила ведуча правий ставав глухуватим. Коли я прокинувся перевірив ще в навушниках я помітив що ВЧ стало меньше. Подумав що це мені здається з просоння.
В мене таке теж буває,коли ти рано встав,і ще не слухав нічого,а потім надів  :music: ,тобі здається,що все у нормі,а пізніше,коли "слухові рецептори" прокидаються,ти відрізняєш,там менше ВЧ,чи більше ;)  
  •  

Ігор

Я вчора в ночі лежав слухав програму на замолення, але тихо тому що в ночі навіть тихий звук здається що він дуже гучний. Так і заснув. Хотя у сні радіо взагалі не чув.  
  •  

Ігор

На моєму приймачі вдома налаштував звук нормально, майже такий як і був. А от в плеєрі налаштувати не можна :cry:  
  •  

Ігор

Привіт Дениве! На Стильному проблем зі стерео вже не спостерігаю. Хотів тебе запитати про якість. Думаю чи нормальна? Чи це вже в мене звикли вуха?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12668Привіт Денисе! На Стильному проблем зі стерео вже не спостерігаю. Хотів тебе запитати про якість. Думаю чи нормальна? Чи це вже в мене звикли вуха?
Привіт Ігоре!
Тільки що прослухав,як на мене така ситуація:
НЧ забагато,звук глухуватий,і по балансу трохи переважає лівій динамік.

Щодо інших,Русске-5 місяців нема стерео,трохи замало НЧ (в порівн. з Києвом).

Хіт-хотілося б м'ягший звук.

Ретро-побільше НЧ та збільш. рівень гучності.

УР-1-забагато шумів у стерео.

Кісс-те саме,що і Хіт  ;)

P.S. Нет-хотілося б щоб закрили :lol:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=12690P.S. Нет-хотілося б щоб закрили :lol:
так це наша мрія! :)
навіть якщо не хотять продавати, то домовилися б про ретрансляцію чогось. Ставили б так само рекламу і рейтинг був би.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12695
Цитата: "Radiostyle" post=12690P.S. Нет-хотілося б щоб закрили :lol:
так це наша мрія! :)
навіть якщо не хотять продавати, то домовилися б про ретрансляцію чогось. Ставили б так само рекламу і рейтинг був би.
Та жлоби вони та й усе :angry:
Вони б цілий день одну рекламу і крутили,якби не НР  :lol:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=12698Вони б цілий день одну рекламу і крутили,якби не НР  :lol:
цікаво, а можливо переоформити ліцензію так щоб можна було крутити рекламу 24 години? ;-)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12699
Цитата: "Radiostyle" post=12698Вони б цілий день одну рекламу і крутили,якби не НР  :lol:
цікаво, а можливо переоформити ліцензію так щоб можна було крутити рекламу 24 години? ;-)
Та скоріше за все ні,хоча...це ж Уркаїна  :lol: ;)  
  •  

AlexFM

Цитата: "Ігор" post=12699

Точно-нет. В законе о рекламе четко прописаны квоты для радиовещателей.
Есть телеканалы типа "магазин на диване", но там другая концепция.

Интересно, как можно назвать радостанцию, которая крутила бы 100% рекламы...

Мне нравились юморески, которые крутили до 2003 года по Просто Ради.О: "60 секунд в Радиошопе"  :D  
  •  

Ігор

Як би воно називалося не знаю, але слоган мабуть був би таким: без розмов, без музики - тільки реклама

Цитата: "Radiostyle" post=12701Та скоріше за все ні,хоча...це ж Уркаїна  :lol: ;)
я і питаю тому що це Україна. Що можна нахімічити в ліцензії, щоб крутити весь час рекламу?  
  •  

Ігор

Тільки що на Стильному радіо звук перекосився на лівий динамік, і став глухим. Потім став нормальним, але перекосився на правий. Надіюсь що до ранку стане нормальним.  
  •