Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12770Тільки що на Стильному радіо звук перекосився на лівий динамік, і став глухим. Потім став нормальним, але перекосився на правий. Надіюсь що до ранку стане нормальним.
8.20 ранку,поки що ніяких змін-гучніше грає лівий динамік,правий звучить глухо  :|

9.30 Звук у нормі  :music:  
  •  

Ігор

Бачу треба їм ще за Білу Церкву написати. Знову глухо.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12797Бачу треба їм ще за Білу Церкву написати. Знову глухо.
Написав,будемо чекати результату! ;)  
  •  

Ігор

Дякую! Я сьогодні увімкнув Київ, там хоть моно, але якість нормальна. Скоро я ще до них схожу в гості, якщо до того моменту не зроблять попрошу щоб зробили.  
  •  

oldman

Ігор, а яка причина цих постійніх проблем з радіо в БЦ?  
  •  

Ігор

Цитата: "oldman" post=12808Ігор, а яка причина цих постійніх проблем з радіо в БЦ?
мені теж цікаво, мабуть не хотять ним займатися.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=12809
Цитата: "oldman" post=12808Ігор, а яка причина цих постійніх проблем з радіо в БЦ?
мені теж цікаво, мабуть не хотять ним займатися.

Мало того,що не хочуть,а й не можуть налаштувати,ну не крутили б що попало,не лізли б туди раз не розімієш :nono:
А то накрутять,а майстрам з Києва ще більше роботи після їхньої "роботи"!  
  •  

Ігор

Я теж такої думки.
Приїхали з Києва, налаштували, і нехай собі працює доки щось не злмається.  
  •  

Ігор

Йшов в магазин взяв з собою плеєр щоб послухати увімкнувши Стильне :blink: почув глухий, з перекосом стерео на один канал. Вирішив потестувати інші радіостанції: з радіостанцій Тавра насилу прийняв Кіс фм через шум, Ур 1 що з Києва що БЦ ловиться непогано. Стильне з Києва часто пропадає, Гала ловить краще. Увімкнув Ретро сигнал начебто став ще кращим, звук мякий, але можна було б трохи добавити басу.

Ps. Перевіряв я не зовсім в Рокитному, а приблизно за 1км на південь від нього. В прийомі різниця лише в тому що прийом з БЦ кращий.  
  •  

Ігор

Сьогодні вирішив перевірити прийом на плеєрі в будинку, і був здивований, знайшов 2 місця де прийняв Житомирську хвилю (можливо тропо) прийняв всі радіостанції з БЦ. Радіостанції Тавра слабо, але якщо знайти місце можна слухати. Прийняв майже весь Київ, з різною якістю. На нормальний приймач приймається весь Київ і БЦ. З телебаченням все теж саме що і раніше.

Надалі я в самому Рокитному буду рідко.  
  •  

Radiostyle

Ігоре привіт!
В мене вже немає терпіння  :evil: ,ну скільки ж можна,може в тебе є знайомі,чи контакти,що працюють на стильному?
Вчора їхав у маршрутці (а для маршрутчиків це радіо №1 у БЦ,ну ти мабуть знаєш)і на верхній полці,над сидінями,стояло дві колонки,ліва грала нормально,а права наче сабвуфер "глухо",а потім звук став ніби прориватися,і знову глухо,і так було декілька раз.
Можливо їм підсказати в чому проблема,може вони і не в курсі,і не чули,що і як зараз грає.
Я думаю там десь щось із стереомодулем,чи щось коротить,бо звук ніби і хоче прорватися в правому динаміку,та щось йому не дає.
Написав на форумі Стильного,але поки немає відповіді,адмін постійно в офлайні,хоча раніше був активнішим.
Знаєш,що мені ще спало на думку,адже до того,місцеві не почали вставляти рекламу,все було гаразд,можливо щось перехімічили :dunno:
І ще, дам тобі посилання http://www.tavrmedia.ua/radioexpert/blogs/radiokuhnya-solit-po-vkusu-blog-yulii-smirnovoy-kontent-redaktora-sayta/%C2%ABkogda-vyi-nachnete-veschanie-v,там з самого низу сторінки,відправиш прохання,пришвидчити,увімкнення стерео на Руском,та і взагалі,можеш від себе про ситуацію з ТАВРовськими станціями у БЦ написати,потім тобі Юля Смирнова на почтову скриньку відповість,і http://www.stilnoe.fm/forum/viewtopic.php?id=1022,тільки потрібно зареєструватись.
Можливо спільними зусилями пришвидчимо рішучість дій з їхньої сторони  ;)  
  •  

Ігор

Привіт Денисе! З контактів в мене в соц. мережах є ведучі які працюють на Стильному. Одної ночі я їм написав у форму для привітань, там де ведучий завжди читає. Бачу що їм всеодно. Я теж думаю що це щось через місцевих, тому що до того там навіть пісні підбиралися з точністю до секунди, зараз часто грають "нарєзки" або початок пісні. Хотя можливо місцева реклама там ставиться таким способом як описали в темі Супер радіо.

Ps. Щодо Русского і тд трохи пізніше напишу.  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13050Вчора їхав у маршрутці (а для маршрутчиків це радіо №1 у БЦ,ну ти мабуть знаєш)
так, знаю! В мене таке враження що зараз мода на те щоб скрізь грало Стильне. Це не тільки в БЦ навіть в Рокитнянському районі. Зараз важко знайти того хто в нас слухає щось інше. Раніше водій автобуса на якому я їзджу на роботу слухав Ретро, тепер і в нього грає Стильне.  
  •  

Vova.UA

Цитата,бо звук ніби і хоче прорватися в правому динаміку,та щось йому не дає.
в мене на гнізді під "тюльпан" поганий контакт, і коли з компа йде  тихий звук, то починає так хрипіти. Коли дати на повну , то пробиває, і нормально грає.
Лікується паяльником, але мені дуже неохота туди лізти ...  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ігор

Написав повідомлення на Тавр тільки воно не з'явилося. Вони там проходять модерацію? Чи ще раз написати?  
  •