Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=14983В тому конкурсі ще Майдан фм брав участь. Цікав навіщо їм потрібна була та частота?
Думаю,у Майданика були далекоглядні плани на майбутнє,хотів мабуть будувати мережу,та його планам не судилося здійснитися.
Він також обіцяв,що на Майдан-ТВ з жовтня 2010 мали з'явитися випуски новин,та блок спорт та погода,та ще багато іншого,а є тільки фільмопоказ,шопінг-тв,та ще передача хронологія подій,чи якось так,точно не пам'ятаю.
А на данний момент вже більше 2-х місяців його немає в ефірі,може готується запускатись у цифрі :)

Цитата: "Ігор" post=14983Я на днях пошукаю контакти з Ерою, завтра не обіцяю, а то на роботі багато справ. А на вихідних спробую.
:дякую:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=14991Думаю,у Майданика були далекоглядні плани на майбутнє,хотів мабуть будувати мережу,та його планам не судилося здійснитися.
Він також обіцяв,що на Майдан-ТВ з жовтня 2010 мали з'явитися випуски новин,та блок спорт та погода,та ще багато іншого,а є тільки фільмопоказ,шопінг-тв,та ще передача хронологія подій,чи якось так,точно не пам'ятаю.
А на данний момент вже більше 2-х місяців його немає в ефірі,може готується запускатись у цифрі :)
може і дійсно хотіли мережу будувати!
На Майдан тв я ніколи не бачив ведучих, новини і гороскопи в них були у вигляді тексту. Та ще й потужніжність знизили. Я спочатку думав що в них немає мовлення.  
  •  

Radiostyle

На радіо Нет знову проблеми зі стереозвуком,працює лише лівий динамік  :|  
  •  

Radiostyle

:angry: закривають цілі мережі,а тут не можуть одну нещасну станцію "прижати" закрити :angry:  
  •  

Ігор

•  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15088Не здаються :(
ну ніяк  :angry:
Вони на рекламі гарні гроші мають,коли хочуть,тоді й вмикають,от і не хочуть місцем поступатися.  
  •  

Ігор

Хотять заробляти гроші, і нічого не робити :(  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15096Хотять заробляти гроші, і нічого не робити :(
твоя правда  :|  
  •  

Radiostyle

Ігоре привіт!
Ти ще не шукав контакти Ери?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "mask@mail.ru" post=15175Я якось на днях проїжав Фастів там там радіо нет приймаеться на десь на3.
Це ще дивлячись у якій частині міста,я на ж/д приймав на 4 стабільно  ;)  
  •  

Ігор

Радіо Нет добре проходить в сторону Києва. Одного дня я навіть слухав його їдучи по Києву.  
  •  

admin

А ще щось з БЦ у Фастові можно слухати?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=15178А ще щось з БЦ у Фастові можно слухати?
Стильне на (3+),(4); УР-1(3+);Русское (2-);Кісс(3-);Хіт(2,трохи заважає Стильне з Києва на 105,5),Ретро (3) :music:  
  •  

Radiostyle

Ігоре,ти мабуть не помітив мій пост №570 ;)  
  •  

mask@mail.ru

Я на ж/д слухав в приймач трохи слабий ще перець з бц на 4 слухав.  
  •