Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Баланс звуку на радіо Нет нормалізували,а на Ретро фм трохи підсилили ВЧ  :music:  
  •  

Ігор

Стерео на Ретро стало набагато кращим. Мені дуже сподобалось :music:  
  •  

Radiostyle

•  

Ігор

На Радіо Нет низький рівень гучності, бувають проблеми із стерео.
На Рус. радіо таке враження що звук звук заїло, не зная як пояснити, схоже на фон.  
  •  

Ігор

На Радіо Нет звук став нормальний, але вчора спостерігав теж саме, перевірю що буде завтра.  
  •  

Ігор

На Стильному несуча :dry:  
  •  

Evgeniy

Цитата: "Ігор" post=14902На Стильному несуча :dry:
В Запорожье,  кстати, тоже самое.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=14902На Стильному несуча :dry:
Мовлення вже є!
А на Рускому несуча
На Нет проблеми з стерео.
На Кісс перевіс на лівий динамік :|  
  •  

Radiostyle

Нет-стерео норма,Руское-мовлення відновлено,а стерео ні (вже вкотре)  :angry: ,стильне-звук став глухішим :|  
  •  

Ігор

На Стильному радіо був поганий прийом з супутника. Близько 11-ї зникав на декілька секунд.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=14937На Стильному радіо був поганий прийом з супутника. Близько 11-ї зникав на декілька секунд.
Сьогодні аналогічне спостерігав і на УР-1,звук правда не пропадав,а просто було завмирання.  
  •  

Radiostyle

Ігоре привіт,я на рахунок радіо Ери (той коментар від В'ячеслава на форумі радіо Ера),може дійсно звернутись до якогось місцевого чиновника,Кириленко є в Твітері,може якось посприяє.а то така станція велика інформаційна,присутня у маленьких містечках, а в БЦ немає,шукав контакти гендиректора Олени Володимирівни Кобилкіної-не знайшов,думав звернутися до неї,
я періодично слухаю Еру,то дуже навіть цікаві передачі,та й батьки теж кожного ранку вмикають 96.0 з Києва слухають новини,перед тим,як піти на роботу,так що може ще ти пошукай якісь контакти Ери  ;)

Зі святом Водохреща!  
  •  

Ігор

Я вирішив розмову що Ери перенести в цю тему.
Цитата: "Radiostyle" post=14971Ігоре привіт,я на рахунок радіо Ери (той коментар від В'ячеслава на форумі радіо Ера),може дійсно звернутись до якогось місцевого чиновника,Кириленко є в Твітері,може якось посприяє.а то така станція велика інформаційна,присутня у маленьких містечках, а в БЦ немає,шукав контакти гендиректора Олени Володимирівни Кобилкіної-не знайшов,думав звернутися до неї,
я періодично слухаю Еру,то дуже навіть цікаві передачі,та й батьки теж кожного ранку вмикають 96.0 з Києва слухають новини,перед тим,як піти на роботу,так що може ще ти пошукай якісь контакти Ери
привіт Денисе! Можна спробувати звернутись. Може вони хоть зможуть домовитись з Радіо Нет, або якось через конкурс. Тільки мене на Твітері немає.
Я вчора здивувався що на 8 тис населення радіостанція, а в Рокитному 13 тис.

Цитата: "Radiostyle" post=14971Ігоре привіт,я на рахунок радіо Ери (Зі святом Водохреща!
дякую  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=14976Я вирішив розмову що Ери перенести в цю тему.
Та от писав про погоду,тай не звернув уваги,що не в тій темі знаходжуся,та й за одно і втулив туди і це  :oops:
Цитата: "Ігор" post=14976привіт Денисе! Можна спробувати звернутись. Може вони хоть зможуть домовитись з Радіо Нет, або якось через конкурс. Тільки мене на Твітері немає.
Я вчора здивувався що на 8 тис населення радіостанція, а в Рокитному 13 тис.
от,от і я дивуюсь такому рішенню,раніше ж були конкурси в 2006 аж 2 частоти 107.6,яку отримало Кісс фм,та
106.2-Радіо 5/Ретро фм,а вони взагалі заявки не подавали,зате через два роки "полізли" у Володарку,яка має 8 тис.чол.,а поруч за 30 км БЦ з більш, ніж 200 тис.чол,і великою к-стю підприємств,а заодно і потенційних рекламодавців,поставили б потужний передавач в 1 кВт,і ловила б та сама Володарка,так ні...нерозумію я їхніх дій :dunno:  
  •  

Ігор

В тому конкурсі ще Майдан фм брав участь. Цікав навіщо їм потрібна була та частота?

Я на днях пошукаю контакти з Ерою, завтра не обіцяю, а то на роботі багато справ. А на вихідних спробую.  
  •