Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=15174Ігоре привіт!
Ти ще не шукав контакти Ери?
привіт Денисе! Сьогодні ще не шукав, але вечором пошукаю.
Ps. Дійсно не помітив.  
  •  

Radiostyle

Ігоре,дякую,що залишив коментар на форумі радіо Ера! :super:
Чим більше голосів,тим краще :victory:  
  •  

Ігор

Будь-ласка. Вчора ще знайшов їх групу.
;)  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13122Інтернет радіо Експрес Біла Церква-посилання на новину
Цікаво :dry:
І пряме посилання на сайт інтернет радіостанції Радио Экспресс Белая Церковь
Щось цей Новий Перець так і не мовить zzz  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15254Щось цей Новий Перець так і не мовить zzz
Так,ще навесні 2011-го говорили,що збиралась запускати новий проект улітку минулого року,сайт відкрили,було тестове мовлення,але повноцінного так і немає :|  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=15268Ігоре,а що ти казав,найшов їхню (Ери) групу вконтакті,що вони там пишуть?
я не дуже давно видалив свою анкету з контакта. А знайшов на Фейсбуці, ще пошукаю в Однокласниках.Ось їх група  
  •  

Ігор

Слухаю Перець на 103,8 стерео в них непогане, але вчора я в рекламі на цьому сайті знайшов посилання на сайт з інтернет радіостанціями. Знайшов там Перець послухавши його я був вражений якістю звуку, в інтернеті набагато краща при 128 кбіт. Чому якість в БЦ гірша?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15280Знайшов там Перець послухавши його я був вражений якістю звуку, в інтернеті набагато краща при 128 кбіт. Чому якість в БЦ гірша?
Я ставив це питання на форумі,відповіли,що в кожному населеному пункті різне обладнання,апаратура і тд.
Ось: >Який у Вас бітрейд на мережеве мовлення,бо таке враження від прослуховування у Білій Церкві,що 96 Кбіт/с стерео є ,а от звучання ніби глухувате.
>Учора (9.08.10) мав можливість прослуховувати Стильне радіо з Києва (був дуже якісний прийом у стерео на моб. тел.) і одночасно порівнював з білоцерківською частотою,так от у Києві звук більш об'ємний,у чому причина такої розбіжності?
Будь-ласка розберіться.Дякую!!!

>...Дуже приємно, що Ви пильно слідкуєте за якістю нашого сигналу. Ми намагаємось щонайшвидше усувати недоліки в роботі радіостанції. Що стосується обладнання, то воно відрізняється в кожному регіоні. Дуже вдячні за турботу! З повагою, Стильне радіо "Перець ФМ".  :music:  
  •  

Ігор

Вчора слухав деякі інтернетрадіостанції навіть 64кбіт і ВЧ були, і якість непогана.
А в ефірі БЦ на Стильному, Кіс фм, Рус. Радіо не вистачає ВЧ.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15288Вчора слухав деякі інтернетрадіостанції навіть 64кбіт і ВЧ були, і якість непогана.
А в ефірі БЦ на Стильному, Кіс фм, Рус. Радіо не вистачає ВЧ.
Ну на рахунок Кісс фм вибач я мушу з тобою сперечатися,там якраз ВЧ забагато (звук глухий),от якби зробили,м'якший,хоч би подібний до Київського,було б добре ;)  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=15289(звук глухий),от якби зробили,м'якший,хоч би подібний до Київського,було б добре ;)
це моя мрія.  
  •  

Radiostyle

Ігоре,може підскажеш,що це за мачта знаходиться вона,в районі колишнього автовокзалу,в сторону Києва.  
  •  

admin

99% це обьект КСФРРТ судячи з РРЛ. Мабуть це лінія на Вінницю (щогла може не належати самому КРРТ)
Є більш якісна фотка?
Також було б непогано знати місце розташування.  
  •  

Ігор

Про цю вежу згадували в іншій темі. Треба пошукати. Знайомий говорив що це вежа РРС.  
  •  

admin

•