Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Та невже...
На Русском стерео  :blink:
всього лише 9 місяців моно було   :lol:
По балансу лівий динамік трохи "переважає".  
  •  

Ігор

Це ж треба...  :blink: так "швидко" :D
 воно мабуть як дитина... через 9 місяців з'явилося...
Треба це діло відмітити :drinks:  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=22681Це ж треба...  :blink: так "швидко" :D
 воно мабуть як дитина... через 9 місяців з'явилося...
:D  :super:
Цитата: "Ігор" post=22681Треба це діло відмітити :drinks:
Згоден  :drinks:  
  •  

Ігор

Не пройшло й місяця як сайт Тавра опублікував мій коментар.

Але цей коментар я не можу зрозуміти
Цитатаначинайте вещание мелодии в киеве и смените частоту с 95,2МГц на 102,8МГц!!!
ця ж частота використовуеться у БЦ.  
  •  

Yuriy

Цитата: "Ігор" post=22690Не пройшло й місяця як сайт Тавра опублікував мій коментар.
Ігор, а де можна подивитися цей коментар?  
  •  

Ігор

Тут можна подивитися хотів ще в попередньому пості написати посилання, але довелося багато копіювати, і я втратив посилання.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=22690Не пройшло й місяця як сайт Тавра опублікував мій коментар.

Але цей коментар я не можу зрозуміти
Цитатаначинайте вещание мелодии в киеве и смените частоту с 95,2МГц на 102,8МГц!!!
ця ж частота використовуеться у БЦ.
Я думаю це про Київ.
Але ж там 102,5 Просто та 103,1 Люкс і між ними на 102,8 3 mHz а має бути не менше 4-х.  
  •  

Ігор

Так це про Київ. Я про те що в такому випадку буде на 102.8 між Києвом і Білою Церквою. І перешкоди сусіднім будуть само собою.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=22700Так це про Київ. Я про те що в такому випадку буде на 102.8 між Києвом і Білою Церквою. І перешкоди сусіднім будуть само собою.
А,ну так.  
  •  

Radiostyle

Як вони вже дістали (Нет) нещодавно був вимкнений передавач (до слова: гарно приймалася шарманка та 24 з Києва).
Доречний жарт був колись тут на форумі
Радіо которого Нет...перевірено особисто  :lol:
Хвилин 5 назад увімнулись,з "проїздженого" козачка,рівень звуку "скакає",звучання в моно  :angry:
Це була остання крапля,треба писати скаргу в НР.
Доречі,хто підскаже куди написати,щоб їх помоніторили,та призначили позапланову перевірку НР,а то вони собі там як мишки тихенько сидять,і роботу не роблять,а вибачте на слові соплі жують,вже накипіло,ну скільки можна ж то  :angry:
Хай ліцензію забирають,будемо Європу плас слухати  :lol:  
  •  

Ігор

Або Супер радіо.

Якщо в Радіо Нет заберуть ліцензію то я навіть гулять піду щоб відсвяткувати :lol: жартую.

Сьогодні зранку, і ще в якийсь день на тому тижні, я на автопушуку прийняв Шарманку, біля Узинської зупинки. В інших місцях глушить Стильне.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=22851Або Супер радіо.
Або так,я не проти.

Цитата: "Ігор" post=22851Якщо в Радіо Нет заберуть ліцензію то я навіть гулять піду щоб відсвяткувати :lol: жартую.
Будемо гуляти наче весілля 3 дні  :drinks:  :lol:

Цитата: "Ігор" post=22851Сьогодні зранку, і ще в якийсь день на тому тижні, я на автопушуку прийняв Шарманку, біля Узинської зупинки. В інших місцях глушить Стильне.
У мене (якщо не враховувати проходження) тільки на повороті між Блощенцями,Узином та Сухолісами Шарманку добре приймає,потім на заправці,при в'їзді в Узин пропадає,а в центрі Узина знов нормально.  
  •  

Ігор

Коли я їздив на сесію, то добре приймав з Києва, аж до Узина, далі глушило Стильне, ще буває приймаю в Бирюках.  
  •  

Radiostyle

При місцевому мовленні на Русском радіо грає тільки правий динамік,при ретрансляції з Києва при стереомовленні "перевіс" на лівий динамік.  
  •  

Ігор

Пам'ятаю цю проблему ще до вимкнення стерео. Може вони і мовили в моно через це?
Денисе, а як вчора і в інші дні  були проблеми зі стерео у місцевих врізках?  
  •