ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

MrVlaDor

А на сайте КРРТ вроде бы как нет графика профилактики на 2012-й год. Буду признателен за ссылочку, если он там действительно есть.
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)
  •  

admin

•  

Vova.UA

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Polyvko V.

Червоне 102,8 потужність передавача 0,03 кВт,а не 0,1!
  •  

pavlo_r

Так і думав, до таке зроблять, коли минулого тижня говорили, що цей четвер звичайним не буде.
Йой
  •  

Vova.UA

WTF ???
Слухачі їм зроблять ...
  •  

sohok

Цитата: "pavlo_r" post=37153Так і думав, до таке зроблять, коли минулого тижня говорили, що цей четвер звичайним не буде.
Йой
Андрій великий написав,  що музика на ранковому шоу в цей четвер буде російський шансон,а  всі ведучі будуть говорити російською
  •  

pavlo_r

Вже і проморолик був в ефірі. Пояснили це просто, здається в ефірі Просто чи за день до того на Львівській хвилі: "Почуєте, що буде, коли ніхто не буде захищати українську мову". Сподіваюсь з музикою не перестараються.

Цитата: "sohok" post=37156Андрій великий написав,  що музика на ранковому шоу в цей четвер буде російський шансон,а  всі ведучі будуть говорити російською
Ось це вже зайве. Є ж не поганий російський рок, українські виконавці, що співають російською (не а-ля Поющие трусы). Нафіга ж шансон?
  •  

vital-fm

Невеселий креатив. Подібний розіграш був 1-го квітня у Самарі, на місцевому "Самара максимум", коли ретранслювали кілька годин, тоді ще "поместного радио".
Зі сприйняттям шансону проблем не буде, Тернопіль же привик, та й у Львові певна частина слухацької аудиторії напевно чекає, так само, як чекали "РуРа".
Ну і ще непоганий анонс майбутнього запуску 90.9 в Стрию, весело буде, якщо частота дійсно в цей день запуститься.
Щось  я не розумію, в них вже є програма старожил львівського ефіру російською, і все гаразд.
  •  

pavlo_r

Ті що чекають ШанШон за Львівською Хвилею не стежать, а я, наприклад його на дух не переношу, але будильник на радіо налаштований на 100,8, та й по дорозі на роботу їх слухаю. Бідні мої вуха...
  •  

sohok

Цитата: "vital-fm" post=37160Невеселий креатив. Подібний розіграш був 1-го квітня у Самарі, на місцевому "Самара максимум", коли ретранслювали кілька годин, тоді ще "поместного радио".
Зі сприйняттям шансону проблем не буде, Тернопіль же привик, та й у Львові певна частина слухацької аудиторії напевно чекає, так само, як чекали "РуРа".
Ну і ще непоганий анонс майбутнього запуску 90.9 в Стрию, весело буде, якщо частота дійсно в цей день запуститься.
Щось  я не розумію, в них вже є програма старожил львівського ефіру російською, і все гаразд.
Vital- fm, ти часом не знаєш коли нарешті почне працювати 107.2 фм і що на ньому буде
  •  

vital-fm

Обмін ведучими теж не всі сприйняли.
Ну чому зразу шансон, реп або якусь фолькльорну російську музику накреативили б.
П.С. спопсів київський шансон доречі, тільки видно штампи не викорінити ніяк.
  •  

pavlo_r

Розвод якийсь. Зараз іде звичайний ефір "Все й одразу" українською мовою і ніякого шансону чи іншої російської музики не чути. Сьогодні точно четвер?
  •  

Ігор

•  

Vova.UA

Почалось  :evil:

і Лильо теж... капець ...
  •