ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Focs

Сьогодні був протягом години в Миколаєві. 104,1 сигнал відсутній (можна було приймати 104,0 з Калуша та набагато краще 104,3), 107,6 також мовчав, потім появився, 100,6 працює. Хотів би відмітити чудовий прийом 106,9, 101,4 (тут правда інколи 101,3 заважає), 102,9, 100,2, 103,5 та 107,9. Трохи гірше 106,4, 92,5, 105,6, 102,7, 101,0, 103,3 та 105,0. Всі львівські станції приймаються нормально, інколи затухають при появі перешкод з Боку Львова. Також можна виловити польські станції і 107,4 з Калуша.

Щодо 107,2 у Львові магнітола нічого не приймала і не находила, але за містом було ледь чутно поляків.
  •  

Sanio

Не варто намагатися щось зловити на 107,2 МГц зі Львова і фантазувати щодо релейки, шипіння, сторонніх звуків тощо. Жодного обладнання, яке б транслювало щось на 107,2 МГц на РТС Високий Замок немає. Обладнання, яке використовувала стара "Мелодія" забрали до Києва, а обладнання "Еко-радіо" зараз у Сколе транслює Львівську ОДТРК на 103,3 МГц.
  •  

kopop

Значить 107.2мГц скоро буде у резерві...
  •  

NDitrix

Шкода, виходить що частоти роздають кому попало(я про 107,2)
  •  

Slushatel

Жаль, що не дали тої частоти (я про 107,2) ТОВ ТРК Клас. Вже б звучав Перець Фм
  •  

admin

•  

Sanio

Ще є час, думаю, що повторного конкурсу на 107,2 МГц не буде, запустять або місцевий ефір або ретрансляцію мережевої станції!
Як відомо, ТРК "Клас" і взагалі Карпію не дають жодної частоти при нинішньому складі Нацради, тому вони це добре знають і не подаються, бо немає змісту витрачати гроші на конкурсну гарантію!
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "Sanio" post=46530Ще є час, думаю, що повторного конкурсу на 107,2 МГц не буде, запустять або місцевий ефір або ретрансляцію мережевої станції!
Як відомо, ТРК "Клас" і взагалі Карпію не дають жодної частоти при нинішньому складі Нацради, тому вони це добре знають і не подаються, бо немає змісту витрачати гроші на конкурсну гарантію!
У березні радіо ЛАЙФ розпочне своє мовлення на 107.2 фм у Львові. Радіо Лайф буде львівським місцевим радіо на ньому буде ранкове ,денне, вечірне і нічне шоу.Ретрансляції мережевих станцій не буде
  •  

admin

Ви маєте стосунок до радіостанції?
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "admin" post=46541Ви маєте стосунок до радіостанції?
Так
  •  

admin

Вітаю на форумі, нехай щастить, і тримайте нас у курсі справ.
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "admin" post=46543Вітаю на форумі, нехай щастить, і тримайте нас у курсі справ.
Дякую Щодо самого радіо Лайф то української музики на ньому буде 40-50%, а 50% буде західна музика багато польської і угорської музики. Російської музики на ньому не буде .Також на радіо лайф будуть різноманітні шоу ранкове, денне, вечірнє ,нічне буде багато інтерактиву для слухачів. Пишіть які ви хочете чути на радіо Лайф передачі і яку хочете слухати музику
  •  

Focs

Цитата: "Радіо Лайф" post=46545
Цитата: "admin" post=46543Вітаю на форумі, нехай щастить, і тримайте нас у курсі справ.
Дякую Щодо самого радіо Лайф то української музики на ньому буде 40-50%, а 50% буде західна музика багато польської і угорської музики. Російської музики на ньому не буде .Також на радіо лайф будуть різноманітні шоу ранкове, денне, вечірнє ,нічне буде багато інтерактиву для слухачів. Пишіть які ви хочете чути на радіо Лайф передачі і яку хочете слухати музику

Давайте запускайтесь, ставте якісне обладнання, так щоб вас було чутно по всій області і щоб РДС обов"язково був. :)
  •  

admin

по всій області з одного передавача фізично не можливо
  •  

Focs

Цитата: "admin" post=46547по всій області з одного передавача фізично не можливо

Та знаю я, я як то кажуть побажав. а що буде те буде.
  •