ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

NDitrix

Дякую за відповідь, в Дрогобичі 88,7 приймаєтьсяч дуже слабо, могли б і добавити потужності
,
  •  

Vova.UA

Цитата: "NDitrix" post=45525Дякую за відповідь, в Дрогобичі 88,7 приймаєтьсяч дуже слабо, могли б і добавити потужності
,
Дивно, я в самбірському районі приймав без проблем, Дрогобич ближче. На Деген приймав ще і в Жидачеві.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

Vova ua чи знаєте ви де у Львові можна купити радіоприймач деген подешевше
  •  

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=45531Vova ua чи знаєте ви де у Львові можна купити радіоприймач деген подешевше
Я щось давно за ними не дивився, ну свій купував тут http://wikimapia.org/#lat=49.8371694&lon=24.003523&z=19&l=0&m=s
  •  

pavlo_r

На Europa Plus у Львові схоже, що йде місцевий плейлист. Не чути Let's go show, іноді паузи між піснями, підбірка  пісень і джингли відрізняються від тих, що я вже звик чути о цій порі.
ІМХО, поганої музики не буває, але оскільки я зараз щоранку змушений слухати цю радіостанцію, то відзначу, що те що грає місцевий комп'ютер мені подобається більше чим типовий мережевий плейлист.
  •  

saas1981

В них роботи на на аплінку. Ретро, Авторадіо і Europa мовчать від учора.
  •  

Гоша

Щойно чув Д.Лаврова.Значить вже йде мережевий ефір. :music:
  •  

sohok

На 107.2 фм у львові появилось якесь гудіння, можливо готуються до запуску радіо
  •  

Polyvko V.

Цитата: "sohok" post=45918На 107.2 фм у львові появилось якесь гудіння, можливо готуються до запуску радіо
Та нічого не гуде :nono:
  •  

ViD

Вчора автоматично просканував радіоприймачем (на телефоні) радіостанції у Львові і 107,2 збереглося у списку між існуючими станціями, хоча і мовлення не було.  :dry:
  •  

Vova.UA

Може то було тропо Радіо Марія з Польщі ?? )))
  •  

kopop

Цитата: "Vova.UA" post=45949Може то було тропо Радіо Марія з Польщі ?? )))
можливо то передавач екофм працював а релейка була вимкнена...таке вже було на 107.0 у києві (на цій хвилі було шипіння,але вона приймалась на автосканування).
  •  

sohok

Цитата: "kopop" post=45952
можливо то передавач екофм працював а релейка була вимкнена...таке вже було на 107.0 у києві.
А який передавач еко фм
  •  

Vova.UA

Не зрозумів запитання оО
Просто біля Львова вже кілька разів при тропо приймав польське Радіо Марія на 107,2. Іноді сигнал був такий, що здалося що у Львові трансляцію включили
  •  

kopop

Цитата: "sohok" post=45954
Цитата: "kopop" post=45952
можливо то передавач екофм працював а релейка була вимкнена...таке вже було на 107.0 у києві.
А який передавач еко фм
я мав на увазі, можливо запустили передавач екорадіо, але релейку ще не увімкнули...який передавач я не знаю,я просто сказав припущення,так як у моєму досвіді таке вже сталось (частота шипіла,а рдс був).
  •