ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Явно такого сигналу, який був перед тим не буде, хоч інтернет трансляцію зробіть.
  •  

iskostya

Цитата: "admin" post=46547по всій області з одного передавача фізично не можливо
всё зависит от диапазона, высоты подвески антенны, мощности передатчика и рельефа. Само собой фм\укв надо слишком высоко задирать :-)
  •  

admin

Разговор о 107,2 мгц. Вся область, Львовская, на 1 передатчик не возможна.
  •  

Shurik

Зробіть одразу онлайн-мовлення, щоб вас можна було у Києві слухати! Формат дуже подобається!
Чи буде у Вас румунська музика?
  •  

Радіо Лайф

Хтось памятає дівчину ведучу з еко радіо, яка була ведучою на еко радіо ,вела нічні ефіри і програми на замовлення слухачів де вона зараз працює хтось знає
  •  

Vova.UA

Давно було, вже і не пам'ятаю такої...
А що, хочете на роботу взяти ? )))
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "Vova.UA" post=47091Давно було, вже і не пам'ятаю такої...
А що, хочете на роботу взяти ? )))
Так на роботу її би взяли. Ця ведуча вела нічні ефіри на еко фм, це були нічні програми вітань. В неї був прекрасний сексуальний голос Її любили дуже багато слухачів і до неї дзвонили. От я тільки забув яке було її імя і прізвище цієї ведучої Може хтось памятає  і може сказати
  •  

Vova.UA

Сьогодні виловив у Пустомитах трансляцію УР-1 на 98,4. Сигнал дуже слабкий, нормально чути тільки на 2-му поверсі на ДЕ1103. Телефоном тяжко, але місцями можна зловити. Трансляція в моно, і з фоном 50Гц.
Хто може - перевірте в інших місцях.
  •  

admin

98.4 наразі не використовується в Україні
  •  

kopop

Тоді це може бути або гармоніка, або хтось піратить.
  •  

Vova.UA

Цитата: "kopop" post=47464Тоді це може бути або гармоніка, або хтось піратить.
Ну от не знаю...
По якості звуку схоже на Добромиль (завалені високі частоти), але там стерео і нема фону. Моно є на УКХ у Львові, але там теж без фону йде. Від чого може бути гармоніка - не можу сказати. Може і пірат, але звідки ... завтра може перевірю по місту і у Львові.
  •  

corazon

Цитата: "Радіо Лайф" post=47093Так на роботу її би взяли. Ця ведуча вела нічні ефіри на еко фм, це були нічні програми вітань. В неї був прекрасний сексуальний голос Її любили дуже багато слухачів і до неї дзвонили. От я тільки забув яке було її імя і прізвище цієї ведучої Може хтось памятає і може сказати
Її звали Настя Герман.
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "corazon" post=47502
Цитата: "Радіо Лайф" post=47093Так на роботу її би взяли. Ця ведуча вела нічні ефіри на еко фм, це були нічні програми вітань. В неї був прекрасний сексуальний голос Її любили дуже багато слухачів і до неї дзвонили. От я тільки забув яке було її імя і прізвище цієї ведучої Може хтось памятає і може сказати
Її звали Настя Герман.
А ви часом не знаєте де вона працює і як її знайти
  •  

corazon

Цитата: "Радіо Лайф" post=47505А ви часом не знаєте де вона працює і як її знайти
Ні.
Оновлено о 16:10:12
Коли приблизно можна очікувати на запуск нового радіо?
  •  

sohok

На еко радіо зявилось більше весільної музики
  •