ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

sohok

А чи може львівське обласне радіо перенести якусь свою фм частоту з районів до львова наприклад 103.3 фм
  •  

admin

•  

sohok

Цитата: "admin" post=48183може
Якщо це можливо то потрібно сказати керівникам обласного радіо, щоб вони звернулись до нацради про перенос частоти до львова
  •  

admin

Нацрада тут непотрібна, спочатку.
УДЦР.
А вже згодом, з дозволом від УДЦР, переоформити ліцензію у НР.
  •  

pavlo_r

Цитата: "sohok" post=48184Якщо це можливо то потрібно сказати керівникам обласного радіо, щоб вони звернулись до нацради про перенос частоти до львова
А то вони бідолашні живуть в невіданні, що можна частоти переносити. :-D
  •  

sohok

Цитата: "pavlo_r" post=48195
Цитата: "sohok" post=48184Якщо це можливо то потрібно сказати керівникам обласного радіо, щоб вони звернулись до нацради про перенос частоти до львова
А то вони бідолашні живуть в невіданні, що можна частоти переносити. :-D
Якщо вони це знають то чому не звертаються до УДЦР і Нацради, щоб вони перенесли фм частоту обласного радіо з райцентрів до Львова
  •  

admin

Бо "моя хата з краю". Те саме стосується і НРКУ.

(може вони і звернулись, а ми не знаємо, але це навряд)
  •  

iskostya

Цитата: "sohok" post=48198Якщо вони це знають то чому не звертаються до УДЦР і Нацради, щоб вони перенесли фм частоту обласного радіо з райцентрів до Львова
А - остсутствие бюджета
Б - без разрешения Киева никаких трепыханий
В - Отстутствие желания решать вышесказанные вопросы, ведь сам себе лишь проблем наделаешь (ведь инициатива как известно дело наказуема). Выбивать что-то очень неблагодарное дело, можно поплатиться карьерой, заработком и свободой.
Г - Нет материальной заинтересованности. Руководитель и сотрудники и после переноса будут иметь те же заработные платы.

И последнее: Работа в гос. предприятии это часто постоянные проверки различными службами (КРУ, например) - которые могут и не вылазить с проверки  на проверку, а следовательно мешают адекватной работе того или иного предприятия (даже при условии, что там всё нормально по проверке)
  •  

sohok

Цитата: "admin" post=48199Бо "моя хата з краю". Те саме стосується і НРКУ.

(може вони і звернулись, а ми не знаємо, але це навряд)
Я все таки поспілкуюсь з керівництвом Львівського обласного радіо, щоб вони звернулись до УЦДР щодо переносу фм частоти до Львова можливо вони і не знають ,що можна перенести частоту у Львів
  •  

admin

•  

Polyvko V.

Я на сайті ЛОДРК задавав питання коли буде мовлення на ФМ у Львові, жодної реакції! :P
  •  

iskostya

Цитата: "sohok" post=48204Я все таки поспілкуюсь з керівництвом Львівського обласного радіо, щоб вони звернулись до УЦДР щодо переносу фм частоти до Львова можливо вони і не знають ,що можна перенести частоту у Львів
Да это не к ним надо обращаться а в Киев, к тем, кто командует областными телерадиоорганизациями.
  •  

pavlo_r

Цитата: "sohok" post=48204можливо вони і не знають ,що можна перенести частоту у Львів
Поспілкуйтесь, але що вони тоді за радійники, якщо не в курсі щодо власних можливостей? Тут більш правдиво виглядає варіант описаний iskostya. А зрештою, чому ви вирішили, що якусь з наявних у них частот можна перенести до Львова?
89,0 - без варіантів (89,1 Радіо Рокс)
100,4 - дуже малоймовірно. По перше відстань до Славського (а при переносі, якщо не помиляюсь, нас. пункт з якого переносять повинен бути в зоні покриття з нового місця), а по друге може заважати Нео Радіо на 100,5
100.5 - теж Нео радіо + надто близько до Львівської Хвилі
103.3  - майже та ж відстань, що і до Славського + ризикує сильно попсувати прийом RMF FM на 103,4 на території Польщі
105,6 і 106,9 - це відрізки на УР-1 але жодну з цих частот не можна привезти до Львова через місцеві 105,4 та 106,7
  •  

admin

103,3 - просто спрямувати антенну на схід, та підібрати правильну діаграму.
І 103,3 заткнеться ще до кордону
  •  

pavlo_r

А в Сколе дострелить, з їхнім рельєфом?
  •