Кам'янка-Бузька з Шансоном теж поки тихо. Я сумніваюсь, що він там розпочне мовлення, але час від часу стараюсь моніторити 90,4. Враховуючи досвід Шансону з Харковом і Кременчуком, кам'янецька частота скоріше всього переїде до Львова. Але я б не дозволив. З принципу. Виграли - нехай мовлять хоча б рік. Мені щиро кажучи незрозуміло чим керується Нацрада при виборі переможця? Давайте відкинемо припущення, яке не можемо довести і повіримо у чесність та безпринципність. Яким чином член Нацради вирішує за кого голосувати? Опираючись на особистий смак? "Голосуйте за Шансон, бо це вже не та станція, що була раніше..."? Так і хочеться спитати пана Манжосова, що це за "передвиборча агітація"? Не маю нічого проти Шансону як радіостанції, але чому йому і іншим комерційним мовникам дістаються найпривабливіші ліцензії, а НРКУ отримує різні "мальовничі куточки", які служать для покриття державного радіо фактором кількості, а не якості? Так можна було б попереносити деякі частоти Національного радіо в великі міста, але давайте дивитися правді в очі - НРКУ цього робити не буде. В силу своєї організації, в зв'язку з відсутністю ініціативи та й зрештою тому, що не повинно цього робити якщо не хоче. То чому ж наша Нацрада не скористалась своїм правом і не припинила навантажувати НРКУ цим частотним баластом? Наприклад для більш-менш нормального покриття Львівської області було б достатньо 5 точок мовлення: Львів, Підбуж, Сколе, Турка та Горохів при збереженні теперішнього спрямування антен на Львівщину. Чому б не було відмовити НРКУ в ліцензіях на районні центри на всіх тих конкурсах, а видати обласні, куди Нац. Радіо теж подавалось. Просто відмовити в цих безглуздих частотах, знайти причину. Змогли ж вони пояснити 55 частот "Нового Обрію". От тоді б я не заперечував, коли б під час конкурсу на частоту в Червоному, Золочівського району, Львівської області, Манжосов агітував би за Шансон, як радіо "гарного міського романсу". Хай би мовили. В Золочівському районі люди теж не проти слухати гарний міський романс.Та це все так, мрії. реальність така, що Шансон у Львові очевидь потрібніший за Національне радіо.