ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

DeJar

Degen 1103 трохи незвичайний приймач: в нього частота гетеродину вище частоти прийому (на 10,7 МГц). У більшості приймачів частота гетеродину нижче частоти прийому (на ті ж самі 10,7 МГц). Тому інший приймач навряд чи зловить Промінь на 90,4.
На звичайному приймачі навпаки на 69,0 буде прийматися дзеркальний канал з 90,4. (90,4 2 * 10,7 = 69,0)
  •  

vital-fm

Цитата: "pavlo_r" post=48216Ну так наче норма була при переносі покривати  нас. пункт з якого забираєш передавач. Чи я помиляюсь? Якщо так - тоді без питань, хай переносять.

Це вже в території розповсюдження, у "Шансону" наприклад є, Солоницівка і Комсомольське.
  •  

Радіо Лайф

Цього або наступного тижня на високому замку буде поставлений передавач радіо Лайф 107.2 фм і мовлення радіо Лайф розпочнеться через два чи три тижні. Формат радіо Лайф буде таким який я писав раніше.
  •  

Радіо Лайф

Пишіть свої побажання, що ви би хотіли слухати в ефірі радіо Лайф. Яку музику і програми ви хочете чути в ефірі радіо Лайф
  •  

Polyvko V.

Баажано випуски місцевих новин і українську музику.
  •  

Sl@d

Цитата: "Радіо Лайф" post=48706Пишіть свої побажання, що ви би хотіли слухати в ефірі радіо Лайф. Яку музику і програми ви хочете чути в ефірі радіо Лайф

Було б цікаво щось в форматі Тиса Фм, хоча б трішечки  :music:
  •  

Vova.UA

Цитата: "Радіо Лайф" post=48695Цього або наступного тижня на високому замку буде поставлений передавач радіо Лайф 107.2 фм і мовлення радіо Лайф розпочнеться через два чи три тижні. Формат радіо Лайф буде таким який я писав раніше.
Тільки передавач? З антенами паритись не будуть і підключаться до когось ? Трохи зле ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Sanio

Радіо Лайф працюватиме через ту саму АФС, де раніше працювала "Мелодія" - 89,7+91,9+106,0+107,2
Я так розумію, що у Львові не буде ні власної студії радіо Лайф, ні місцевих програм, а мовлення вестиметься через супутник? Та і невідомо чи буде це радіо Лайф чи ретрансляція якоїсь мережевої станції?
  •  

Focs

Цитата: "Slushatel" post=48325А що там з Шансоном у Стрию, вже мовить чи ще ні?

Шансон мовчить. Зняв в Стрию відео прийому радіостанцій. Прийом здійснював на штатну автомагнітолу Сузукі, антена стандартна на даху. Мав час на зйомку лише 2-х відео. Перше відео в центрі міста на вул. Валовій, вузенька вуличка між старими будинками аля Львів, друге відео на вул. Львівській 115, приблизно середина вулиці, неподалік від спального району на більш відкритому просторі.

Одразу хочу сказати, що Стрий по прийому такий самий як Сколе, тут тяне, тут не тяне.

100,2, хоч на відео і нема нормального прийому, по місту слухати можна.
102,6 аналогічно, але слабше за 100,2.
105,6 майже не чутно, так як 105,7 сигнал сильніший.

На другому відео зазнято 88,9 і 92,5, як вияснилося це були FM-трансмітери, також є непоганий сигнал Люкса 103,8 та 105,8 ледь чутно з Івано-Франківська.  У самому завершені відео я просканував автопошуком станції.

P.S. Всі відео знімалися на швидку руку.

Spoiler

Spoiler
  •  

Vova.UA

•  

Focs

Перепрошую, вже мало б працювати.

Доречі, 104,1 працював в районі 15-20 сек, потім пропав і більше не появлявся.
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "Sanio" post=48730Радіо Лайф працюватиме через ту саму АФС, де раніше працювала "Мелодія" - 89,7+91,9+106,0+107,2
Я так розумію, що у Львові не буде ні власної студії радіо Лайф, ні місцевих програм, а мовлення вестиметься через супутник? Та і невідомо чи буде це радіо Лайф чи ретрансляція якоїсь мережевої станції?
З 20 чисел квітня розпочнеться мовлення РАДІО ЛАЙФ на 107.2 фм у Львові. Передатчик на Високому Замку вже ставлять. Sanio у Львові буде власна студія радіо Лайф,  набираються ведучі радіо Лайф. Буде також багато різноманітних програм, передачі будуть дитячі, політичні і ще багато інших .Будуть всі програми які записані в ліцензії .Поки що музики буде 70%, а розмов 30%. За півроку буде 50 на 50 .Музики буде 50% і розмов також 50%. Буде ранкове і вечірне шоу. Музика буде на радіо Лайф українська і західна Ведучі на радіо Лайф будуть накращі ,які є на всіх львівських радіостанціях
  •  

Радіо Лайф

З 20 чисел квітня розпочнеться мовлення радіо Лайф 107.2 фм у Львові .Слухайте і пишіть свої думки про радіо Лайф
  •  

Vova.UA

Цитата: "Радіо Лайф" post=49235З 20 чисел квітня розпочнеться мовлення радіо Лайф 107.2 фм у Львові .Слухайте і пишіть свої думки про радіо Лайф
мало ж бути цього тижня ...  :dry:
  •  

Michael_15

Цитата: "Радіо Лайф" post=49235З 20 чисел квітня розпочнеться мовлення радіо Лайф 107.2 фм у Львові .Слухайте і пишіть свої думки про радіо Лайф
нікого не слухайте, бо Вам тут таке нарадять! :) робіть те, що запланували, а якщо бракує досвіду в програмно-музичному напрямку, то запросіть людей які допоможуть із цим. Чітко уявіть Вашого слухача і робіть для нього все.
  •