ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

NDitrix

До думки потенційних слухачів прислухатися варто, якщо вони доречні. Я б особисто був не проти щоб формат радіостанції був схожий на колишній Радіо МАН.
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "Vova.UA" post=49258
Цитата: "Радіо Лайф" post=49235З 20 чисел квітня розпочнеться мовлення радіо Лайф 107.2 фм у Львові .Слухайте і пишіть свої думки про радіо Лайф
мало ж бути цього тижня ...  :dry:
Ні цього тижня не буде .Цього тижня поставлять передатчик радіо Лайф на високому замку .Також облаштовується приміщення -студія радіо Лайф у Львові .І набираються ведучі для радіо Лайф. Приблизно через два тижні мовлення радіо Лайф розпочнеться. Передачі на радіо Лайф будуть різноманітні. Музика буде українська і західна
  •  

Alexey

Цитата: "Радіо Лайф" post=49269Ні цього тижня не буде .Цього тижня поставлять передатчик радіо Лайф на високому замку .Також облаштовується приміщення -студія радіо Лайф у Львові .І набираються ведучі для радіо Лайф.

А можно вопрос? Что делали целый год? И нет ли опасений что лицензию возьмут и аннулируют?
  •  

Ігор

Радіо Лайф, було б непогано зробити трансляцію 48 кбіт/с ааc ;)
  •  

дрон

На території південно-східної Польщі та в частині західних прикордонних районів України можна слухати передач Польського радіо для Закордону українською мовою – щодня від вівторка до п'ятниці о 01:05 – 01:35 (за київським часом).

Spoiler
Львівська область:

Сокальський, Жовківський, Яворівський райони – 103,7 MHz

Мостиський, Старосамбірський райони – 102 MHz

Старосамбірський район – 99,2 MHz

та Великоберезнянський район Закарпатської області – 99,2 MHz

Інформація з сайту Польського Радіо для Закордону: http://www.polradio.pl/5/34/Artykul/84769
  •  

digitalif

Цитата: "Ігор" post=49281Радіо Лайф, було б непогано зробити трансляцію 48 кбіт/с ааc ;)
Підтримую!
А де саме розміщуватиметься студія, на якій вулиці?
  •  

kopop

Радіо Лайф, можна було б зробити якісь вечірні шоу з клубною музикою (своєрідні вечірні дискотеки) а то ваша станція дуже нагадуватиме радіо 24 по музичному наповненню,ІМХО...
  •  

Vova.UA

Я раніше і вдень чув... точно не скажу, але здається на 90,5 або 90,7
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Це все частоти радіо Жешув. Вони мають і свої власні передачі українською мовою. Типу того як радіо Тиса має передачі мовами національних меншин.
Шкода що 102.1 зі Львова заглушило 102 з Перемешля. Я колись полюбляв слухати передачу "Rock radio" на 103.7 в середу з 20:00 до 23:00, перебуваючи у Жовківському районі.
  •  

Sanio

Цитата: "Радіо Лайф" post=49269
Цитата: "Радіо Лайф" post=49235З 20 чисел квітня розпочнеться мовлення радіо Лайф 107.2 фм у Львові .Слухайте і пишіть свої думки про радіо Лайф
Ні цього тижня не буде .Цього тижня поставлять передатчик радіо Лайф на високому замку .Також облаштовується приміщення -студія радіо Лайф у Львові .І набираються ведучі для радіо Лайф. Приблизно через два тижні мовлення радіо Лайф розпочнеться. Передачі на радіо Лайф будуть різноманітні. Музика буде українська і західна
Я щось, чесно кажучи, мало вірю у вище написане... Чи хтось займається "Радіо Лайф" безпосередньо у Львові, крім працівників КРРТ, не чув ні про студію, ні про набір ведучих... Знаю лише, що галопом шукається передавач, міст складення потужностей і тюнер для прийому сигналу зі супутника. Ну і про те, що організаційно запуск "Радіо Лайф" курують з Києва співробітники "Супер-радіо", що наводить на думку, що це радіо буде сателітом "Супер". Все інше додумуйте самі)
  •  

Радіо Лайф

Цитата: "Sanio" post=49411
Цитата: "Радіо Лайф" post=49269
Я щось, чесно кажучи, мало вірю у вище написане... Чи хтось займається "Радіо Лайф" безпосередньо у Львові, крім працівників КРРТ, не чув ні про студію, ні про набір ведучих... Знаю лише, що галопом шукається передавач, міст складення потужностей і тюнер для прийому сигналу зі супутника. Ну і про те, що організаційно запуск "Радіо Лайф" курують з Києва співробітники "Супер-радіо", що наводить на думку, що це радіо буде сателітом "Супер". Все інше додумуйте самі)
Все що я пишу це правда, тому що я працюю у фірмі Бюро Ідей і спілкуюся з директором фірми Бюро Ідей ,яка виграла конкурс у Львові на 107.2 фм і запускає радіо Лайф у Львові. Про те що вже облаштовується студія радіо Лайф у Львові і те що набираються ведучі для радіо Лайф і через два тижні радіо лайф почне мовлення у Львові, говорив мені особисто сам директор фірми Бюро Ідей
  •  

sergioo

А інтернет-мовлення планується одразу чи через пару років?
  •  

admin

Цитата: "Радіо Лайф" post=49414Все що я пишу це правда, тому що я працюю у фірмі Бюро Ідей і спілкуюся з директором фірми Бюро Ідей ,яка виграла конкурс у Львові на 107.2 фм і запускає радіо Лайф у Львові. Про те що вже облаштовується студія радіо Лайф у Львові і те що набираються ведучі для радіо Лайф і через два тижні радіо лайф почне мовлення у Львові, говорив мені особисто сам директор фірми Бюро Ідей
Фото облаштування студії в студію :super:
  •  

Slushatel

http://www.telekritika.ua/rinok/2013-04-10/80740  Львівська ОДТРК змінила логотип з 12 каналу на ТРК Львів
  •  

corazon

Цитата: "Slushatel" post=49816http://www.telekritika.ua/rinok/2013-04-10/80740  Львівська ОДТРК змінила логотип з 12 каналу на ТРК Львів
В ефірі і далі присутні обидва логотипи одночасно. Можливо тепер логотип "12" нарешті заберуть з ефіру?
  •