ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Та що ви так хвилюєтесь, переоформлять цю пародію, на якесь "Дорожне" чи "Дачу".
За спостереженнями, яскраві представники жанру, там вже неформат в денний час, щось по типу, як в Росії, яка вже активно позбувається від цієї радіостанції у містах мільйонниках, розвиваючи там, де не треба проходити через конкурс, на яких за них і так не голосують.
  •  

pavlo_r

Так виглядає RDS на Шансоні у мене. Прийом в русі в маршрутці недалеко від Львова, село Малі Підліски

А це вже Дубляни:

Цитата: Vova.UA від Лютий 07, 2014, 18:25:37
Доречі, Львівська хвиля не обійшла увагою запуск такої "хорошої" станції
https://soundcloud.com/lvivwaveradio/07-02-2014

Згоден з Лильо.
  •  

admin

а що там  сказано? якщо коротко?
  •  

pavlo_r

Де? В записі? Я згоден стосовно того, що і так писав в цій темі: хто слухає львівські радіостанції, Шансон слухати не стане. Ну і згоден щодо його (Ігоря Лиля) прогнозу: "  Що вона буде крутитися і, що є частина людей, таких скажемо, постійних клієнтів рубрики РАГУ, які будуть її слухати". Решта так, розмови.
  •  

Vova.UA

Цитата: admin від Лютий 07, 2014, 21:31:47
а що там  сказано? якщо коротко?
Кілька уривків блатних пісеньок і вітання з тим, що у нас з'явилась така станція. Причому з'явилась завдяки переносу частоти з райцентру. І що поява такої станції - це тест на патріотизм і європейськість. Ще згадали жарти з минулих років, типу як добре, що у нас такого нема... а тепер є.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

дякую, бред з вкрапленням ідей
  •  

taras_l

На сторінці Львівської хвилі Вконтакте з'явились коментарі до цієї новини

Я лиш додам, що Львівська хвиля зробила рекламу для Радіо Шансон
  •  

sten

Цитата: Vova.UA від Лютий 07, 2014, 18:25:37
Доречі, Львівська хвиля не обійшла увагою запуск такої "хорошої" станції
https://soundcloud.com/lvivwaveradio/07-02-2014
Если бы Шансон не слушали, то этого радио бы не было, как и любого радио. Очень яркий пример, в свое время в Донецке вещали 3 станции в стиле шансон(2 местные и столичный Шансон), но вот спрос на шансон упал и 2 местные станции переформировались и остался только всеукраинский Шансон и он не имеет большинства в общественных местах. И еще, один вопрос, почему та же Львовская волна, ни разу за годы независимости не подавала заявки на вещание в Луганске, Донецке, Харькове, Одессе, или же Киеве? Наверно, потому, что они знают, что этим форматом они не смогут окупить деньги на запуск станции и хотя бы несколько месяцев вещания в этих городах.
"Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц"
Михаил Грушевский
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

pavlo_r

Цитата: sten від Лютий 08, 2014, 20:40:00
И еще, один вопрос, почему та же Львовская волна, ни разу за годы независимости не подавала заявки на вещание в Луганске, Донецке, Харькове, Одессе, или же Киеве? Наверно, потому, что они знают, что этим форматом они не смогут окупить деньги на запуск станции и хотя бы несколько месяцев вещания в этих городах.
Можливо. А можливо просто тому, що Львівська Хвиля це таке собі міське радіо, ефір якого дуже сильно заточений під Львів і розвивати мережу вони просто не бачать сенсу.

Цитата"Радіо Львівська хвиля" сьогодні працює в форматі AC (Adult Contemporary) & CHR (Contemporary Hit Radio).
http://lwr.com.ua/user/history
Думаю, що всюди знайдеться свій слухач на формати АС i CHR. Крім того в ефірі ЛХ є одна російськомовна програма: "Музыка из ящичков и не только". Авторська програма Ігоря Мосєсова, виходить щонеділі. Крутить в основному джаз.

Цитата: sten від Лютий 08, 2014, 20:40:00
Если бы Шансон не слушали, то этого радио бы не было, как и любого радио.
Ну так на кожен продукт знайдеться свій споживач. В тій програмі, не знаю навіщо вони взагалі цю тему підняли, але мова якраз ішла про те, що Шансон у Львові слухати будуть і для цієї станції в місті знайдеться своя категорія слухачів, але це навряд чи будуть слухачі Львівської Хвилі. З чим я згоден. Швидше за все Шансон забере собі частину аудиторії Русского Радио, Нашого. Може хто з Ретро чи Мелодії перейде, але таких буде небагато.
До речі, сьогодні забіг перекусити в Big Burger. Коли зайшов була включена FM Галичина, але незабаром в ефір пішла реклама і хтось підійшов, легенько покрутив ручку настройки до найближчої станції і далі на касі спокійно підспівували музиці на радіо Шансон.  :sick:
  •  

sten

Цитата: pavlo_r від Лютий 08, 2014, 21:46:14
Можливо. А можливо просто тому, що Львівська Хвиля це таке собі міське радіо, ефір якого дуже сильно заточений під Львів і розвивати мережу вони просто не бачать сенсу.
Могли пойти по пути донецкого Классного радио, где в каждом городе вещания 100% свой эфир, общая только одежка станции и набор записанных программ.
"Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц"
Михаил Грушевский
  •  

pavlo_r

Тоді і сенсу в позивних Львівська Хвиля нема. Я думаю, що власнику станції і так комфортно. Вони в 2008 брали участь в конкурсі на частоти 100,9 у Франківську і 105,9 в Чорткові. Можливо ще де, не пам'ятаю. В результаті взяли тільки Чортків, де і мовлять на сьогоднішній день.
  •  

vital-fm

Павле, але ж чогось "ЛХ" понесло в Горішню Вигнанку, і несло на захід, судячи за подачами заяв на конкурси не тільки у 2008-му, а й в 11-му.
А серед слухачів "Шансону" може бути досить велика частка, як "Фм галичини", так і "ЛХ", бо такий фактор, як постійний слухач, зник після появи багатьох мережевих станцій, і крутіння ручкою/натиснення автоматичної кнопки пошуку, може бути не тільки в громадських місцях, а й в особистому прослуховуванні.
  •  

pavlo_r

vital-fm, я пам'ятаю, що вони брали участь у конкурсах, але не пам'ятаю точно на які міста подавалися заявки. та й звідки впевненість, що у разі перемоги на цих конкурсах залишилася б Львівська Хвиля? Можливо хотіли переформатувати як в 2009 РадіоМан і Радіо Тернопіль під ФОЮ переформатували.
А як зрозуміти "несло на захід"? Куди вже західніше в Україні? Ужгород?
  •  

vital-fm

Окрім Франківська в 2011-му були Тернопіль, Хмельницький, Луцьк, Рівне та Чернівці, правда вони ще одну частоту у Львові хотіли.
  •  

admin

ну тоді і розмова якась дивна. Цезарю цезареве.
Львівській нічого не потрібно, тому і мовить лише у Львові та поряд з ним, Шансону потрібна уся країна - ось і розвиваються. (не думаю що НР відмовилась від занесених зелених від ЛХ)
Можливо комусь не подобається, але усе логічно. Шансон більше люблять аніж формат ЛХ (чемодани потрібно відбивати)
  •