ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Сьогодні замінив свою стару "сітку" на "хвильовий канал". Покращення прийому дуже помітне, при тому що був підсилювач SWA3, а я в нову антену поставив SWA-1, це вроді найслабший підсилювач.
Тепер значно менше помітний конфлікт на 44 і 49 ТВК (Львів-Трускавець), з'явився ТЕТ, котрий в мене тупо пропав після включення цифри, ну і К1 з 2-каналом краще став показувати. От 64 (Україна) так і залишився дуже проблемний.

Доречі ТВІ або не працює, або працює десь втіхаря на свої 10 ват, хай зі Львова хтось підтвердить !
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

ТВі не працює. Сьогодні перевіряв під самим Високим Замком.
  •  

admin

Цитата: Vova.UA від Травень 03, 2014, 22:18:04
Сьогодні замінив свою стару "сітку" на "хвильовий канал". Покращення прийому дуже помітне, при тому що був підсилювач SWA3, а я в нову антену поставив SWA-1, це вроді найслабший підсилювач.
Тепер значно менше помітний конфлікт на 44 і 49 ТВК (Львів-Трускавець), з'явився ТЕТ, котрий в мене тупо пропав після включення цифри, ну і К1 з 2-каналом краще став показувати. От 64 (Україна) так і залишився дуже проблемний.

Доречі ТВІ або не працює, або працює десь втіхаря на свої 10 ват, хай зі Львова хтось підтвердить !
ефірне тб це мистецтво :20:

а у ТВі гроші скінчились, мабуть
  •  

STALKER RADIOAMATOR

давненько не моніторив львівські радіочастоти і от сьогодні знову рішив побавитися трошки. Маю на господарці досить таку файну штучку-гібрид тв-тюнер-радіо-відеозахват K-world. До нього підключена антена, яка на балконі закріплена. І от щолкаю я радіо. І тут раптом на частотах 95.50-95.55-95.60-95.65-95.70-95.75-95.80 я знаходжу якесь радіо. Прийом досить якісний. Передача якась розмовна про культуру. Я подумав що це радіо ''Культура''. Поставив запис. Так і є. Це "Культура". Запис  тут. Ідентифікація на 38 хв 47 сек. Багатенько я записав. Перестарався))).  Хто знає- це офіційна частота "Культури" яка працює в тестовому режимі чи це радіопірати? Прийом на вул. Пасічній.  І хто може помоніторити ці частоти? дайте знати потім.
  •  

pavlo_r

Звичайна дзеркалка у приймачі. Ці частоти у Львові для ліцензійного радіомовлення наразі задіяти не можна.
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Сьогодні знов щолкав станції. На 97.9 ФМ-піратська ретрансляція радіо "Культура"-запис тут.
93.7 ФМ-відкрита несуча
97.3-піратська ретрансляція УР-1
95.6 ФМ-далі йде радіо ""Культура" так як вчора.
Тепер прошу коротенького пояснення-що таке дзеркалка у приймачі? Мені особисто щось здається що 95.6 ФМ-це пірати. Ну і наскільки я знаю "Культура" не транслюється у Львові-тобто нема звідки відбиватися сигналу( якщо я правильно зрозумів що таке дзеркалка).
  •  

pavlo_r

Цитата: STALKER  RADIOAMATOR від Травень 08, 2014, 14:20:51
Ну і наскільки я знаю "Культура" не транслюється у Львовi
Щось про це я не подумав. Піратська ретрансляція Культури. Тілько ві Львові :)
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Звідки у Львові стільки піратів взялося? Чому не транслювати свої плейлісти? Нащо оті ретрансляції інших станцій?
  •  

Гоша

В північній місцевості Сокальського району непоганий прийом Стильного радіо-ПерецьФМ з Ковеля,на Дегені.
  •  

pavlo_r

Цікаву штуку помітив сьогодні: на FM Галичина з Радехова (103,6 МГц), звук раптом став кращим чим зі Львова (89,7). Дуже добре чути розділення стереоканалів, звук чистий і, як би це описати, наче "прозорий". Можливо не завадило б трохи низьких частот додати, яких до слова стало аж забагато в Бродах (107,5), але загалом зараз ситуація така, що слухати радіостанцію з Радехова значно приємніше чим зі Львова. На жаль не маю зараз чим записати ефір. Наступного разу візьму з собою Деген.
  •  

Vova.UA

Називається - попросив налаштувати в Бориславі   :huh:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Чую на 107.2 у Львові 1-й канал НРУ. Сигнал приймається як на Деген так і на мобільний. Сигнал не дуже сильний, доводиться шукати місце, щоб не було шумів, але трансляція в стерео і якість звучання хороша. Приймаю в районі станції Підзамче, пізніше спробую в інших районах міста. Хтось зі Львова може перевірити 107.2, адже не схоже, щоб мовлення було з Високого Замку і це не тропо, УР1 не мовить ніде на цій частоті. Дзеркалку з 67.04 відкидаю - мовлення в стерео.

+ відео. В кращій якості зняти не можу

http://youtu.be/6OXkVLOr90I
  •  

Polyvko V.

Львів вул. Широка нічого немає! zzz
  •  

pavlo_r

У мене не має сумнівів, що трансляція піратська. Я живу на третьому поверсі, відносно близько до телевежі. Якщо в квартирі сигнал чути ще добре, то вже на першому поверсі будинку він тоне в завадах від Високого Замку. Вже біля Залізничного вокзалу його можна нормально почути тільки на повністю витягнуту антену Дегена. Зараз їду дев'ятим трамваєм. УР1 добре йшло біля церкви Ольги і Єлизавети, по вулиці Вітовського, Івана Франка лише іноді пробивається через шум. Спробую прослідкувати, де прийом більш-менш стабілізується. Думаю, що трансляція відбувається звідкись з району Підзамче.
  •  

admin

піратське УР-1, це щось нове
додав на сторінку Львова
  •