ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Гоша

В таблиці Червонограда є неточність.Радіо Еskа Замосць працює на 97 і 3фм.
  •  

taras_l

На радіостанціях УМХ у Львові відсутнє мовлення. На 102,5  103,9 та 106,0 несуча... 105,4 вимкнений передавач.

21:15 Мовлення радіостанцій відновилось.
  •  

Polyvko V.

Відсутнє мовлення радіо РОКС 89,10 МГц зі Львова.
  •  

pavlo_r

Не тільки 89.1. Kiss FM також транслює зараз тишу. Це як мінімум до ранку.
До речі на Радіо Рокс схоже комп завис і в ефір передається не дуже приємний вуху звук

http://youtu.be/IVkxdzpul0M
  •  

Yuriy

А хіба у Львові не цілодобове стеження за передавачами на РТПС?
  •  

pavlo_r

Так передавачі працюють. А за ефіром стежить студія Люксен. У них кілька років тому на 104,3 замість КіссФМ ХітФМ пішов. Коли я подзвонив на Люксен і сказав, що на 104,3 грає Хіт ФМ - дівчина на тому кінці спитала мене, що там повинно бути :)
  •  

Polyvko V.

Відновилось мовлення радіо Рокс, а KISS FM трансляція на час написання повідомлення була. :дякую:
  •  

pavlo_r

На Радiо Рокс повернувся RDS:
RADIO / ROKS / TILKY / ROCK / 89,1 FM / REKLAMA / STUDIYA / LUXEN / 297-1919
PTY: Rock

На FM Галичина крім тексту в PI, передається ще й RT: RadioText
  •  

pavlo_r

Перевірив РДС на всіх станціях у Львові. Є кілька уточнень:
Рокс, як я писав вище вже з РДС
В РДС FM Галичина немає слова LVIV і не пам'ятаю, щоб колись було
На Шансоні PTY Country
Русское радио в AF передає 3 частоти: 100,9 106,1 106,8 Тобто частоти колишньої мережі «4ю», на яких зараз Мелодія працює
Хіт ФМ прописали через дефіс, тобто так: HIT-FM
Все інше правильно.
  •  

Vova.UA

У Стрию Шансон або не мовить, або значно зменшили потужність, або щось змінили в АФУ. Раніше у Пустомитах непогано приймалося, а тепер не чути зовсім.
Зате зі Львова сигнал замітно покращився  :P
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

1. Переоформити ліцензію на мовлення НР № 1101-м від 23.04.2010 Товариства з обмеженою відповідальністю ,,Телерадіокомпанія Праймедіа",               м. Львів, у зв'язку зі зміною місцезнаходження передавача, територіальної категорії мовлення та збільшенням потужності передавача передавача з 0,5 кВт до 1,0 кВт, зазначивши у ліцензії:
- адреса місцезнаходження передавача на частоті 102,1 у м. Львові  –               м. Львів, вул. Високий Замок, 9, вишка КРРТ;
  •  

Гоша

Так,дійсно,відчутно покращився прийом Шансону зі Львова,навіть на дешевий приймач можна виловити сигнал на 3-ку.Раніше навіть на Деген практично небуло прийому.Ще здивувало,хороший прийом радіо 24,очевидно вже збільшена потужність.
  •  

Vova.UA

Дійсно, на 24 сигнал піднявся, зараз практично як в Люкса, це по чудо-шкалі мого плеєра.

Може це "гопніки" підключилися до антени ТРК Люкс ? Бо станції майже одночасно підсилили сигнал ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

•  

pavlo_r

Новий логотип Твоє Радіо (Трускавець) з офіційної групи у Facebook. На сайті лого досі старе.
  •