ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Не нове. Вже колись було :-) Я не знаю звідки трансляція, більш-менш нормальний сигнал з'являється на початку вулиці Винниченка, на Підвальній. На початку Лисенка, початку Кривоноса, на Ужгородській через близькість до телецентру сигнал просто глохне. Знову з'являється на перехресті Ужгородська — пл. Старий Ринок. На Богдана Хмельницького чути непогано, але в русі сигнал часто переривається. Біля підземного переходу під залізничною колією на Хмельницького зняв ще одне відео.

http://youtu.be/yivJ2cE5nQM
П. С. Поки там хто чого не подумав - трансляцію веду не я. Я б обрав іншу частоту і сумніваюсь, що ретранслював би УР1, при всій моїй повазі до НРКУ.
  •  

admin

я написав у деяких районах.
якщо бажаєш, то можу зробити більш детально, пиши що внести на сторінку Львова
  •  

pavlo_r

Ні не треба. Це я просто виклав сюди результати моїх спостережень. Ну і відео, на випадок якщо більше ніхто не почує цю частоту, щоб не бути схожим на sohok'a)))
  •  

Vova.UA

У Пустомитах звичайно що не чути.
І дійсно - це вже не перший раз тут піратять державними станціями, вроді і Промінь колись слухав на Сихові ...

Доречі - сьогодні помітив, що Львівське радіо знову мовить у Славську, 100.4фм
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

До речі, піратське УР-1 звучить краще за ліцензійну Мелодію, звук на якій досі не поправили. Якби не виходив сьогодні з дому - вирішив би, що трансляція офіційна. Власне в перші хвилини, коли почув - подумав, що то тести передавача для Вголос. Сигнал для 107.2 беруть мабуть з супутника - трансляція співпадає зі 100.2 з Красного і випереджає онлайн-мовлення.
  •  

ass1995

То, мабуть, патріотично налаштовані пірати.  :wink:
  •  

pavlo_r

Буду моніторити цього пірата, по-можливості, щодня. Завтра, якщо не забуду - візьму приймач на роботу. Цікаво чи виловлю там. Ну а поки запис з 107.2 для оцінки звучання:
https://soundcloud.com/pk063ua/1-1072a
  •  

pavlo_r

І ще кілька слів про піратку на 107.2:
1) В таблиці Львова треба написати просто "Піратська радіостанція". Сьогодні трансляцій УР1 вже нема, йде просто музичний нон-стоп з пісень виключно українською мовою
2) Знайшов місце в себе в офісі, де 107,2 нормально приймається на Деген. При чому нормальний прийом можливий тільки на повністю розкладену антену орієнтовану горизонтально. При вертикальному положені з'являються сильні шуми. Як я вже писав, місце встановлення передавача мені не відоме, але від мого дому до офісу пряма відстань згідно Яндекс.Карти становить близько 3 км. (напрямок до Головного вокзалу) При віддалені від Підзамче сигнал тільки послаблюється
3) Влад, а потужність 0,03 там випадково прописалась чи є якісь дані?
  •  

admin

•  

Sanio

На 107,2 - це не піратське мовлення, ще від суботи тестується передавач, на якому працюватиме "Вголос", без підсилювача. У суботу і сьогодні йде ефір "ЕкоРадіо", вчора було УР-1, мабуть, увімкнули, бо був траур, замість музики!
  •  

pavlo_r

Трансляція і вправду співпадає з онлайни мовленням Еко радіо. :дякую: Sanio, просто ці тести такі потужні, що дуже схожі на піратське мовлення. Особливо, коли за якихось 4 км. від Високого Замку сигнал важко Дегеном зловити. Передавач хоч на ВЗ?
  •  

pavlo_r

Схоже, що натестувались. Сьогодні передавач 107.2 вимкнено
  •  

Vova.UA

Якщо на ВЗ не можуть знайти нормальне місце для Шансону, то складно сказати - як те нове радіо буде мовити ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

АДВ

Цитата: Vova.UA від Червень 20, 2014, 12:28:58
Якщо на ВЗ не можуть знайти нормальне місце для Шансону
А Львову взагалі потрібен потужний та якісний сигнал Шансону?  :-)
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

pavlo_r

От якби мовили з Кам'янки-Бузької, як і було задумано, - не мали б проблем з антеною. Треба було їм то переносити?  :wink:
  •