ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

kram2000

Русское радио виганяють зі Львова. Зустрічайте KISS FM.  :super:  :super:
  •  
    Подякували за цей пост: pavlo_r

pavlo_r

•  

kram2000

Цитата: pavlo_r від Квітень 26, 2018, 17:35:15
Звідки інфа?

З сьогоднішнього засідання Нацради. де члени цього органу ухвалили це рішення за бажанням самої компанії (ТАВР)
  •  
    Подякували за цей пост: pavlo_r

taras_l

•  

Vova.UA

Гарна новина! Тепер би ще вернути потужність, яку видавали на 91,1, бо вдома за 16 км від Високого замку можна слухати хіба на Деген...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Focs

Цитата: Vova.UA від Квітень 26, 2018, 19:30:24
Гарна новина! Тепер би ще вернути потужність, яку видавали на 91,1, бо вдома за 16 км від Високого замку можна слухати хіба на Деген...
Думаю підкрутять.
Це дуже чудова новина, а то я в машині його слухаю за допомогою 3G. Це не дуже практично.
  •  

Vova.UA

Цитата: Focs від Квітень 26, 2018, 19:48:34
Думаю підкрутять.
Це дуже чудова новина, а то я в машині його слухаю за допомогою 3G. Це не дуже практично.
не факт.... це вже така традиція, що танцювальні станції у Львові слабенько мовлять ))
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ilya

Цитата: kram2000 від Квітень 26, 2018, 17:40:51
З сьогоднішнього засідання Нацради. де члени цього органу ухвалили це рішення за бажанням самої компанії (ТАВР)

Лучше бы махнулись бы полностью радиосетью.
  •  

pavlo_r

Помітив сьогодні на 104.3 завищений рівень звуку. Подзвонив на Дуже радіо, попросив глянути. І тут дещо новеньке. Попоросили зачекати, через кілька секунд спитали: А зараз як? Увімкнув — кажу нормально. Виявляється на пульті у них хтось підняв звук. Оригінальність налаштування мені сподобалась)))
  •  
    Подякували за цей пост: Ігор

Sl@d

Якщо повернутися до теми заміни руского на Кісс. Коли вони можуть помінятися? За законом вже можна?
Просто цікаво...
  •  

pavlo_r

На даний момент мовить Русское. Мій прогноз 1 травня, або після вихідних відразу. Тобто десь з 2-3 числа
  •  

taras_l

Краще б замінили Радіо Рокс
  •  
    Подякували за цей пост: anatolli1966

pavlo_r

Чим вам Рокс недогодило? Єдина нормальна станція в портфелі ТАВРа
  •  

taras_l

На мою думку Кісс Фм краще по формату аніж Рокс. Хоча в загальному по Україні в них майже однаковий рейтинг. Щодо Русского радио не знаю яка зараз картина по рейтингу, але раніше рейтинг цієї станції був вищим за Кісс та Рокс, на рівні з Шансоном.
P/S Це моя думка. Нехочу щоб фанати Рокса ображалися. Додам останню публікацію рейтингів по країні
https://mresearcher.com/2018/01/kantar-tns-na-kinets-2017-roku-pʼyatirka-radiostantsij-lideriv-zalishilasya-nezminnoyu.html
  •  

Ilya

taras_l, я не любитель рокса. Но если выбирать из двух  зол, то лучше рокс, чем русское.

Русское не слушаю лет 12-ть, точнее как появилось в моей дыре. По началу было интересно, как бы новый формат для моего региона. Но увы в результате, перестал слушать этот шлак по нескольким причинам. И на данный момент занимает последние места в рейтинге в моём регионе (хотя раньше слышал чаще): по порядку (основываясь, как часто слышу радиостанцию в том или ином месте): АвтоРадио (как бы самой мощный сигнал), далее примерно с одинаковым рейтингом: "XIT FM",  "Пятница", "Roks FM" и "Мелодия FM", далее "Краина FM"  и напоследок "Relax" (основная причина их низкого рейтинга: завышена громкость эфира, несколько раз писалось руководству, но увы безразлично (по началу отвечали, но потом начали морозится) и "1-ый канал НРУ", а потом "Русское радио".

Рейтинг составлен для г.Южноукраинск по собственным наблюдениям (на сколько часто слышно оную радиостанцио). Если есть доступ до интернета (в машине или забегаловке), то в основном слышу "Радио Record".

•