ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

taras_l

27.04.2018 На вчорашньому засіданні Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення погодила зміну позивних львівської ліцензії радіостанції "Русское радио" на KISS FM. Відповідні зміни прописані в ліцензії ТОВ "ТРК "Ман". Зміни торкнулися і програмної концепція компанії. На запитання члена Нацради з ТРМ Сергія Костинського про причини змін директор з розвитку мережі мовлення Володимир Гончаревський відповів наступне: "На наш погляд, танцювальна музика у Львові буде сприйматися краще. Колись KISS FM мовило у Львові на іншій частоті, але була вимкнена місцевим мовником". Нагадаємо, Dance radio KISS FM мовило у Львові на частоті 104.3 МГц, в ефірі компанії Олександра Ксенофонтова ТОВ "ТРК "Говерла". У січні минулого року Нацрада з ТРМ погодила запуск на цій частоті львівської радіостанції "Дуже радіо", змінивши позивний з KISS FM на "Дуже радіо". "Русское радио" почало мовлення у Львові в червні 2012-го, купивши частоту у "Радіо Шарманка" Анатолія Євтухова (91.1 МГц). Спочатку на цій частоті мовила регіональна радіостанція "Ман", що належала полякам (з липня 2004 року по лютий 2009-го). Після продажу радіостанція змінила позивний на "Радіо 4U", з яким вела мовлення до грудня 2009-го. З грудня 2009-го по червень 2012-го на частоті мовило "Радіо Шарманка" (Джерело: Портал "МедіаНяня").
Ilya  А згідно моїх спостережень у Львові найчастіше серед загальнонаціональних радіостанцій я чув : Хіт Фм, Мелодія Фм, П"ятниця, Шансон, Ретро Фм, Авторадіо ( останні 2 радіоканали відключили станом на зараз)  далі були радіостанції  Наше радіо, Країна Фм, Русское радио, Кісс Фм, Максимум, NRJ,  Рокс. 
Тому на мою думку краще було б замінити Рокс. А в ідеалі звісно потрібно ще дві частоти для ТАВР медіа, щоб усі радіоканали були присутні в ефірі.
  •  
    Подякували за цей пост: Ilya

pavlo_r

Рокс — нішева радіостанція і міняти її на чергову бум-бум шарманку ніякого сенсу нема. А одну бум-бум шарманку на іншу бум-бум шарманку — хай собі міняють
  •  

taras_l

А як щодо Радіо Релакс? Це також нішева радіостанція
  •  

pavlo_r

•  

Sl@d

Цитата: taras_l від Квітень 27, 2018, 21:51:50
Краще б замінили Радіо Рокс
Рокс радіо з нестандартним форматом і воно повинно бути лише раді різноманітності. Теж саме Русское  і Наше - одинакові плей-листи. Я теж не любитель kiss, як на мене краще вже Relax, але заміняти потрібно саме Рус радіо зі стандартним попсовим форматом.
  •  

Ігор

Kiss також нішева станція, тільки більш популярна за Рокс і Релакс.
  •  

taras_l

Цитата: Sl@d від Квітень 28, 2018, 13:33:04
Рокс радіо з нестандартним форматом і воно повинно бути лише раді різноманітності. Теж саме Русское  і Наше - одинакові плей-листи. Я теж не любитель kiss, як на мене краще вже Relax, але заміняти потрібно саме Рус радіо зі стандартним попсовим форматом.

Частково погоджуюсь з Вами. Просто Рус радіо  потрібно відкоригувати формат так, щоб вони не повторювали пісні Нашого радіо. А щодо Роксу та Релаксу, то Релакс все-таки, на мою думку, краще буде для різноманіття ніж Рокс.
  •  

vital-fm

taras_l
Сторінки радіостанцій напевно не для Вас тут робились.
Навіщо ці фантазії, якщо замінювати "Рокс", то треба по всій ліцензійній мережі та ще й щоб не збігалось в інших містах.
Це не фішка Тавру.
Місцеві ліцензії, або ліцензії з одною чи кількома частотами можна ротувати, якщо дотримано вищенаведеного правила.
Приклади вже були, і на даний момент майже всі, роги та копита представляють, згорнуті, те що залишилось, на загальнонаціональному рівні, під загрозою втрати ліцензії в суді/закінченні строку дії без продовження.
На місцевому рівні ще щось залишилось, але про це не йдеться.
  •  

taras_l

Цитата: vital-fm від Квітень 29, 2018, 00:15:28
taras_l
Сторінки радіостанцій напевно не для Вас тут робились.
Навіщо ці фантазії, якщо замінювати "Рокс", то треба по всій ліцензійній мережі та ще й щоб не збігалось в інших містах.
Це не фішка Тавру.
Місцеві ліцензії, або ліцензії з одною чи кількома частотами можна ротувати, якщо дотримано вищенаведеного правила.
Приклади вже були, і на даний момент майже всі, роги та копита представляють, згорнуті, те що залишилось, на загальнонаціональному рівні, під загрозою втрати ліцензії в суді/закінченні строку дії без продовження.
На місцевому рівні ще щось залишилось, але про це не йдеться.
1. Сторінки радіостанцій робились для усіх учасників цього форуму.
2. Кожен має право висловити свою думку, що я і робив у своїх попередніх дописах, акцентував на цьому увагу, та попросив вибачення у фанатів Рокса.
3. З приводу заміни ліцензії по всій ліцензійний мережі. Не буду сперечатися, бо дійсно: з одного боку потрібно міняти по всій ліцензійній мережі, з іншого - коли одна компанія може продати частоту іншій при цьому відбувається переоформлення ліцензії.
4. Я написав, що потрібні частоти аби усі радіоканали Тавра мовили в ефірі. Бо можна довго сперечатися, яка станція повинна мовити?
  •  

vital-fm

1. Сторінки робились для всіх, але не читаєте чи не вникаєте в суть їх Ви.
2. Думку можна висловити обгрунтовано, коли є на це підстави, вище було написано, коли одна частота/область - одна ліцензія/компанія. в крайньому випадку - зміна власників, тоді й мережа може бути. Все решта - від лукавого.
Чи Ви й справді вірите що гіпотетичний Рокс/інша радіостанція, яку ми не хочемо чути в своєму місті відмовиться від частоти в прибутковому регіоні заради іншої та піде на конкурс з іншою станцією, бо інакше ніяк (Див ліцензію мережі).
3. Окремі частоти з ліцензій не продаються, вони можуть долучатися до діючої ліцензії певної загальнонаціональної компанії, чи кількох компаній у випадку з Роксом, , з під якої виходить бренд. Виняток - НСТУ, там ще свій фарш з нижнім УКХ.
  •  

taras_l

Цитата: vital-fm від Квітень 29, 2018, 18:38:51
1. Сторінки робились для всіх, але не читаєте чи не вникаєте в суть їх Ви.
2. Думку можна висловити обгрунтовано, коли є на це підстави, вище було написано, коли одна частота/область - одна ліцензія/компанія. в крайньому випадку - зміна власників, тоді й мережа може бути. Все решта - від лукавого.
Чи Ви й справді вірите що гіпотетичний Рокс/інша радіостанція, яку ми не хочемо чути в своєму місті відмовиться від частоти в прибутковому регіоні заради іншої та піде на конкурс з іншою станцією, бо інакше ніяк (Див ліцензію мережі).
3. Окремі частоти з ліцензій не продаються, вони можуть долучатися до діючої ліцензії певної загальнонаціональної компанії, чи кількох компаній у випадку з Роксом, , з під якої виходить бренд. Виняток - НСТУ, там ще свій фарш з нижнім УКХ.
1. Читаю і вникаю в суть, не розумію, до чого взагалі така розмова? Я всього лиш висловив свою думку. Але ж Ви почали розвивати дискусію з окремо взятої думки... Не ображайтесь, але надалі не бачу змісту це коментувати, бо це вже буде  розмова не по темі. Я думаю ні Ви, тим більше, ні я, не хочемо порушувати правила форуму.
2. У мене й близько такої думки не було. Такий варіант не можливий.
3. Тут я визнаю свою помилку. Можливо колись Тавр піде таким шляхом?
  •  

vital-fm

taras_l
Проїхали. Я просто акцентував увагу на те,  що кожна подібна пропозиція по заміні станцій має грунтуватись на такій можливості по ліцензії, а не забаганкою.
Про який шлях Тавра йшла мова?
Об'єднувати станції від різних юридичних компаній в одну ліцензію законодавство ще не дозволяє, хоча було б дуже добре: одна станція - одна ліцензія, але...
Поки що у нас законодавства нема, яке б дозволяло холдингам ротувати частоти в довільному порядку відділяючи від однієї ліцензії і прикріплюючи до іншої, тому і купують місцеві компанії для розвитку мереж, бо конкурс спробуй дочекайся і виграй.
П.С. Будь ласка не цитуйте повністю повідомлення, що йде одразу перед вашим, це якщо ми вже про правила хорошого тону.
  •  

pavlo_r

2 травня, на 91.1 далі Русское
  •  

vital-fm

Вангую з 12 червня, або з 1-го, вони ліцензію продовжували, тож можуть нову отримати тільки після закінчення терміну дії старої, або ж після сплати за переоформлення та продовження.
Зараз травневі, навіть НР без засідань до 11-го, тож початок мовлення не раніше 15-го травня може відбутися.
  •  

taras_l

ТОВ «ТРК «МАН» Ліцензія НР № 00630-м від 12.06.2017  Строк  дії  ліцензії  – до 12.06.2024. :wink:
  •