ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Точніше 97.1. Зловив у Скнилові на 5-му поверсі. нижче не чути . відео можу ввечері скинути, але там якість ніяка :(  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

97 прорахована у Львові
дивно усе це  
  •  

sohok

Цитата: "admin" post=2375997 прорахована у Львові
дивно усе це
тільки що включав 97 фм ,працює промінь як і працював, звук променя, як на радіостанціях гала і незалежність.  
  •  

admin

що означає звук як на станціях Гала та Незалежність?  
  •  

sohok

Цитата: "admin" post=23761що означає звук як на станціях Гала та Незалежність?
мається на увазі якість звучання ,на 97 фм така сама якість ,як на незалежності  
  •  

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=23763
Цитата: "admin" post=23761що означає звук як на станціях Гала та Незалежність?
мається на увазі якість звучання ,на 97 фм така сама якість ,як на незалежності
ТОБТО МОНО? В МЕНЕ ЗАРАЗ СИГНАЛ ЗАСЛАБИЙ ДЛЯ ЯКІСНОГО ПРИЙОМУ І ЩЕ ШУМОДАВ ПРАЦЮЭ  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

я на сихові біля санта-барбари приймаю промінь на 97.1 фм, якість звучання моно ,адмін можеш записати у львові на 97.1 фм радіо промінь  
  •  

admin

Цитата: "Vova.UA" post=23764ТОБТО МОНО? В МЕНЕ ЗАРАЗ СИГНАЛ ЗАСЛАБИЙ ДЛЯ ЯКІСНОГО ПРИЙОМУ І ЩЕ ШУМОДАВ ПРАЦЮЭ
нагадую про правила, приведи до ладу повідомлення
Цитатамається на увазі якість звучання ,на 97 фм така сама якість ,як на незалежності
от уся Україна знає яке звучання у Незалежності у Львові.
Не можна нормально написати? .....Наприклад: моно/стерео, забагато/замало високих/середніх/низьких і тд

Цитата: "sohok" post=23767адмін можеш записати у львові на 97.1 фм радіо промінь
почекаю до вечора  
  •  

Severyn

стосовно тієї невловимої і блукаючої під різними трансляціями сихівської "станції"
sohok, те, що в тебе там на санті-барбарі, щось ловиться то це не є всім Львовом! ти вже на skyscrapercity всім намуляв з тими своїми вічними "моніторингами" в тому випадку, перевізників львівських.

admin, це йде мова про все тих жеш сихівських локальних піратів, які транслюють все підряд від трансхаусу до ур-1. непотрібно нічого вносити, ну або, як варіант створи окрему табличку для сихова  B)
 ;)  
  •  

sohok

Цитата: "Severyn" post=23771стосовно тієї невловимої і блукаючої під різними трансляціями сихівської "станції"
sohok, те, що в тебе там на санті-барбарі, щось ловиться то це не є всім Львовом! ти вже на skyscrapercity всім намуляв з тими своїми вічними "моніторингами" в тому випадку, перевізників львівських.

admin, це йде мова про все тих жеш сихівських локальних піратів, які транслюють все підряд від трансхаусу до ур-1. непотрібно нічого вносити, ну або, як варіант створи окрему табличку для сихова  B)
 ;)
VOVA.UA слухав радіо промінь, також у скнилові тому вносити промінь у таблицю потрібно  
  •  

admin

Скнилів — Львівська область, Пустомитівський район, Скнилівська сільська рада
це не Львів  
  •  

sohok

Цитата: "admin" post=23773Скнилів — Львівська область, Пустомитівський район, Скнилівська сільська рада
це не Львів
але все одно треба внести промінь у таблицю  
  •  

admin

коли мені покажуть відео що Промінь приймається у центрі Львова  
  •  

sohok

Цитата: "admin" post=23775коли мені покажуть відео що Промінь приймається у центрі Львова
до чого тут центр ,якщо промінь приймається на сихові в південній частині міста, в таблиці ж є записано 97.3 фм де приймається на сихові піратська станція  
  •  

admin

ааа
тоді зміню 97,3 на 97,1 вони мабуть частоту змінили  
  •