Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43
Цитата: "sohok" post=23772VOVA.UA слухав радіо промінь, також у скнилові тому вносити промінь у таблицю потрібно
Цитата: "admin" post=23775коли мені покажуть відео що Промінь приймається у центрі Львова
Цитата: "Focs" post=23889Цитата: "admin" post=23775коли мені покажуть відео що Промінь приймається у центрі Львова В центрі Львова (район порохової вежі) 97,1 так як і 97,3 чи 96,9 не приймається. Промінь чистої води пірати.
Цитата: "sohok" post=23901тому що промінь працює вже третій день цілодобово і сигнал його дуже сильний, і можна приймати промінь на китайських приймачах ,тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частоті
Цитата: "sohok" post=23901тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частоті
Цитата: "pavlo_r" post=23908Цитата: "sohok" post=23901тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частотіМда... Ви тільки в УДЦР не повідомляйте, що НацРада вже (таємно) конкурс провела sohok, прораховані частоти у діапазоні 92-100 МГц у Львові можна буде офіційно використовувати тільки після відключення УТ1 на 5 ТВК в Тернополі, а до цього часу про офіційне мовлення і мови бути не може.
ЦитатаБогдан Іванусау львові на 97.1 фм, вчора почало працювати радіо промінь, скажіть це радіопірати включили, чи це офіційно включилиМені подобається 1вчора об 11:20Радіо "Промінь"Не було конкурсу на цю частоту.Уся офіційна інформація стосовно львівських радіостанцій знаходиться тут (в самому низу дивитися): http://ukrtvr.org/efir-po-naselenikh-punktakh/35-lviv..
Цитата: "pavlo_r" post=23911Ніколи не кажи ніколи. Не стану наводити конкретних прикладів, але випадки були.Нема ліцензії - значить піратська ретрансляція