ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=23772VOVA.UA слухав радіо промінь, також у скнилові тому вносити промінь у таблицю потрібно
Я слухав біля вікна на 5-му поверсі, біля кільцевої дороги. Там багато чого приймається такого, що не зазначене на сторінці Львова.

Причому сигнал був поганий, я витягнув максимум 7dBu, щоб слухати без шуму і хрипу , треба хочаб 10-12, а для стерео - 20

Фрагмент ефіру

Відео, що я зняв - ну дуже поганої якості  :dash:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

тільки що слухав 97.1 фм ,промінь працює чудово, ніби це офіційна фм радіостанція ,так що адмін можеш писати в таблиці 97.1 фм, піратська станція транслюють промінь  
  •  

sohok

на 97.3 фм продовжують мовити пірати  
  •  

sohok

на 97.1 фм продовжує мовити промінь
  •  

Focs

Цитата: "admin" post=23775коли мені покажуть відео що Промінь приймається у центрі Львова  

В центрі Львова (район порохової вежі) 97,1 так як і 97,3 чи 96,9 не приймається. Промінь чистої води пірати.
  •  

sohok

Цитата: "Focs" post=23889
Цитата: "admin" post=23775коли мені покажуть відео що Промінь приймається у центрі Львова  

В центрі Львова (район порохової вежі) 97,1 так як і 97,3 чи 96,9 не приймається. Промінь чистої води пірати.
Таке відчуття що на 97.1 фм включили промінь не пірати, а офіційно, тому що промінь працює вже третій день цілодобово і сигнал його дуже сильний, і можна приймати промінь на китайських приймачах ,тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частоті
  •  

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=23901тому що промінь працює вже третій день цілодобово і сигнал його дуже сильний, і можна приймати промінь на китайських приймачах ,тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частоті
Коли стояти за 20 метрів від мого трансмітера, то сигнал теж дуже сильний і стабільний.
Ну там напевно трохи серйозніша апаратура і антена на даху багатоповерхівки - от і сигнал хороший. Але вже на Науковій зловити дуже проблемно.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

dxman

Якраз на Науковій чути непогано на днях викладу відео
  •  

GMB

та напишите Проминю в Фейсбук...
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

pavlo_r

Цитата: "sohok" post=23901тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частоті
Мда... Ви тільки в УДЦР не повідомляйте, що НацРада вже (таємно) конкурс провела :secret:
 sohok, прораховані частоти у діапазоні 92-100 МГц у Львові можна буде офіційно використовувати тільки після відключення УТ1 на 5 ТВК в Тернополі, а до цього часу про офіційне мовлення і мови бути не може.
  •  

sohok

Цитата: "pavlo_r" post=23908
Цитата: "sohok" post=23901тому в мене така думка ,що включили промінь не пірати, а офіційно на прорахованій частоті
Мда... Ви тільки в УДЦР не повідомляйте, що НацРада вже (таємно) конкурс провела :secret:
 sohok, прораховані частоти у діапазоні 92-100 МГц у Львові можна буде офіційно використовувати тільки після відключення УТ1 на 5 ТВК в Тернополі, а до цього часу про офіційне мовлення і мови бути не може.
Просто піратські станції ще ніколи так не працювали, в піратських станціях ніколи не було такого сильного сигналу, щоб можна було слухати на мобільному телефоні і ніколи вони не працювали цілодобово і з таким сильним сигналом ,а промінь на 97.1 фм працює цілодобово вже третій день і в нього сильний сигнал, що можна слухати на китайських приймачах, тому в мене і виникла така думка, що вони працюють офіційно .
  •  

pavlo_r

Ніколи не кажи ніколи. Не стану наводити конкретних прикладів, але випадки були.
Нема ліцензії - значить піратська ретрансляція
  •  

admin

лол

ЦитатаБогдан Івануса
у львові на 97.1 фм, вчора почало працювати радіо промінь, скажіть це радіопірати включили, чи це офіційно включили
Мені подобається 1
вчора об 11:20
Радіо "Промінь"
Не було конкурсу на цю частоту.
Уся офіційна інформація стосовно львівських радіостанцій знаходиться тут (в самому низу дивитися): http://ukrtvr.org/efir-po-naselenikh-punktakh/35-lviv..
  •  

pavlo_r

:super: Скоро Нацрада почне посилання на цей сайт давати)))
P.S. sohok зовсім не спалився  B)
  •  

sohok

Цитата: "pavlo_r" post=23911Ніколи не кажи ніколи. Не стану наводити конкретних прикладів, але випадки були.
Нема ліцензії - значить піратська ретрансляція
хоч це і пірати на 97.1 фм ,але мені здається ,що вони причетні до промення, тому що з таким сильном сигналом і працюванням цілодобово, могли тільки включити промінь причетні до промення.
  •