Автор дрон, Квітень 13, 2014, 23:23:21
Цитата: GMB від Липень 03, 2014, 22:13:25давайте, тяните... Николаевку несчастную взять не могут, а это небольшой городишка... И теперь горит Славянска ТЭС. А там 2 тонны мазута, Краматорск и Славянск уже все в дыму и тянет дальше за города... По сути - экологическая катастрофа. Ну а будут останавливать АТО - будет еще сложнее брать...
Цитата: admin від Липень 03, 2014, 12:17:51Ждем когда Донецк останется без света...
ЦитатаСтоит только убрать Украинскую армию с земель Донбасса, как все террористы и сепаратисты вновь станут шахтёрами, металургами, продавцами...ПРЕКРАТИТЕ ОГОНЬ ПО МИРНЫМ ЖИТЕЛЯМ И ДАЙТЕ ЛЮДЯМ СПОКОЙНО ЖИТЬ! ВЫ СТРАННЫЕ, ДЕЛАЕТЕ ПОДЛОСТЬ НАМ И КРИЧИТЕ - ЕДЫНА КРАИНА, НАШ ОТВЕТ - ИДИ НА УКРАИНА
Цитата: pavlo_r від Липень 04, 2014, 08:08:07Підпис користувача MissisNST:
Цитата: pavlo_r від Липень 04, 2014, 08:08:07Підпис користувача MissisNST:Хочеться тільки нагадати юній леді як все починалося, коли на Донбасі ще не було української армії і «мирні шахтарі» під міліцію в Краматорську прийшли, наприклад. http://youtu.be/rwoREucvuyAПро перспективи Лугандону як бананової республіки говорити не буду, сенсу нема. Мені прикро, що гинуть мирні люди. Але це війна і спровокована вона не нашою армією, яка між іншим діє на своїй території. Тож щоб Донбас спокійно жив треба спочатку забрати звідти Гіркіна, Бабая, МММщика Пушиліна, нациста-діда мороза Губарєва і разом з компанією відправити в Росію. Можна відразу в рефрижераторах, один біс росіяни на кордоні цю наволоч розстріляють. Путлєру цих мудаків точно не треба.
Цитата: MissisNST від Липень 04, 2014, 09:50:43я скрины наделала и подам в суд и на Российское СМИ пусть знают какой у вас честный сайт!