Радіолюбителі (радіоаматори, радіопірати)

Автор Radiostyle, Вересень 16, 2011, 19:23:51

Попередня тема - Наступна тема

AlexFM

Дык в том-то и прикол, что просто так с поисковика такую чудо-хрень почти никогда не найдешь.
  •  

Crossovok

Антенна Двойная Спираль, 2009 год. Частота 520 мГц (ТВ-диапазон). Демонтировал в 2010, так и не опробовав на передачу.

•  

Crossovok

AlexFM получил долее десяти плюсиков в ауру, только почему-то заблокированный.

Интересно, надолго?
  •  

admin

•  

Crossovok

:дякую:

Будем ждать, интересный собеседник.  :friends:
  •  

mask@mail.ru

А пірати головой не думають уже 5день в Старконі піратить на 87.5фм крутять шансон сьогодні вже в другому районі міста на теж 87.5фм зявилась пірацька станция крутять 80і і попсу,но вцентрі получаеця каша грає зразу 2станції.
  •  

admin

на то вони і пірати щоб головою не думати :)
  •  

Crossovok

•  

admin

•  

Crossovok

•  

RadioS

Чесно кажучи не очікував на таку швидку реакцію, ВЕЛИКУ ПОДЯКУ хочу висловити користувачеві Віталію (Crossovok),який вислав мені фм передавач,який я сьогодні ввів в експлуатацію, чесно кажучи я був вражений якістю звучання і  покривом території (радіус до 10 км)і це на диполь антену яку я сам з конструював з двох мідних трубок,і підвісив її на висоті 25м, поки пускаю в ефір танцювальну музику власного мікшування, потім думаю перейти на ретранс  Кісс фм, як на мене цієї станції в місті не вистачає, бажаю всім приємного прослуховування,і ще раз дякую Віталію :super:
  •  

Crossovok

Спасибо, Владимир!

PS У Вас диполь на высоте 25 метров?

:blink:
  •  

Vova.UA

А можна конкретніше про диполь ? Звичайний кабель RG-6 підійде ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

RadioS

Цитата: "Crossovok" post=25269Спасибо, Владимир!

PS У Вас диполь на высоте 25 метров?

:blink:
Да ,пришлось мачту на балконе устанавливать, с высотой балкона до 10м + мачта 14.5м = 24.5м
 ТО VOVA.UA :Я брав звичайний антенний коаксіальний білий кабель та припаяв його до мідних трубок довжиною по 70см кожна
  •  

Crossovok

Подойдет. Правда в тонком кабеле большие потери. Если у Владимира 25-30 метров кабеля, то с учетом затухания а частоте 100 мгц к антенне дойдет всего 4,5 ватта.
  •