Так, Коломойський зараз в шоколаді. Адже більш, ніж півмісяця, на мою думку, йде гра на "зниження" рейтингів Пороха і Юльки.
Почну з 28 січня. Тоді батько покійної Катерини Гандзюк, яку за межами Херсонщини мало хто знав до того, як їй приснули сірчану кислоту, на нараді ТСК по її загибелі, сказав, що партія Порошенка та партія Тимошенко - це партії вбивць, адже в їх лавах був губернатор і голова облради, які могли бути організаторами цього злочину, бо їм заважали мутні справи робити.
Півтора тижні після того не було нічого чути, поки 9 лютого на мітингу Юльки в столиці активісти не розгорнули плакат "Хто замовив Катю Гандзюк?". Там бродили і представники С14 в балаклавах, поліції це не сподобалось, і багато активістів було арештовано чи побито.
В цей же день на форум Порошенка прийшов активіст, який хотів розгорнути плакат на ту ж тему, який трохи пошкодили, а самого хлопця не пустила охорона на захід.
І ввечері мені тоді дійшло: а що, як це все невипадково сталось в один день? Чи не може це бути нічим іншим, як політичною грою на "зниження" рейтингів, від якої виграє хто? Правильно Зеленський, або Коломойський, без різниці (шо цей хрін, шо той хрін, шо обидва такі хріни).
Павло тут нам розказує, що частина наших виборців не дуже й то думає головою, коли голосує за Кривий Ріг. А події 28 січня і 9 лютого(якщо припустити, що за цим стоїть хтось третій) не змушували, не програмували тих виборців, що ще не визначились з вибором, схилити свої симпатії на користь Зеленського? Не тикали їм з екранів гаджетів і зомбоящика, що у Пороха і Юлі руки по лікоть в крові, а Вован весь такий чистий?
Далі відбувсь удар по Юльці - голова Херсонської облради від батьківщини став підозрюваним в організації злочину. у вівторок було судове засідання, згодом Мангер був відпущений під заставу.
Наступного тижня поліція і СБУ знаходили компромат знову ж на цих двох кандидатів, мовляв, їхні штаби займаються підкупом виборців. Тоді ж, 19 чи 20 лютого оприлюднили соцопитування, які показали, що відрив Зелі від Петі зменшується, а овочо-порохівська підстилка Тарас Ч. так це розхвалював на 5-му каналі, от ще місяць пройде, і Петро наздожене Зеленського.
А вчора з'явилися нові соцопитування, що проводились з 8 по 20 лютого, які і підтведили мої побоювання, відрив Коломойського від інших кандидатів знову збільшився.
Тоді ж відбулось те, що описав Хотабич. Заступник РНБО зі своїм сином, начебто розкрадали гроші на оборонку.
Юля зразу ж захотіла імпічменту президента. А Коломойський заговорив такими словами: "Немає слів. Люди, які прийшли до влади на крові, "заробляють" на крові. Тобто контрабанда з Росією – можна, б/у-шні запчастини в обмін на життя наших солдатів – можна, канфєти – можна, MARUV – не можна", – заявив Зеленський. "Вибачте мене, це – кабздєц", "І зараз я зрозумів, що таке "Армія, мова, віра". Розкрасти армію, штучно розділити людей мовою – тому і віри вам немає". "Так що кандидатів багато – когось, крім вас, оберемо".
Тож зараз, виражаючись футбольною термінологією, рахунок 3:1 - на користь Альо, гараж.