Цитата: pavlo_r від Березень 15, 2019, 01:48:43
Ті "клоуни", що при владі зберегли країну від розпаду, зупинили розповзання русні, виплачують пенсії, зарплати, субсидії і забезпечили у воюючій країні, в якої відтяли основні промислові регіони стабільне економічне зростання. Крім того завдяки верховному "клоуну" ми маємо міцну міжнародну коаліцію (проукраїнську, якщо виборець Зеленського не зрозумів), санкції, фінансову допомогу, зброю і кредити.
Не розмінюйтесь на дріб'язок, лапки перед словом клоун тут недоречні. Зберегли країну від розпаду люди завдяки своєму бажанню і розумінню, а не умовні Гройсмани, Порошенки і Парубії. Забезпечили субсидії, піднявши тарифи до небес й підсадивши бідне населення на "державну голку", йой як круто. Про міцну коаліцію насмішили, про демарш Меркель з приводу прохождення судів у Керчі не чули? Щось не поспішає "головна країна Європи" за нас впрягатися, навіть найбезпечнішим та найбезобразливішим способом, а про скандали з Угорщиною та Польщею годі й казати. Зброю в останні тижні можна було побачити, яку ми маємо і яким чином. Хизуватися кредитом - це теж щось.
Цей "клоун" як кролик енерджайзер мотається світом та країною вибиваючи нам це все.
Як енерджайзер він по країні за держкошт свої агітпроповіді робить та від НацКорпусу тікає, це є. Ще й на вєртольотику літає, бо це ж треба за один день і в АТО попіаритися, і на Західну Україну побрехати того ж дня встигнути.
Тепер інший клоун у якого рука одного олігарха через задній прохід аж до гланд дістає
Мені так подобається, коли прихильники Петрика розповідають про олігархів, забуваючи, хто є сам Петрик. Чи не олігарх часом? Кому з інших олігархів, крім Коломойського, стало погано при його правлінні? Ахметову? Косюку? Фуксу зі славнозвісним метро по 8 грн? Пінчуку? Самому Порошенку? Та аж ніяк.
От є цілі товариства прихильників теорії плоскої Землі. Завжди їм дивувався. Але потім на цій планеті з'явилися прихильники Зеленського-президента, і ті хто вірить в плоску Землю навіть трохи розумними почали здаватися
Я не є його прихильником, хоча роздумую й над ним, як тим, кому віддати голос, але у другому турі "Порошенко-Зеленський" обов'язково віддам голос за Зеленського. Крім Зеленського є ще цікаві кандидати, хоч Кошулинський, хоч Смєшко, та навіть Гриценко, а може кому ще інший кандидат до душі. Про тих, хто збирається підтримувати Петрика після всіх тих мерзотних подій, які відбулися, промовчу. Мабуть, то і є товариство прихильників теорії пласкої Землі.
Бо президент не має права садити, а судова гілка влади у нас типу незалежна.
Ото ж що "типу", яскраво ілюструєте сьогоднішній стан справ. А особливо незалежні СБУ та ГПУ.
ППС. Про Ткача і говорити не хочу. Йому всюди порохоботи ввижаються
Цікаво, де Ткач у своєму пості про порохоботів згадував? То, можливо, вони вам ввижаються?
ПППС. Втомили мене ці безглузді бодання. В подальшому проходитиму мимо цієї теми
Проходьте на здоров'я, самі ж постите вкиди, а потім дивуєтеся відповідям на них.