Інтер/Інтер+ [DVB-T2/супутник]

Автор pavlo_r, Лютий 22, 2012, 14:07:49

Попередня тема - Наступна тема

kotenko.

А тим часом, новим шеф-редактором Подробиць тижня  стане Лариса Задорожна, яка багато років попрацювала на цьому каналі, а останні рік-два працювала на ICTV  у Фактах тижня.
Джерело новини:
http://detector.media/community/article/113246/larisa_zadorozhna_stane_shef-redaktorom_podrobnosteij_nedeli/
#наташанемішай
  •  

kotenko.

Іноді корисно почитати закони...
Закон України Про телебачення і радіомовлення:
Стаття 33. Продовження строку дії ліцензії на мовлення

3. Заява про продовження  строку  дії  ліцензії  на  мовлення
розглядається  і рішення щодо неї приймається не пізніше ніж за 60
днів до закінчення строку дії ліцензії.

http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/3759-12/page3

Нагадаю, Нацрада продовжила ліцензію Інтеру на мовлення 11 червня(тобто менш ніж за місяць до 01.07.15 р., коли мав закінчитися строк дії  ліцензії)

Отже, Інтер зараз мовить НЕЗАКОННО.
В цьому винний сам канал, що вчасно не метушив Нацраду розглянути їхню заяву,
і винна Нацрада, яка тягнула з цим питанням до останнього.
#наташанемішай
  •  

admin

•  

vital-fm

1. Зміни до закону обговорюються вже давно і анонсуються, так що він в багатьох моментах застарів.
2. Згадайте 14-ий, коли НР просто не збиралась, а потім довгий час не могли призначити конкурс - а документи ж йшли, може теж до купи й ці анулювати?
3. Подивіться за реаліями, відповідні управління завертають документи з потребою доопрацювання, і самі ліцензіати не проти такої практики і просять або перенести, або доповнюють подані матеріали.
П.С. Я не прихильник відходу від закону, але часто трапляється так, що норми виявляються неактуальними.
Регламент ВР - туди ж.
  •  

kotenko.

Жосткий тролінг від "Газети по-українськи": в телепрограмі на наступний тиждень замість програм Інтера написано програми 2+2.

І ще одне відео про те, що багато хто б хотів зробити з цим Безлюдним лайном на імя Інтер:

https://www.youtube.com/watch?v=121gR4az3KU
#наташанемішай
  •  

Don_Andrey

Старые комуняки "троллят" интер. Подлизнул калоедскому, молодец. чё.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

kotenko.

я шось не поняв, про шо ти говориш.
#наташанемішай
  •  

Don_Andrey

Цитата: kotenko. від Червень 06, 2016, 08:40:45
я шось не поняв, про шо ти говориш.
Подлизывание старой комунякой калоедскому в виде печатания его программы - не троллинг.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

kotenko.

Поясню: я не памятаю, щоб у програмі цієї газети, яку в нас передплачують 10-ий рік, були такі ляпи, щоб замість програм передач одного каналу були програми іншого,  а коли цей ляп стався, я не злився, я від душі ржав.
#наташанемішай
  •  

Xottabi4

Итак, студия новостей сгорела полностью, сегодня, наверное, первый день в истории канала, когда не выходят Подробности (со дня начала показа этой передачи, понятное дело).
  •  

krasaffcheg

В бегущей строке пишут, что в 20:30 будет спецвыпуск Подробностей. Интересно, откуда будут вести?
  •  

border

•  

krasaffcheg

Ведут из под офиса НИСа (тот, который горел). Лихман без грима ужасен
  •  

ass1995

Угу. Ведут прямо на улице. Лихман вообще в очень простой одежде.
  •  

Qolo

могли бы из студии "Свідка" эфир запустить..
  •