Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

belov

•  

Ігор

Чомусь на Стильному сьогодні якось дивно вмикалася місцева реклама. Спочатку Київ, потім БЦ.

Здається в понеділок ведуча розповідала про погоду в Чернівцях.  
  •  

RadioS

Поки що погоду озвучують в тих містах де вони мовлять вже давно,нових міст я ще не чув  
  •  

belov

Цитата: "Ігор" post=10825Чомусь на Стильному сьогодні якось дивно вмикалася місцева реклама. Спочатку Київ, потім БЦ.
Нічого дивного, спочатку йшла реклама яка розрахована на всю мережу, а потім як завжди ваша регіональна  :)  
  •  

GMB

Краматорск - Мелодия на своей волне, Перец - на своей  
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

Ігор

Цитата: "belov" post=10827
Цитата: "Ігор" post=10825Чомусь на Стильному сьогодні якось дивно вмикалася місцева реклама. Спочатку Київ, потім БЦ.
Нічого дивного, спочатку йшла реклама яка розрахована на всю мережу, а потім як завжди ваша регіональна  :)
дивно тому що за 2,5 років слухання, сьогодні почув вперше щоб на 10-й і 50-й хвилині була реклама з Києва в БЦ. Тепер нормально починається після дтмф сигналу.  
  •  

belov

Тому що для мережевої реклами є спеціальний блок о 35 хвилині. А тут мабуть клієнт захотів 2 рази на годину, або саме в такий час :) Насправді причин незнаю )  
  •  

digitalif

В суботу в Тернополі на 104,9 позивні - Мелодія.
Зараз - не знаю як  
  •  

zoz

Цитата: "belov" post=10827

Но эта реклама включается как будто рубильником ктото её включает и потом вырубает ,и еще это заметил на радио Галичина в Луцке.  
  •  

belov

Цитата: "zoz" post=10836Но эта реклама включается как будто рубильником

У нас вот в Мариуполе все отлично включается, комар носа не подточит, а простой обыватель ничего и не заметит. Видимо там, где вы слушаете криво настроили эфирную программу.

Цитата: "zoz" post=10836ктото её включает и потом вырубает ,и еще это заметил на радио Галичина в Луцке.

думаю все же этот кто-то - компьютер  :)  
  •  

Lawyer

Цитата: "belov" post=10837

У нас вот в Мариуполе все отлично включается, комар носа не подточит, а простой обыватель ничего и не заметит.

Премию от А.С.К. хотите, да? )))  
  •  

Ігор

Цитата: "belov" post=10837

У нас вот в Мариуполе все отлично включается, комар носа не подточит, а простой обыватель ничего и не заметит. Видимо там, где вы слушаете криво настроили эфирную программу.
У БЦ так само :super: помічав що навіть з точністю до секунд підбиралася пісня після реклами. А сьогодні реклама дійсно вмикалася як рубильником. Зараз все нормально, подивлюся що буде завтра.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=10829дивно тому що за 2,5 років слухання, сьогодні почув вперше щоб на 10-й і 50-й хвилині була реклама з Києва в БЦ.
А також вперше зачитували телефон місцевої рекламної служби а не Києва ;)  
  •  

belov

Цитата: "Lawyer" post=10840Премию от А.С.К. хотите, да? )))

хочу конечно... но к сожалению моей заслуги в этом нет. Это программист наш молодец :) он такую программу написал )  
  •  

belov

Такс... знаю что остатки мелодии будут разделены между Бест ФМ и МФМ. Знаю даже конкретно что где будет, но пока не скажу :))  Уже скоро включат. А то еще выгонят к чертовой матери, вдруг тайна ))  
  •