Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

digitalif
Ви мені не вірите?
Я вам більше скажу, о 7-ій ранку ще була "Мелодія", після 15-ої "Перець".  
  •  

velychko.op

вірю... сам включив ... в шоці був(
інша музика.... ведучі зявились... хороша станція Мелодія була((( у неї була своя аудиторія... і я мелодію  також любив слухати...  якшо всі станції вже задовбали своєю одноманістністю... то цю музику яка була на мелодії можна було вільно слухати... і на голову не давить...  
  •  

Miro

Цитата: "belov" post=10845Такс... знаю что остатки мелодии будут разделены между Бест ФМ и МФМ. Знаю даже конкретно что где будет, но пока не скажу :))  Уже скоро включат. А то еще выгонят к чертовой матери, вдруг тайна ))

Там где сейчас есть Мфм будет Бест, там где нет Мфм. И так все ясно)  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=10842
Цитата: "Ігор" post=10829дивно тому що за 2,5 років слухання, сьогодні почув вперше щоб на 10-й і 50-й хвилині була реклама з Києва в БЦ.
А також вже вперше зачитували телефон місцевої рекламної служби а не Києва  :dance: ;)
Здається телефон РІА Бліц. Тепер вони тільки на радіо Нет не ставлять рекламу.  
  •  

radiomen

belov осмелюсь пребположить что в Кирокограде, Чернигове будет Бест.  
  •  

Lawyer

Цитата: "belov" post=10845Такс... знаю что остатки мелодии будут разделены между Бест ФМ и МФМ. Знаю даже конкретно что где будет, но пока не скажу :))  Уже скоро включат. А то еще выгонят к чертовой матери, вдруг тайна ))

методом исключения понимаю- Кировоград, Сумы, Чернигов- Бест ФМ однозначно.

Сергей, по 2 частотам Оникса в Луцке- вещание разных программ на них наконец-то будет?  
  •  

sheva_2000

Не заморачивайтесь. Просто отстраивали программу.  
  •  

belov

Цитата: "Lawyer" post=10852методом исключения понимаю- Кировоград, Сумы, Чернигов- Бест ФМ однозначно.

ага
Цитата: "Lawyer" post=10852Сергей, по 2 частотам Оникса в Луцке- вещание разных программ на них наконец-то будет?

об этом не знаю....не спросил  
  •  

sheva_2000

•  

Lawyer

А тем временем вещание Мелодии в интернете продолжается  
  •  

zoz

Хочу спросить , когда Ковель 102,7 включат ,или уже не судьба??? :cry:  
  •  

velychko.op

бест скоріш за все ... буде більш на східній україні  
  •  

GMB

вот они, фанаты Мелодии, культурные (из форума Мелодии):
передасты цуко!! нахрен нужна эта супер станция! МЕЛОДИЮ в МАССЫ, пЪянуковича в п*сту  :good:  
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

neekeri

•  

corazon

Адміну тепер добавиться робота - частоти Мелодії міняти на Перець (чи Бест, МФМ - залежно від того, що буде у кожному конкретному місті).  
  •