Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

belov

Цитата: "Lawyer" post=10892
Цитата: "belov" post=10879
Цитата: "Serhiy1970" post=10878Не в кожному. В Чернігові "Мелодія" на 101,3 МГц мовить. Щойно ідентифікація була.
скоро не буде.

Бест: Кіровоград, Суми, Чернігів
МФМ: все що залишилось, де вже є Перець

Сергей, Бест, я так понимаю по аналогии Кировограду, будет в Сумах и Чернигове тоже на местных ТРК Унисон и ТРК Всесвит, не на Ониксе?

Да  
  •  

admin

•  

Lerry

Цитата: "vital-fm" post=10876Цікаво що буде в Севастополі на 103.6.
Во-первых, не на 103,6, а на 103,7.

А во-вторых, на этой частоте в Севастополе могут пустить всё, что угодно. Но я так думаю, что в Севастополе на 103,7 будет местная радиостанция Омега-Полис, как и раньше, до появления на этой частоте Мелодии. Этот вариант был бы самым приемлемым, так как в Севастополе, кроме Бриза, ничего местного нет.
А если и будет ретрансляция, то моё мнение - на 80% будет MFM, судя по принципу запуска радиостанций Украинской Радиогруппы: я заметил, что сначала они запускают Перец, потом - MFM, ну и в последнюю очередь - Best-fm.  
  •  

vital-fm

belov
"Бест" по ходу ще можливо в  Севастополі буде?
"Перець" вже є в ефірі, ліцензія у місцевих на "Мелодію".
Тим більше в Севастополі на 103.7 були місцеві включення, хоча не знаю. Прокоментуйте.  
  •  

Lerry

Цитата: "vital-fm" post=10903"Бест" по ходу ще в Мелітополі буде, і можливо в Севастополі?
Перший "Мфм" у місцевих ліцензія, а в других "Перець" вже є в ефірі, ліцензія теж у місцевих на "Мелодію".
Тим більше в Севастополі на 103.7 були місцеві включення, хоча не знаю.
В Мелитополе, можно не сомневаться, будет Best-FM, так как там уже есть и Перец, и MFM.
А вот в Севастополе всё ещё очень неопределённо: или то будет Омега-Полис, или MFM, или Best-FM. Вообще, по лицензии в Севастополе у Мелодии должно быть 12-часовое вещание.  
  •  

vital-fm

Lerry
1. Дякую за виправлення - підредагував, не помітив як неправильно написав.
2. Мелітополь це я теж по неуважності, там же "Супер радіо", запутався вже в частотах.  
  •  

dxman

В Чернігові ще мелодія йде (станом на 14 55) тільки не перевіряв чи те що в мережі (по нету) чи місцевий ефір)  
  •  

Lawyer

Думаю вот-вот и в Чернигове МФМ заиграет вместо Мелодии  
  •  

belov

Цитата: "Lerry" post=10905В Мелитополе, можно не сомневаться, будет Best-FM, так как там уже есть и Перец, и MFM.

где это он там будет? Там что Мелодия есть?  
  •  

Zheka

на сайте Бест ФМ написано еще и про Сумы и Чернигов  
  •  

Valdis

Цитата: "Lawyer" post=10916Думаю вот-вот и в Чернигове МФМ заиграет вместо Мелодии
МФМ в Чернигове уже давно есть на 107,7 и стильное тожена 102,9,так,что Бэст фм, ура давно ждал ее у нас появления!  
  •  

Lawyer

Цитата: "Valdis" post=10920
Цитата: "Lawyer" post=10916Думаю вот-вот и в Чернигове МФМ заиграет вместо Мелодии
МФМ в Чернигове уже давно есть на 107,7 и стильное тожена 102,9,так,что Бэст фм, ура давно ждал ее у нас появления!
Невнимательный хлопчина, речь не о том  
  •  

admin

Цитата: "Valdis" post=10920так,что Бэст фм, ура давно ждал ее у нас появления!
так Бест пришёл в Чернигов или нет?  
  •  

GMB

записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

RadioS

З власних спостережень сьогодні підмітив що в Дубровиці йде все поки без змін 105.3 -мелодія, 107.5 перець,в Луцьку перець на 102.4 00-30хв і на 105.5, також в Камянці-подільському на 102.8 йде перець фм, також з явилась місцева реклама на всіх частота перця  
  •