Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

belov, це Lerry відповідав на моє ще не відредаговане неуважне повідомлення.
Блін, сьогодні в мене день помилок.  
  •  

Lawyer

Цитата: "RadioS" post=10927в Луцьку перець на 102.4 00-30хв і на 105.5

Бред продолжается  :nosuper: ... МФМ бы что-ли на получасовке 102.4 кинули  
  •  

Lawyer

Цитата: "belov" post=10917
Цитата: "Lerry" post=10905В Мелитополе, можно не сомневаться, будет Best-FM, так как там уже есть и Перец, и MFM.

где это он там будет? Там что Мелодия есть?

Сергей, а что с сайтом МФМ? Веб-мастера явно забросили, регионы не совпадают немножко и не обновлены  
  •  

RadioS

Сьогодні в привітальній програмі " Елки-палки" на стильному ,було багато вітань в зв"я зку з розширенням покриття станції з різних міст України :super:  як на мене станція набагато веселіша за Мелодію  
  •  

Ігор

Цитата: "RadioS" post=10933Сьогодні в привітальній програмі " Елки-палки" на стильному ,було багато вітань в зв"я зку з розширенням покриття станції з різних міст України :super:  як на мене станція набагато веселіша за Мелодію
я в обід їх вітав ;) тільки не зміг підписатися, тому що начальник діставав коли підписувався.  
  •  

admin

Ви би якось спробували б записати, які це міста...  
  •  

belov

Что с сайтом МФМ не знаю, кто им занимается. Наверное забили :)  
  •  

Serhiy1970

Цитата: "admin" post=10922так Бест пришёл в Чернигов или нет?
На 101,3 ещё "Мелодия" работает. Была местная реклама.
На 107,7 "МФМ". Только что идентификацию слышал.  
  •  

RadioS

Цитата: "Ігор" post=10934я в обід їх вітав ;) тільки не зміг підписатися, тому що начальник діставав коли підписувався.
так так з Білої церкви особливо багато вітань було  
  •  

vital-fm

А тим часом на "Мелодії" вже нема ні "Сміхопанорами" ні вітальних програм.  
  •  

Ігор

Цитата: "RadioS" post=10941так так з Білої церкви особливо багато вітань було
а от щоб ще хтось вітав окрім мене не памятаю. Там ще було привітання на мою роботу, а так з БЦ завжди багато привітань :dance:  :beach:  :music:  
  •  

RadioS

Цитата: "vital-fm" post=10945А тим часом на "Мелодії" вже нема ні "Сміхопанорами" ні вітальних програм.
Проте на стильному вже встиг пригрітися Ладижинськи з своїми аналітичними програмами та К.Рубін з новинами ;)  
  •  

vital-fm

RadioS
Там і Рубін і Борцова перейшли, новини паралельно йдуть.
Цікаво що ще перенесуть з "Мелодії".
Я б викинув з ефіру "вечерний квартал" - неактуально просто, та й взагалі бачу Карпій виробництвом нового продукту не переймається коли можна крутити старе.  
  •  

Ігор

Я б не проти щоб блондинки замінили на щось інше, а то вже проїлися.  
  •  

zoz

Цитата: "zoz" post=10860
Цитата: "belov" post=10845Такс... знаю что остатки мелодии будут разделены между Бест ФМ и МФМ. Знаю даже конкретно что где будет, но пока не скажу :))  Уже скоро включат. А то еще выгонят к чертовой матери, вдруг тайна ))
Хочу спросить , когда Ковель 102,7 включат ,или уже не судьба??? :cry:
Повторюсь, передатчик пока молчит!  
  •