Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

я в луцьку того року у таку пляму попав ... на вулиці робить все ок .... а в квартирі зйомній ... на 2 дні ... там не ловило ... хоть би шо не робив...  підходячи до вікна зявлялася одна поділка
  •  

pavlo_r

Знайомим, які залишились на тарифі «Вільний life:) Максимум Захід" обмежили вунтрішні розмови 60 хвилинами на місяць. Сьогодні прийшла SMS. За п'ять грн можна купити місячний безліміт в мережі. Також десь чув, що вартість послуги "Інтернет за копійку" зростає дор 20 грн.
Якщо брати до уваги той режим, в якому використовую телефон я (а також любов астеліту до похвилинної тарифікації) - то залишись я на цьому ТП мені в місяць довелось би сплачувати 20 грн за інтернет + 5 грн за безліміт в мережі + 9 грн за пакет хвилин по 5 коп. на інших операторів. Разом 34 грн. Смішна сума, але в пакеті "Все включено ULTRA 29" значно більші ліміти надаються за 29 грн/міс. (якщо умови не мінятимуть).
  •  

EndruS85

От «Все за 40» до «Все за 800»: 3G-тарифы «Киевстар» утекли в сеть раньше времени
http://ain.ua/2015/05/21/581773
  •  

velychko.op

Цитата: EndruS85 від Травень 21, 2015, 16:05:47
От «Все за 40» до «Все за 800»: 3G-тарифы «Киевстар» утекли в сеть раньше времени
http://ain.ua/2015/05/21/581773
все за 40 ... о тік рег.тарифи так то буде від 95
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Травень 21, 2015, 15:20:04
Знайомим, які залишились на тарифі «Вільний life:) Максимум Захід" обмежили вунтрішні розмови 60 хвилинами на місяць. Сьогодні прийшла SMS. За п'ять грн можна купити місячний безліміт в мережі. Також десь чув, що вартість послуги "Інтернет за копійку" зростає дор 20 грн.
Якщо брати до уваги той режим, в якому використовую телефон я (а також любов астеліту до похвилинної тарифікації) - то залишись я на цьому ТП мені в місяць довелось би сплачувати 20 грн за інтернет + 5 грн за безліміт в мережі + 9 грн за пакет хвилин по 5 коп. на інших операторів. Разом 34 грн. Смішна сума, але в пакеті "Все включено ULTRA 29" значно більші ліміти надаються за 29 грн/міс. (якщо умови не мінятимуть).
я з цього тарифу вже давно на 25 перейшов
  •  

pavlo_r

Про наслідки увімкнення 3G-мереж для деяких телефонів. В колеги по роботі деякий час тому виникли проблеми з life:). Телефон (Nexus 5) періодично втрачав мережу на короткий час, після чого з'єднувався знову. Тривало це вже досить довго, але вчора з'ясувалося, що в режимі GSM/wCDMA пристрій обирав приорітетною саме 3G-мережу і постійно намагався в ній зареєструватися. Після невдалої спроби телефон на короткий час знову реєструвався в GSM, а тоді повторно йшов на штурм 3G. Примусово перевівши його в режим тільки GSM проблема вирішилася. Не знаю чи це проблема конкретно гуглофонів чи може 5-го андроїда, але в мене на  4.2.2 такої фігні в подвійному режимі не спостерігалось.
  •  

velychko.op

а воно реєструє в 3джі тільки якшо перейдеш на один з цих тарифів?
  •  

pavlo_r

Так. Для інших ТП мережа недоступна. Та й сенс? Насолоджуватися якістю передачі голосу при дзвінку з 3G до когось на 2G :)
  •  

sergiykovych

Хтось випробовував відеодзвінки у Лайф? бо шось дивно, що  на сайті на цей пунк посилаються на скайп, а не власне відеодзвінок -"Використовуйте Skype, для відеочатів з друзями"
  •  

velychko.op

Цитата: Sergii від Травень 22, 2015, 14:46:25
Хтось випробовував відеодзвінки у Лайф? бо шось дивно, що  на сайті на цей пунк посилаються на скайп, а не власне відеодзвінок -"Використовуйте Skype, для відеочатів з друзями"
і невже вони теж безлімітні в мережі?
  •  

pavlo_r

Вчора, як виявилося, до мене намагалися зателефонувати відеодзвінком. Не вдалося. В мене нема фронтальної камери і мій телефон таких дзвінків не підтримує, мабуть через це. Хоча можливо і life:) не увімкнув цю опцію. Сумніваюсь, що такі дзвінки були б безлімітними.
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Травень 22, 2015, 21:58:10
Вчора, як виявилося, до мене намагалися зателефонувати відеодзвінком. Не вдалося. В мене нема фронтальної камери і мій телефон таких дзвінків не підтримує, мабуть через це. Хоча можливо і life:) не увімкнув цю опцію. Сумніваюсь, що такі дзвінки були б безлімітними.
дзвоніть через вібер дорогенькі
  •  

дрон

•  

admin

Могло быть и хуже. Кстати, а что у них за дележка страны странная?

Отправлено из tapatalk

•  

дрон

Цитата: admin від Травень 25, 2015, 22:38:25
что у них за дележка страны странная?

Ну, видать все просчитано для максимальной денежной отдачи...

Я по работе с КС работаю, за корпорацию отвечаю. Последние полгода они каждые месяц-полтора тарифные планы меняют (не себе в убыток, естественно), то одно придумают - то другое...
  •