Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Там хтось розумний пише, що це пакети на EDGE, які вже зараз можна замовити. Користуйтесь :)
http://red-forum.com/showpost.php?p=1035618&postcount=338
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 16, 2015, 20:28:42
А якого дива всі чекали? 1 гб за 15 гривень? Я б радив не поспішати з висновками. Якщо орієнтуватися на ЗМобівський роумінг від МТС - то цей знімок пропонує якісь дуже скромні пакети послуг. В того ж 3Моб тарифи привабливіше виглядають. Особисто я чекаю, що 3G інтернет буде йти просто додатковим пакетом послуг до тарифного плану, як зараз іде "Інтернет за копійку". Захотів — підключив. Захотів — відключив. Міняти тарифний план заради інтернету мені якось не дуже впирається.

ПС. Адмін спільноти в Facebook вже другий день віддувається від цієї картинки фразою "Це не офіційні тарифи". Припускаю, що міг мати місце і спеціальний злив, щоб подивитися на реакцію. Тим часом оператор обіцяє скоро всіх здивувати. Тож якщо на ринок викинуть саме цю пропозицію - всі міняємось в лиці і кажемо, що здивовані  :roll:

ППС. Почитав коментарі під постами. Ну там і твориться. Добре, що UKRTVR ніяких послуг не продає - інакше тут було б те ж саме  ;)

Власне для цього я вже 5 років користуюся 3mob'ом, захотів включив на смарті інтернет, захотів вимкнув. В 3mob'і все влаштовує, крім покриття, якого замало.
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Травень 17, 2015, 00:10:19
Там хтось розумний пише, що це пакети на EDGE, які вже зараз можна замовити. Користуйтесь :)
http://red-forum.com/showpost.php?p=1035618&postcount=338
цікаво які то пакети якщо в мене і так безлім 100мб/день
  •  

pavlo_r

Київстар грозився сьогодні увімкнути 3G у Львові. Поки що глухо. Принаймні у мене вдома. Буду періодично сканувати.
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 18, 2015, 10:15:55
Київстар грозився сьогодні увімкнути 3G у Львові. Поки що глухо. Принаймні у мене вдома. Буду періодично сканувати.
Те саме на роботі і вдома по скану лише 3Mob та Life:)
  •  

pavlo_r

•  

pavlo_r

Привітайте мене — я в 3G+ від life:)

підключився за рецептом описаним на red-forum, де чомусь не можу зареєструватися (це привіт нашим, хто там є, може підкажете чому код на мило не приходить?)

Ще скріни+ Speedtest
Spoiler

Перший і поки що єдиний тест швидкості
[close]

ПС. Як ви бачите,  я активував тариф, який засвітився на злитому фото. Не рекомендую робити це зі своїми основними номерами. Я не робив - тому й не затирав номер. Пакет куплений вчора і очевидно одноразовий.
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 18, 2015, 23:54:30
Привітайте мене — я в 3G+ від life:)

підключився за рецептом описаним на red-forum, де чомусь не можу зареєструватися (це привіт нашим, хто там є, може підкажете чому код на мило не приходить?)

Ще скріни+ Speedtest
Spoiler

Перший і поки що єдиний тест швидкості
[close]

ПС. Як ви бачите,  я активував тариф, який засвітився на злитому фото. Не рекомендую робити це зі своїми основними номерами. Я не робив - тому й не затирав номер. Пакет куплений вчора і очевидно одноразовий.

На їхньому сайті для Львівської області вже офіційно ці тарифи оприлюднені. Також є пакети інтернету 1, 2, 3 та 8 Гб.

Life:) 3G+ вже у Львові
  •  

pavlo_r

Тільки це все ще сире. Щодо пакету 1 гб - то замовлення з мого ТП не працює, детальних умов на сайті нема. На 5433 навіть в очікування не ставить - каже, що оператори зайняті і переводить знову в AVR.

UPD

Додзвонився. Оператор завис від мого питання. Затинаючись проговорила, що є ТП Смартфон, але потім уточнила, що ці додаткові пакети послуг доступні лише тим, хто перейде на 3G тарифи. Тобто не хочуть вони отримати цього місяця від мене сумарно 108 грн, щоб я зміг як слід потестувати послугу, а міняти ТП бажання поки нема.
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 19, 2015, 10:18:35
Тільки це все ще сире. Щодо пакету 1 гб - то замовлення з мого ТП не працює, детальних умов на сайті нема. На 5433 навіть в очікування не ставить - каже, що оператори зайняті і переводить знову в AVR.

UPD

Додзвонився. Оператор завис від мого питання. Затинаючись проговорила, що є ТП Смартфон, але потім уточнила, що ці додаткові пакети послуг доступні лише тим, хто перейде на 3G тарифи. Тобто не хочуть вони отримати цього місяця від мене сумарно 108 грн, щоб я зміг як слід потестувати послугу, а міняти ТП бажання поки нема.
Так як я писав вище, дива не сталося. Тарифи вважаю надто недосконалими, тим більше, що я з лайфу дзвоню лише на лайф і мені не потрібні хвилини та смс на інші оператори, які входять у вартість ТП. 500 Мб - це інколи плеймаркету треба для оновлення софта. На даний час вигідніше залишитися на 3Mob'i.
  •  

pavlo_r

Цікавість перемогла. Так як є можливість потім повернутися на свій тарафний план - активував собі S-ку і отримав додатково обіцяний гігабайт. Покористуюсь поки, а там видно буде.
  •  

admin

з 3G важко злазити, на собі перевірено!!!
  •  

velychko.op

якщо я щось тестуватиму то це буде щоденний обсяг трафіку
  •  

velychko.op

Цитата: admin від Травень 19, 2015, 12:28:46
з 3G важко злазити, на собі перевірено!!!
глянеш на ціну і злізеш  :lol: одним словом чекаю шо буде у київстару

це ще й щоб цей гіг від лайфа забрати то треба переходити на їх елькі ескі
  •