Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

ну от така дєльожка .... на Сході у них абонентів меньше і тому нате вам знижки .... у луцьку те саме .... бо тут народ любить МТС ... а у нас в Рівному чи Здолбунові у нас більшість на київстарі і тому нам ніяких знижок
  •  

Ігор

МТС щось змінив у налаштуваннях?

Надіслано з мобільного

•  

pavlo_r

Мій телефон не підтримує автоматичні налаштування інтернету ( і слава богу), але в усіх інструкціях на сайті МТС вказана стара APN www.umc.ua
  •  

Ігор

Мій підтримує.

Надіслано з мобільного

•  

velychko.op

в мене у луцьку в 3джі прописує лайф :) але це може тому що я живу в будинку у якому на 1 поверсі магазин лайф і там тестова точка?
  •  

Ігор

У БЦ на БК Росава додали ще 3G антен, також вони з'явилися на приміщенні біля узинської зупинки. Підозрюю, що там Київстар.

Надіслано з мобільного

•  

pavlo_r

Цитата: mikhail від Травень 28, 2015, 16:45:30
в мене у луцьку в 3джі прописує лайф :) але це може тому що я живу в будинку у якому на 1 поверсі магазин лайф і там тестова точка?
Цікаво чому сайт life:) про це не знає?
Тим часом life:) роздає по 3 гіга нету в Києві для тесту 3G http://www.life.ua/uk/ogoloshennya/ogoloshennya/?announcement=271
  •  

Zheka

Цитата: Ігор від Травень 28, 2015, 18:54:47
У БЦ на БК Росава додали ще 3G антен, також вони з'явилися на приміщенні біля узинської зупинки. Підозрюю, що там Київстар.

Надіслано з мобільного
Что именно добавили (описание внешне)? Фото можно?
  •  

Ігор

Рано вийду з тролейбуса і сфотграфую.
  •  

Zheka

Цитата: Ігор від Травень 28, 2015, 21:11:53
Рано вийду з тролейбуса і сфотграфую.
Так что визуально добавили? Белые антенны в виде полосок, радиорелейки в виде кругов, RRU в виде квадратных коробок рядом с антеннами?
  •  

Ігор

У вигляді квадратних коробок.

Надіслано з мобільного

•  

Ігор

Цитата: Ігор від Жовтень 29, 2014, 08:09:45
Зробив сьогодні зранку фото, там над GSM є ще антени, їх на фото майже не видно. Раніше антени стояли з самого верху мачти, тепер посередині, зверху розмістили радіорелейки.
Це фото я робив осінню. І цю БС знову переробили. Тоді їх і в Рокитному їх встановили.

Рокитне http://savepic.org/7329581.jpg
  •  

velychko.op

в мене в здолбунові навіть шось вже наліпили .... буде можливість сфоткаю
  •  

Zheka

Киевстаром это никак не может быть. У них RRU никогда на мечтах не висят
По крайней мере в 2G
  •  

Ігор

Надіслано з мобільного

•