Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

З'явилися регіональні тарифи. Львів тепер так:
  •  

pavlo_r

Поставив в телефон ту сімку, яку активував на Смартфон M, ще коли пакет коштував 149 гривень. Тоді я заплатив 8 грн, за 50 метрів і більше та картка в телефоні не була. Потім після перегляду тарифів всім, хто заплатив за пакет за старою ціною нарахували якийсь об'єм даних як компенсацію (мені на М-ці 1 гіг дали). Я чомусь вважав, що додаткові метри нарахували тільки тим, хто сплатив повну вартість пакету, але як виявилося, на моїй тестовій сімці зараз є 4 гігабайти 3G, по факту за 8 гривень :)
  •  

velychko.op

перейшов на новий тариф!) подякували за порив до нових технологій!)
  •  

Focs

Сьогодні був у ТРЦ King Cross Leopolis, 3G мережі добре приймаються лише біля дверей або ж частково на другому поверсі, а от Trimob приймається на всій території ТРЦ. Є певні місця, де Trimob ледь-ледь дотягував, але в той час інтернет від нього був.  Прийому нема в Планеті кіно.
  •  

velychko.op

щойно заходив раді прикола в магазин лайф шо в мому будинку в луцьку...кажу шо у вас 3джі тут тестять? вона показує... два планшета і два телефона .... планшети номі ... а телефони леново... недорогі... ну запустив я спідтест на планшеті і телефоні... обоє дали по 5-6 Мбіт ... глянув попередні результати ... нікому більше 9 Мбіт не давало
  •  

Ігор

А дають просто полазити?

Надіслано з мобільного

•  

velychko.op

Цитата: Ігор від Червень 17, 2015, 18:10:55
А дають просто полазити?

Надіслано з мобільного
ну якщо у вас таке бажання буде ... продавець всеодно сидить їй до лампочки
  •  

Focs

Вчора закінчився тиждень бонусного 1 Гб на 3G, минулого разу по закінченню трафіку викинуло в 2G, зараз телефон і далі використовує WCDMA, ТП Life:) 25+. Думаю, при ввімкненні передачі даних, викине з 3G.
  •  

velychko.op

там шалений день і все включено мають на 3джі перевести
  •  

pavlo_r

Нічого незвичайного. Просто частина пошукових запитів за якими сьогодні забрели до мене в блог
  •  

Focs

З 24.06 тариф Life:) 25+ буде перейменовано у «Львівський life:)», з відповідними "покращеннями" для клієнтів, які обирали даний тариф як не основний...

Щодо 3G на даному тарифі, вчора активував послугу безліміт за 20грн/30днів, дає 70 Мб/день на максимальній швидкості, далі шейп 16 Кб/с  :roll:
Правда є "турбо кнопка", яка дає ще 70 Мб за 53 коп. до кінця доби і так далі.  Але як на мене, то краще після 70 Мб, якщо швидкість не принципово, перейти на 2G і продовжувати користуватися.інтернетом. За інші ТП не знаю, але думаю ситуація аналогічна
  •  

Ігор

Жартують? 16 кбіт/с у 3G. На ІТ у мене обмежує до 128 кбіт/с. Що недуже страшно. Радіо, на нижчій швидкості, слухати можна :)

Надіслано з мобільного

•  

Zheka

Цитата: Focs від Червень 19, 2015, 09:31:15

Щодо 3G на даному тарифі, вчора активував послугу безліміт за 20грн/30днів, дає 70 Мб/день на максимальній швидкості, далі шейп 16 Кб/с
У тебя работает 3G с этой услугой?
  •  

pavlo_r

Zheka, в знайомого на тарифі «Вільний life:) Максимум Захід» з послугою «Інтернет за копійку» пускає в 3G. Ліміт трафіку 70 Мб/доба. Про шейп не знаю.
  •  

Focs

•