Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

admin

Чим швидший інтернет тим менше покриття, це аксиома

кому цікаво можете глянути карту 3ITA 3G
http://www.tre.it/assistenza/prodotti-e-servizi/copertura

а тут ще й 4G є
http://opensignal.com/networks/italia/3-ita-copertura
  •  

Ігор

Допоможіть мені розібратися. На карті моє місце знаходження показано точно, з права від мене в центрі Синяви стоїть вежа на інтернет, а що тоді роблять всі інши точки на території Синяви? Невже то всі БС для інтернет. Вежі GSM знаходяться на території Рокитного, у нас їх немає, хотя МТС знаходиться поряд.
Хотя і з МТС я не можу зрозуміти де саме, припускаю, що на котельні якогось підприємства. І ближче, ніж я думав.

І ще одна БС у МТС, правда я знаю де вона має знаходитися, тільки для чого так густо? Невже через навантаження.
  •  

Zheka

1) нет такого понятия, как вышка "для интернета" и для "связи". Одна базовая станция одновременно предоставляет доступ и к интернету и к голосовым вызовам.
2) эта программа не показывает точного нахождения базовых станций оператора. Каждая базовая станция обычно имеет 3 сектора, которые направлены в разные стороны. Вот приблизительный центр покрытия одной соты и показывает эта программа.
3) все те точки цвета радуги - это тоже кто-то видел с такой же программой на смартфоне, а в фоне записывался уровень сигнала. Можешь на них вообще внимания не обращать
  •  

Ігор

В центрі Синяви стоїть БС, по якій місцевий провайдер роздає інтернет. Його місцеві називають чомусь WIFI. Голосового зв'язку там немає.
Мачта на водонапорній башні, на ній закріплена антена ррл і два маленькі "диполі". Розміщені під кутом 90° один відносно іншого. Колись спробую сфотографувати.

Надіслано з мобільного

•  

Zheka

Такая вышка в той программе вообще никак отображаться не должна
  •  

Ігор

Я думав, що може вона у них збережена у бд.

Надіслано з мобільного

•  

pavlo_r

Знайшов на my.life.ua можливість відмовитися від рекламних повідомлень. Відмітив відмовитись від всіх і зберіг налаштування. Якийсь час все було добре, а вчора і сьогодні знову отримав кілька смсок. Ще раз глянув в налаштування - відключення розсилки цього спаму було деактивоване. Цікавий поворот. Відключив ще раз, поспостерігаю.
  •  

Zheka

Они как-то давно делали примечание, что некоторые СМС рассылки планируются на неделю-две вперед.
  •  

pavlo_r

Тут якраз тиждень-два спокою було. Я про те, що сама опція «відключити всі» була неактивна знову і довелось ще раз ставити галочку.
  •  

buv003

У нас снова проблемы со связью МТС , второй день половина номеров работает только на входящие . Люди массово переходят на Life. Ждем начала продаж симок местного оператора Феникс , обещают в конце лета.
  •  

oan

Open signal почему-то не отображает то, что я собрал. Мне нравится sensorly. Там только проехался/прошелся сразу это отображается на карте
  •  

velychko.op

Цитата: buv003 від Червень 07, 2015, 12:54:50
У нас снова проблемы со связью МТС , второй день половина номеров работает только на входящие . Люди массово переходят на Life. Ждем начала продаж симок местного оператора Феникс , обещают в конце лета.
какой он месний ... на отжатом оборудовании киевстара .. и цени там точно не будут такие как у лайфа
  •  

Focs

Ну що ж, пустив мене Київстар в свою 3G мережу. Тарифний план ВІЛЬНА МЕРЕЖА 2014. РЕГІОН 1. Покриття принаймні в мене вдома гірше за Лайф та Тримоб, але навіть при цьому спідтест на сервер Уарнета у Львові тримався гідно. Сьогодні потестую в різних районах міста, тоді можна буде зробити висновки про коврове покриття. Доречі, поки що всі тести в 3G мені були безкоштовними. Цікаво це глюк чи промоакція..?
  •  

pavlo_r

Не думаю, що це глюк. Мене теж пустило в мережу зі старою сімкою. Всі мої результати з Київстар

В цей же час life:)
  •  

Focs

Гроші вже зняло, в 3G не йде голос: "На даний момент абонент не може прийняти ваш дзвінок". Поки Лайф виглядає куди краще за Київстар.

На роботі паніка, у всіх, в кого був подвійний режим не працюють вхідні/вихідні дзвінки та не працюють USSD запити)))  :roll:
  •