Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

admin

и у меня подобное с заграницей
  •  

Ігор

Жах, люди тратять немалі гроші щоб абонент почув тишу.
  •  

velychko.op

Київстар-Вімпелком (((
  •  

Ігор

Вчора після 12 ночі перестав працювати інтернет і не перевірявся рахунок, дзвінки я не перевіряв. Ліг спати, прокинувся через 4 години, і побачив на дисплеї телефону: МТS,Rokytnе. Надіюсь що і інтерне почне краще працювати.
  •  

velychko.op

Цитата: "Ігор" post=31446Вчора після 12 ночі перестав працювати інтернет і не перевірявся рахунок, дзвінки я не перевіряв. Ліг спати, прокинувся через 4 години, і побачив на дисплеї телефону: МТS,Rokytnе. Надіюсь що і інтерне почне краще працювати.
а що раніше писало?
  •  

Ігор

Нічого не було. Ця послуга чомусь більше року була вимкнена. А в БЦ увімкнули декілька місяців назад.
  •  

anatolij69

ночью так всегда, просто не в состоянии вас обслужить. На МТС это норма.С 2003г.за ними наблюдаю. А инфо сообщения то работает,то нет.
  •  

Ігор

Мене МТС дивує іншим, в мене замовлений Безлімінтний інтернет з опера міні та інтернет за копійку. Точки доступу в них різні, бували випадки що коли я пробував зайти в аську, мене не пускало. Зразу міняв точку доступу, і просто в інтернет, пускало.  Ці дві точки доступу чомусь ведуть себе по різному.
  •  

anatolij69

часто помогает выкл-вкл телефона. И если в спальном районе ,то вечером глюки до пропадания сети. Ёмкостей для облуживания по предоставлению доп.услуг не хватает. А сейчас все приоритеры на облуживание роуминга(туристов).Каждое лето транзит дает о себе знать.
  •  

pavlo_r

У мене на life останні тижні два проблеми з голосовим зв'язком в центрі Львова. Якщо точніше - район церкви Св. Юра, парку ім. І. Франка, в кінці вулиць Коперніка, Дорошенка і прилеглих. При повній шкалі рівня сигналу на телефоні, голос обривається, "гикає", "ковтаються" букви. В інших районах такої проблеми не помічав: сьогодні хвилин 10 говорив по телефону перебуваючи біля Ратуші- жодного разу не обірвало. Можливо несправність БС, бо навіть на селі, де life ледь витягує якесь покриття зв'язок стабільніший.
  •  

Ігор

Те що я описував, спостерігав о 5 ранку.

Щодо спальних районів Ви праві, бувають випадки зникнення мережі навіть в Рокитному. На щастя не на довго, і десь після 22:00.
  •  

velychko.op

з лайфом проблем немає
  •  

дрон

СМИ: 3G-оператор "Укртелекома" готовят к продаже
http://podrobnosti.ua/internet/2012/08/23/854184.html
  •  

AlexFM

Цитата: "дрон" post=31551СМИ: 3G-оператор "Укртелекома" готовят к продаже
http://podrobnosti.ua/internet/2012/08/23/854184.html

Тримоб уже почти принадлежит Киевстару, это не секрет.
CDMA-2000  (ITC+Велтон) уже продались Интертелекому.

Итого у нас вместо 10 почти общенациональных операторов остается только 4, и кое-где 5.
  •  

Zheka

Цитата: "AlexFM" post=31555Тримоб уже почти принадлежит Киевстару, это не секрет.
это откуда такая информация?
  •