Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Вчора мені відправляли СМС з Росії, 2 рази - і оба рази не дойшло, цікаво, в чому причина ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Та невже?

Коли з'явиться нагода з'їздити в Польщу про роумінг турбуватися не буду. Як добре, що в мене life) :D
  •  

Focs

Цитата: "pavlo_r" post=49132Та невже?

Коли з'явиться нагода з'їздити в Польщу про роумінг турбуватися не буду. Як добре, що в мене life) :D

Всі мобільні оператори, крім Тримоба звісно, тянуть до 10 км від границі.

Мене більше цікавить як це близько 100%? Получається в них на цій території є більше 100% передавачів, ну так відстоків 130-140.
  •  

Mikemelins

Карта не соответствует действительности... И никогда не соответствовала.
Судя по карте, в поезде у меня должна быть непрерывная связь. Однако дыр хватает.
Если уж недалеко от границы заползать, то нетмонитором лучше привязаться к БС своего оператора. Ну и воспользоваться направленной антеной... Хотя зона действия приграничных БС может быть ограничена. Типа сигнал естть, а регистрироваться не даёт, ибо ты находишься далековато, тобишь сигнал до тебя идёт дольше, чем нужно для регистрации в сети. Но попробовать стоит.
Оновлено о 14:26:06
Цитата: "Focs" post=49135
Цитата: "pavlo_r" post=49132Мене більше цікавить як це близько 100%? Получається в них на цій території є більше 100% передавачів, ну так відстоків 130-140.
почти все БС имеют поддержку EDGE. Но мы то знаем, что цифра натянута  :training:
Нужно быть честными с пользователями. Написали бы 91% - тогда бы поверил. А так... :dance:
Лайф даже Белгород покрыл  под стулом
  •  

velychko.op

так їду в поїзді з Рівного в Луцьк... дирок повно... незнаю як МТС, але і його величність Київстар пропадає
  •  

kopop

Зробив собі на телефон інет від МТС, дуже часто пропадає EDGE і вмикається GPRS,при цьому інет сильно підвисає, Коли ж це нарешті закінчиться....?????
  •  

Ігор

Ще навіть залишилися вежі з GPRS, ще й в Києві :blink:

Який використовуєте тариф?
Сьогодні замовив 7 днів безлімітного інтернету. Працює добре.
  •  

Mikemelins

kopop, Вы в каком районе города живете?
Ігор, о том, как вечно продливать срок действия 25-ти гиг знаете? :))
  •  

Ігор

Цитата: "Mikemelins" post=49459Ігор, о том, как вечно продливать срок действия 25-ти гиг знаете? :))
ні, а що за 25 гіг?
  •  

kopop

В мене тариф супер 3D нуль 25 і я живу на нивках у києві....можливо це просто перевантаження мережі, й тому йде gprs,імхо....
  •  

Ігор

Просто вежа з gprs. А телефон перемикається між вежами. І плюс перевантаження.
  •  

velychko.op

на лайф в мене постійно EDGE
  •  

Mikemelins

Ты заказал 7 дней безлимитного Интернета.
В прошлом году я тоже воспользовался безлимиткой от МТС... Не помню комбинацию, но на самом деле на эти 7 дней тебе дается 25 ГБ трафика. Конечно, даже если все 7 суток непрерывно качать и качать, то 25 ГБ всё-равно не выкачаешь через EDGE...
Но их можно продлить... Точнее можно продлить срок действия этих 25 ГБ. Они же начисляются на 7 дней. Верно?
У МТС есть Интернет-пакеты. Заказывая их, они будут приплюсовываться к этим 25 ГБ, а срок действия продлеваться на месяц...
Теперь понимаешь, к чему я клоню? :)
  •  

Ігор

Так. Зазвичай я замовляю на місяць, але вчора залишив гроші на поповнення рахунку на роботі (для надійності). Сьогдні мене порадували смс про закінчення, вирішив замовити на тиждень. Потім вже на місяць.
А якою комбімацією їх перевірити?
  •  

Ігор

Погуглив трохи, зрозумів, що я замовив іншу послугу. І на рахунку немає 25 Гб.
Але всеодно дякую за ідею :)
  •