Виберіть стиль:

Автор Тема: М1 [DVB-T2/супутник]  (Прочитано 31628 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 39
  • -Отримані: 312
  • Повідомлень: 2614
  • Репутація: +335/-32
  • Розташування: Рівне
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #15 : Жовтень 31, 2014, 23:41:53 »
да в 2003 році коли у нас зявився М1  і я їх виловив разом з НБМ ... думав шо то за біда чого вони чорнобілі?  шо то за біда...

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2073
  • -Отримані: 3333
  • Повідомлень: 7406
  • Репутація: +3611/-169
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #16 : Жовтень 31, 2014, 23:58:00 »
Ну от, тепер знаєш ;)

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 39
  • -Отримані: 312
  • Повідомлень: 2614
  • Репутація: +335/-32
  • Розташування: Рівне
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #17 : Листопад 01, 2014, 01:07:38 »
я як вперше тут зареєструвався... непамятаю коли .... перше питання було .... а чого канал Кіно є у Сарнах і нема у рівному? :lol:

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2073
  • -Отримані: 3333
  • Повідомлень: 7406
  • Репутація: +3611/-169
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #18 : Листопад 01, 2014, 02:02:38 »
Пам’ятаю це питання. Вірніше згадав, щойно його.

Відсутній GMB

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 1372
  • -Отримані: 1044
  • Повідомлень: 5424
  • Репутація: +1127/-69
  • Розташування: Краматорськ
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #19 : Листопад 01, 2014, 09:43:33 »
Перешли в 05:16 утра.
На ап-линке и в аппаратной Зеонбуда включен флаг 16:9.

с протв.
у НЛО ТВ и Индиго логотип хоть подстраивается так, что в 4:3 можно смотреть, а у М1 и М2 - нет... непонятно
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm

Відсутній MrVlaDor

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 18
  • -Отримані: 172
  • Повідомлень: 467
  • Репутація: +45/-0
  • Розташування: Днепр
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #20 : Листопад 01, 2014, 20:16:25 »
М1 и М2 со спутника идут в 16:9 - приятно, а то уже лет 10 как выбросил последний телевизор 4:3, а телевидение отстает.
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)

Відсутній kotenko.

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 121
  • -Отримані: 559
  • Повідомлень: 1830
  • Репутація: +600/-11
  • Розташування: Сербинівка, Полтавщина
  • Порохобот #1 на форумі:)
    • https://www.youtube.com/channel/UCO7TovW1pKQsgThq5TEttQw
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #21 : Листопад 01, 2014, 23:38:44 »
В Лубнах в аналозі поле зображення М1 так посунуто наліво, що справа бачу лівий край зображення.
#наташанемішай

Відсутній autorun

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 30
  • -Отримані: 77
  • Повідомлень: 256
  • Репутація: +85/-5
  • Розташування: Нові Санжари, Полтава, Харків
    • Поисковик по торентам
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #22 : Листопад 02, 2014, 01:49:18 »
в IPTV от укртелекома тож м1 м2 16х9 - теперь приятно смотреть
RADIO - ❤

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 39
  • -Отримані: 312
  • Повідомлень: 2614
  • Репутація: +335/-32
  • Розташування: Рівне
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #23 : Листопад 02, 2014, 13:25:56 »
У Рівному в аналозі іде в 16:9 зі смугами ... нормально (не 14:9) .... у Луцьку було в 4:3 впихнуте зображення 16:9 . Може вже поміняли через пару годин повернуся в Луцьк перевірю

Відсутній digitalif

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 102
  • -Отримані: 81
  • Повідомлень: 390
  • Репутація: +93/-0
  • Розташування: Ukraine, Ivano-Frankivsk
  • eses64
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #24 : Листопад 04, 2014, 15:43:35 »
В Лубнах в аналозі поле зображення М1 так посунуто наліво, що справа бачу лівий край зображення.
В Івано-Франківську аналогічно. І розтягнуто по вертикалі, що всі люди виглядають худими

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 6239
  • -Отримані: 5337
  • Повідомлень: 24324
  • Репутація: +5792/-164
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
    • укртвр
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #25 : Листопад 04, 2014, 23:01:37 »
отметил
https://fornex.com/code/EQmczIiZEyuo/
реферал на знижки на нашому хостингу

Відсутній corazon

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 2820
  • -Отримані: 77
  • Повідомлень: 647
  • Репутація: +84/-0
  • Розташування: Львів
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #26 : Листопад 04, 2014, 23:22:19 »
У Львові в аналозі зображення обрізано зліва і справа, в результаті не видно логотипа і частини тексту для караоке.

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 6239
  • -Отримані: 5337
  • Повідомлень: 24324
  • Репутація: +5792/-164
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
    • укртвр
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #27 : Листопад 04, 2014, 23:25:10 »
дзвоніть на Високий Замок (та на інші РПЦ де проблеми) та кажіть хай перемкнуть на супутниковому приймачі співвідношення сторін
https://fornex.com/code/EQmczIiZEyuo/
реферал на знижки на нашому хостингу

Відсутній DeJar

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 519
  • -Отримані: 487
  • Повідомлень: 688
  • Репутація: +513/-0
  • Розташування: Одеса
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #28 : Листопад 05, 2014, 00:47:45 »
А як взагалі правильно?
В Одесі теж картинка розтягнута до 4:3.
Доречі румунські і турецькі аналогові канали досить часть розтягують картинку 16:9 до 4:3, так щоб не було чорних смуг.

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 6239
  • -Отримані: 5337
  • Повідомлень: 24324
  • Репутація: +5792/-164
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
    • укртвр
Re: М1 [DVB-T2/супутник]
« Відповідь #29 : Листопад 05, 2014, 02:28:23 »
Вроде правильно с верхней и нижней черной полосой.
https://fornex.com/code/EQmczIiZEyuo/
реферал на знижки на нашому хостингу