Поки темою №1 залишається Супер радіо (привернули ж вони до себе увагу цього року), я викладу тут історію можливо не дуже смішну, але реальну і свіжу, бо трапилась сьогодні. (Вибачайте за можливий оффтоп):
Сьогодні в 12:57 на мій службовий телефон МТС поступив виклик від невідомого номера Київстар. Телефонуючий, що називається пустив гудок. Звісно я передзвонив.
- Алло. Ви до мене дзвонили - почув я тільки но підняли трубку.
- Ну я до багатьох дзвоню - відповів я і став пояснювати, що до нього я міг дзвонити по причині його звернення у нашу канторку. Буває таке, я телефоную на мобільні по роботі, і коли немає відповіді - відкладаю питання на пізніше. Само собою, що часто клієнти відзвонюють мені саме з таким питанням ("Ви до мене дзвонили"). Нічого дивного, тільки от той хто телефонував на цей раз давав якісь тупі, уточнюючі, питання і складалось враження наче спеціально тягне час. В результаті розмова розтягнулась на 1 хв. 30 сек., після чого я просто роз'єднав.
Як виявилося пізніше - на цей номер "телефонували" ледь не всі працівники нашої дільниці. Також хлопцям, які сьогодні працювали групою і до яких цей номер дзвонив з інтервалом 2-3 хв., вдалось дізнатись, що обслуговується він на на тарифі, де платять 25 коп./ за хв. вхідного дзвінка з іншої мережі.
Отож,
розповідаю реальний спосіб скинути пару копійок на рахунок 1) підключіть собі тарифний план а-ля "заробляй вухами" (де платять за вхідні).
2) роздобудьте список корпоративних номерів вашої фірми, або знайдіть того хто Вам надасть такий список зі своєї
Пам'ятайте!!! Оператори повинні бути різні!!!3) як правило в більш-менш великих фірмах вихідних дзвінків в різних напрямках багато і ніхто не пам'ятає коли кому дзвонив
4) починайте обдзвонювати номера з наданого списку посилаючи - гудки, щоб встигли почути, але не встигли відповісти.
5) коли відзвонять тягніть розмову, адже чим довше на лінії - тим краще для вас.
6) Будьте обережні. Зловимо - поламаємо телефон, повідриваємо руки. П.С. Номер телефону, який дзвонив сьогодні по наших номерах виглядає так:
067 - 37Х-Х-220