ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

і у Рівному також є ТВі. У Луцьку він іде з Карбишева... на око я б дав 100 ват. Але точно не знаю... решта каналів , (крім К 1 і ТЕТ котрих зовсім немає.... (приймаю на кімнатну антену)) показують на 4+(стосується МВ діапазону) і 5 5+ (ДМВ діапазону) , оскільки живу зовсім неподалік тої 16-ти поверхівки біля готелю "Україна". Вулиця Винниченка
  •  

sony

До нового року канали Пынчука перейдуть на Карбишева до дня працівників тв і радіо :hi:
  •  

pavlo_r

Так до Нового року чи до 16 листопада?
  •  

admin

а хіба 16го листопада це не Волинський Новий Рік?
  •  

velychko.op

В мене зараз всі канали в ДМВ на цю рогатку взагалі ідеально показують... якщо вони перейдуть на Карбишева... то що будуть показувати так як ТВі ?
  •  

pavlo_r

Цитата: "admin" post=34635а хіба 16го листопада це не Волинський Новий Рік?
:) Не знаю, я на Галичині живу)))
  •  

velychko.op

16-ти поверхівку по ідеї треба звільняти від радіації
  •  

Panek

Цитата: "admin" post=34635а хіба 16го листопада це не Волинський Новий Рік?
Тільки в "особливих" людей...  :nea:
Glory to Ukraine!
  •  

admin

Добре, а то я вже злякався...
  •  

velychko.op

Будемо вважати що до кінця 2012 го... якщо щось зміниться... ясне діло що я побачу... прикро що немає тут тюнера Т2 щоб протестувати цифру...але я думаю на кімнатну воно не витягне.... бо Підгайці
  •  

pavlo_r

Цитата: "mikhail" post=3468616-ти поверхівку по ідеї треба звільняти від радіації
Я не  такий сильний спец, може і помиляюсь, але по-моєму вид забруднення, яким "смітять" передавальні антени називається електромагнітним. Чи мешканці будинку на Словацького почали променевою хворобою страждати?
  •  

Ігор

А якщо подивитися на спектр, то радіохвилі будуть з однієї сторони, по середині будуть: інфрачервоні, потім видимі, далі ультрафіолетові, далі Рентгенівські промені, а аж в самому кінці радіація. ;)
  •  

kopop

На сторінці луцька я помітив помилочку: там де історія розвитку радіомовлення там написано радіо 24 розпочало мовити на частоті 88.1 3 червня 2011 року, але воно мовить зараз на 88.7!!!
  •  

vital-fm

Може Влад з тернополем переплутав.
  •  

velychko.op

Сьогодні чомусь відсутнє мовлення Нового каналу та М1. Зранку вмикав ... все було... прийшов з пар... до чекався другої години... немає нічого... Можливо якісь роботи з переходу на іншу вежу ведуться? СТБ є )
  •