Цитата: FellDrew від Січень 10, 2021, 14:19:20
Ну те що по світу у чартах те і у них я не погоджусь, так як кожен день переглядаю EDM чати. Малось на увазі те, що вони відійшли від свого стилю який у них зберігався роками, тобто Electro House, трохи Trance та більше Progressive House. Зараз же там більшість етеру це проста популярна танцювальна музика (Pop), Slap House та трішки Trance. Все. Тобто малось на увазі що вони змінили стиль що не всім приходиться по смаку (більшості моїх знайомим, та й прочитати тіж коментарі у соц. мережах). А щодо радіошоу, то раніше з 19 до 7 ранку це було щось, а зараз через квотування... проте у денний час є, так погоджуюсь, але немає розкладу цих самих радіошоу. Тобто захотіли, у неділю поставили Tiësto, на наступну неділю вже Hardwell, а Tiësto у середу і так далі, і це бісить наприклад коли ти хочеш почути улюблене радіошоу, але не знаєш коли воно взагалі буде в етері.
ну всім не догодиш по смаках. Ну і денні радіошоу наче всі по графіку йдуть, мені так попадалось... може спочатку було так, в кашу
Тим не менш - тому ж DJFM нічого не заважає з 21 і до пізньої ночі транслювати радіошоу, і з квотами все гаразд. Цеслік вже не раз знімав всі радіошоу з ефіру, а потім ставив їх назад. Іноді в нього таке проскакує.
Цитата: vital-fm від Січень 10, 2021, 01:36:35
Та був, хронології переходу на вечірній, а потім на денний не знаю.
Ще ж свого часу говерла у Львові його перекривала, коли він у Львові мови.
було два вже дуже давно, залишили один. Мав на увазі, що минулого року під час карантину не було ніякого взагалі