Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

дрон

Цитата: "Plinks" post=44751В Горловке Дон.обл.отключено вещание на проводном радио!!!! :evil: Укртелеком наверно избавляться начал от баласта

Укртелеком стал частным акционерным обществом. За услуги телекома надо платить. Не заплатишь за телефон, тебе его через два месяца отключат.
Подобная ситуация и с проводным радио. Не оплачиваются счета - услуга перестает оказываться. Кстати, за проводное вещание в Горловке отвечает не только Укртелеком, а и КП "Горловская городская редакция радиовещания "Радио Горловки", учредителем которого является городской совет.
Так что можно смело отправляться писать жалобу и в горсовет.
  •  

Radiostyle

Цитата: "pavlo_r" post=44742Прийшло підтвердження з Тетієва про відсутність мовлення УР1 на 102,9. Я нічого не просив перевіряти, знайомий до якого я звертався, коли УР1 почало мовлення в місті сам прислав сьогодні повідомлення з запитанням куди поділося УР1.
От так от,не встигли запуститися,уже вимикають,хоча в Світловодську запустились,може скоро і там вимкнуть  :dunno:
І мабуть у Березані теж не запустять  :|

За інформацією на сайті НРКУ у Холмці (Ужгородського р-ну) мовить саме УР-1 а не Промінь,а у Фрунзівці Одеської обл. мовлення відсутнє.
  •  

Radiostyle

В БЦ значно знизили потужність на УР-1,явно,щоб не вимикати передавач взагалі,а зекономити на потужності.
Гадати не буду,яка саме зараз там потужність,але скажу одне до недавна (початку лютого) в мене навіть у стерео шумів майже не було чутно,а зараз і у моно інколи буває шумить  :| Може потужніть саме така,яка вказана на сайті НРКУ (100 Вт)  :dunno:
P.S Ігоре,Сергію а ви помітили погіршення сигналу УР-1 в (з) БЦ?
  •  

Ігор

Рано теж помітив. Коли мене запитували про УР1, пробував слухати телефоном.
  •  

Plinks

В Горловке вещание пошло,это было аварийное отключение в связи с погодными условиями....но когда последствия устранят и радио полноценно заработает пока не ясно :dunno:
  •  

GMB

а что за погодные условия в Горловке?
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

stepan

Цитата: "Гвоздецкий" post=44737Еще в 90-е годы меня удивляло, почему какая-то Молдова имеет государственное радио на FM, а Украина - нет? Как тогда не было средств для перехода в FM, а частоты были, тогда было меньше станций, так и сейчас, уже докатились до отключения УКВ и чем дальше, тем хуже.
А ведь в других странах государственное радио вещает одновременно и на ДВ, и на СВ, и на FM. Причём иногда с "дублями" на ещё каких-нибудь частотах одного и того же диапазона.
  •  

Plinks

Цитата: "GMB" post=44836а что за погодные условия в Горловке?
Ужасные погодные условия...
  •  

admin

Цитата: "stepan" post=44839
Цитата: "Гвоздецкий" post=44737Еще в 90-е годы меня удивляло, почему какая-то Молдова имеет государственное радио на FM, а Украина - нет? Как тогда не было средств для перехода в FM, а частоты были, тогда было меньше станций, так и сейчас, уже докатились до отключения УКВ и чем дальше, тем хуже.
А ведь в других странах государственное радио вещает одновременно и на ДВ, и на СВ, и на FM. Причём иногда с "дублями" на ещё каких-нибудь частотах одного и того же диапазона.
подобных примеров с каждым годом всё меньше и меньше
  •  

benedict

А взагалі трохи скидається на піар-акцію.
З практичної точки зору варто було б - якщо є фінансові проблеми дійсно - "погасити" весь УКХ - і верхній, і нижній. Та залишити живим СХ, аби накрити більшу частину України.
Але вони погасили саме ті частоти, на яких УР слухає більша частина населення, лишивши кілька передавачів в різних "урюпінськах", де вони погоди не роблять.

Це мені нагадує, як я колись дуже давно працював в одній фірмі, що розтошовувалася у підвалі жилого будинка. Будинок був доволі великий, але внаслідок якоїсь аварії до нього було підведено замість 4 фаз лише одну, чи може дві (вже не згадаю). Ну, щось там колись згоріло, його нашвидкоруч полагодили "тимчасово", а до нормального ремонту так і не дішло.
Звісно, рівень напруги був нижче норми - бо всі сиділи на одній (чи двох) фазах замість рівномірного розподілу квартир між чотирма фазами.
Зрозуміло, директор фірми час від часу робив заявки у відповідні органи, аби електромережу полагодили як слід. Тим більше, що фірма займалася компами та оргтехникою. Але відповідні органи відповідали, що зроблять, але трохи згодом. То грошей нема, то техніки, то ще чогось.
Мешканці ж самого будинку схоже особливо не переймалися.
Але у тому ж підвалі, де була фірма, висів "головний рубильник", яким можна було відмикати весь будинок від електропостачання.
Врешті решт директору все набридло, і він почав щодня - то на годину, то на півгодини - відмикати електроживлення - то всьому будинку, то якомусь одному під'їзду. А мешканцям казав - "Що ви хочете? Весь будинок - на одній фазі, ви телеівзори, пилососи, пральні машини вмикаєте всі одночасно - йде перевантаження, автоматика вимикає! Пишіть у ЖЕК, аби полагодили всі фази, бо досі лише я писав!"
Щоправда, це не допомогло :) Врешті-решт в будинку відкрилася ще якась фірма - чи то солярій, чи щось таке, і їм нормальне електроживлення було потрібне ще навіть більше. І тоді кілька фірм разом, у складчину, купили кабель і ще там щось. Щоправда, ЖЕК і тоді продовжував впиратися...
Не знаю, чим там все скінчилося - я звідти пішов.

Але то таке.
Ситуація з НРКУ мені нагадує ту ситуацію. Залишили всю країну без радіо, але тримають кілька FM-передавачів включеними і просять ще FM-частоти, формуючи "громадську думку", що в FM можна було б слухати по всій країні :)
  •  

Radiostyle

Цитата: "benedict" post=44856А взагалі трохи скидається на піар-акцію.
Теж "промайнула" така думка  :dry:
  •  

admin

так бабла выделят
нормальная акция
сколько там Азаров сказал найти? 25 лимонов?
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=44861так бабла выделят
нормальная акция
сколько там Азаров сказал найти? 25 лимонов?
Шантаж  :lol:
----------------------------------------------------
Сьогодні слухав "Недільну подорож" і гостем передачі був Микола Томенко,розказував про свій проект "Сім природних чудес України",і вже по закінченню програми (так,поміж іншим) сказав,що завтра вони (опозиція) ініціюють масштабну акцію по належному фінансуванню,підтримці НРКУ.
З 55хв. 10 сек.
  •  

sohok

Admin навіщо ви мою тему про українську музику закрили, до цієї теми багато людей писали. Вас що так сильно українська музика нервує ,що ви закрили цю тему
  •  

admin

бо вважаю що там, з твого боку, суцільна маячня
приведу до ладу - відкрию
  •