Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

AlexFM

sashaom, ну зачем такие грубости?!
  •  

sashaom

Цитата: "AlexFM" post=32505sashaom, ну зачем такие грубости?!

Я его первым не трогал.
  •  

admin

Цитата: "sashaom" post=32503Южный19

На каком сайте ты что ЧМО белены объелся :nosuper:
бан на 2 суток. Просьба модераторов выполнить
  •  

Ігор

Цитата: "admin" post=32511
Цитата: "sashaom" post=32503Южный19

На каком сайте ты что ЧМО белены объелся :nosuper:
бан на 2 суток. Просьба модераторов выполнить
видає 404, приїду до дому спробую з комп'ютера, якщо інші модератори не спробують раніше. Приїду максимум через 1,5 години.
  •  

pavlo_r

Цитата: "Vasily2007" post=32484Цікавий Ви чоловік.

Сам іноді в шоці :lol:

Цитата: "Vasily2007" post=32484Не можливо - не читайте! А хтось почитає.
Я і не став читати докінця. Я ніколи не називаю свої оцінки об'єктивними, тому ІМХО - написано бездарно. Але бачу це не лише моя думка.
  •  

pavlo_r

Цитата: "admin" post=32511бан на 2 суток. Просьба модераторов выполнить
Вибач, але 404 з компа.
  •  

Zheka

бан сделан)
UPD:
Все 36 сообщений теперь тут
  •  

admin

•  

Zheka

:D
Лідери за обсягом виборчого контенту серед загальнонаціональних телеканалів: ТВі (46%), Перший національний (28%) та Новий канал (27%).
http://vybory.mediasapiens.ua/2012/09/11/kommentaryy-staly-najob-jektyvnishoyu-hazetoyu-tyzhnya-dzerkalo-tyzhnya-najbilsh-zaanhazhovanoyu/
  •  

Ігор

Оце був би облом на модемі всього аж 13 копійок, а я збирався заходити з коп'ютера :lol:
UPD:
Зробив я страшні фото на яких видно логотип КРТ, закину їх завтра. Мене ще й обламав автомат для поповнення рахунку. Технічна перерва.
  •  

Vasily2007

Цитата: "pavlo_r" post=32514
Цитата: "Vasily2007" post=32484Цікавий Ви чоловік.

Сам іноді в шоці :lol:

Цитата: "Vasily2007" post=32484Не можливо - не читайте! А хтось почитає.
Я і не став читати докінця. Я ніколи не називаю свої оцінки об'єктивними, тому ІМХО - написано бездарно. Але бачу це не лише моя думка.

Павлику, а ти зумів би так написати? Ну, в сенсі, бездарно? Між іншим, коли працюють над текстами, то їх спершу вичитують, потім аналізують, а потім дають оцінку. Ну це інші так роблять. А чому б тобі не повідомити авторові статті який динамічний діапазон ресиверів, чи мають вони захисні вхідні фільтри низьких частот, якими ще засобами досягається їх  завадозахищеність, Виклав би сюди схемку хоч би її вхідного радіотракту... Це з одного боку. А з іншого - ось тут http://hfdx.at.ua/news/list_prezdentu_lru_pro_zavadostijkist_prijmachav_t2/2012-09-10-4940 матеріал, який підтверджує хоч би часткову правоту автора статті що-до слабкої завадозахищеності ресиверів, особливо Трімакса. Читай Павлику, вчись.
  •  

admin

Последняя фраза меня просто убила:-):-):-):-)
  •  

Yuriy

Я с 2001 года верил именно в эту теорию http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2012/09/11/857526.html
  •  

pavlo_r

Цитата: "Vasily2007" post=32533Павлику, а ти зумів би так написати? Ну, в сенсі, бездарно?
Я взагалі мав на увазі не технічні терміни, а побудову речень у тексті, коли неможливо зрозуміти де сир, а де капуста. Чи зміг би я так написати? Я пишу багато і на різні теми, проте ніколи не даю оцінку власним текстам і не викладаю цю писанину на тут на форумі. Я розумію, що можливо образив Вас як ймовірного автора статті. Приношу свої вибачення.

Цитата: "Vasily2007" post=32533Читай Павлику, вчись.
На заочному відділені факультету журналістики мені теж таке кажуть. Хоча ні, частіше - "Готуйся! Скоро сесія" :)
  •  

ass1995

Цитата: "AlexFM" post=32566А! Еще есть польза от нашего ТВ: есть с чего поржать, когда идет политическая реклама. Я каждый раз для себя нахожу с чего постебаться!

Интересно, кто за кого будет голосовать на выборах 28 октября?
  •