Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

admin

совершенно верно
  •  

AlexFM

ЦитатаВід УДЦР я тільки "ролікі" бачу по ТВ і у метро, як вони там перешкоди в ефірі готові подолати.
 У Харкові регулярно бачу пікап УДЦР з апаратурою, вони чомусь біля "Спецвузавтоматіки" крутяться...

Открою секрет: эта контора поставляет оборудование для УДЦР-а и занимается ремонтом. Обратите внимание, что машины самые разные, номера могут быть любой области страны.
  •  

дрон

Цитата: "AlexFM" post=26310Открою секрет: эта контора поставляет оборудование для УДЦР-а и занимается ремонтом. Обратите внимание, что машины самые разные, номера могут быть любой области страны.

Хорошо, присмотрюсь. Номера машин переписывать? :)
  •  

yes111

Цитата: "admin" post=26304совершенно верно
Хлопці, я вам ось що скажу: доки ми тут між собою сваримось і шукаємо ворогів, царство Межигірське стоятиме міцно й непохитно, поширюватиметься і процвітатиме метастазами в наших головах і душах. Боїться він лише нашої єдності. Відтак і підкидає то "язик", то "федералізм", то ще якусь маячню. Не сам, звісно ж: на це в нього банально не вистачає розуму, а через найманих технологів. Насправді нам з вами ділити нічого. Давайте краще шукати речі, які нас об'єднують. До слова, щодо "сходу" і "заходу". Так, вони й дійсно дещо різні. Особливо, якщо спостерігати у статиці. Динамічно ж вимальовується доволі цікава картина. Так, 2007-го року, коли запахло розпуском "верховної зради", на Європейській площі висадили десант, умовно кажучи, "донецьких". І от двоє хлопців звідти, потайки від своїх "старших", пробралися на наш бік. Поводилися доволі насторожено: мабуть, "поводирі" добряче накрутили їх, що, мовляв. "кляті бандерівці" сплять і бачать, як би їх побити, а то й з'їсти живцем. Ми їх одразу ж заспокоїли і далі довго, спокійно й доброзичливо спілкувалися. Але суть не в цьому. Найцікавішим було запитання, яке ВОНИ (!) нам поставили. А саме: "Хлопці, а чому у вас тут нема жодного державного прапора?" Ще 10 років тому цей прапор вважався їм "чужим", "націоналістичним", а самі вони прагнули ходити під червоними й відроджувати СРСР. То ж процес, хоч і поволі, але йде. Сподіваюся, між нашими дітьми, а тим більше - онуками, вже не буде жодних непорозумінь.
  •  

admin

лично я тут ни с кем не сорюсь, чего и всем желаю.
А язык и культурные отличия действительно существуют, и чем раньше эта проблема решится (например через федерализацию), тем раньше взоры будут обращены на реальные проблемы.
  •  

yes111

Пропоную цю сторінку не витирати, а зберегти десь в архіві. А коли-небудь знову повернутися до цієї розмови. Скажімо, років так через 10. Там і побачимо, хто і в чому мав рацію. Сподіваюся, Україна до того часу все ж залишиться єдиною й неподільною, а "наші вороженьки" згинуть, "як роса на сонці", набагато раніше.
  •  

admin

так мы и так в "Болталке"
тут кроме матов и уголовщины принимается всё
  •  

yes111

Все ж, збережіть де-небудь окремо - для себе. Щоб випадково не загубилося. Думаю, буде цікаво.
  •  

ass1995

Вернулся!

Мда, хорошая полемика тут развернулась.  :super:

Лично я хочу сказать, что начиная от Ющенка и до сегоднешнего дня порядка нет вообще. При Кучме тоже было не супер. Это и падение сначала купоно-карбованца, потом гривны (за период 1996 - 2004 гривна упала в 3 раза). Но тогда было ещё более-менее.

А сейчас! Взять, например, ситуацию в порте города Ильичёвска.
2008-2009 года - приверженцы партии "Батькивщина" несколько раз пытаются захватить порт.
Осень-зима 2009 - 2010 - в порту, все, кто не за Тимошенко, попадают в список на увольнение.
Сейчас портом управляют "донецкие". Идут сплашные увольнения как молодых, так и старых, а вместо них на роботу ставят своих из Донбаса.
  •  

дрон

Цитата: "ass1995" post=26337Сейчас портом управляют "донецкие". Идут сплашные увольнения как молодых, так и старых, а вместо них на роботу ставят своих из Донбаса.

Этому процессу чиновники придумали определение - оптимизация.
  •  

pavlo_r

•  

Ігор

•  

Radiostyle

Всіх вітаю з перемогою нашої збірної  :clapping:
Шева герой матчу  :bravo:
  •  

admin

•  

Ігор