Yuriy, не читайте до обеда советских газет обережніше переглядай інформацію українських ЗМІ, до речі, перших кого мало б стосуватися розслідування офшорів. Якщо ти маєш на увазі розкопаних Хромадським офшор аж на 3000$ , то:
1) прямого порушення законодавства тут нема, юристи і просто розумні люди ще в перші дні все розставили по місцях. Google it.
2) Ротшильди підтвердили передачу Рошену в сліпий траст і тема на сьогодні юридично закрита.
І ще: тимчасові слідчі комісії створює не президент, а парламент. Хай краще головний ідеолог розслідування пояснить, як на депутатську зарплату йому вдається жити в такій хаті, наприклад.
Податки і інвестиційна привабливість формуються законами, які (раптом) приймає не президент, а збіговисько популістів під назвою Верховна Рада. Не помічав, як важко через неї щось протягнути? До слова ідеологом останньої парламетської кризи був зовсім не президент, а одна дама, яка не спить, все про народ думає. До речі, на її офшори я б із радістю подивився. Ну і не забувай, що тільки в популістів, які ні за що не відповідають, все легко і швидко робиться, і говоряться красиві та правильні речі. От вміють вони простими словами говорити і бачать рішення всіх проблем. Зрештою чого тільки не скажеш для того, щоб взяти владу в свої руки. Україна потребує довгого і складного процесу перетворень і він хоч зі скрипом та пробуксовками все ж іде. Поступово приходять інвестиції, будуються заводи (я недавно публікував тут, що нового в нас побудували). Хочу нагадати над якою прірвою опинилася країна в 2014 році, і що в нас ще досі іде війна. Дуже дороге задоволення, між іншим.