Добрий день всім !
Це я, "
fediv", але змушений виходити на форум під вивіскою "
111111".
Справа в тому, що я вже деякий час Владиславом забанений, і забанений ось з якої причини.
Владиславу не сподобалась ось ця стаття:
http://lb.ua/news/2013/03/01/191267_lutske_shtrafovat_viveski.htmlПросто жахливо ! Навіть вивіски в Україні хочуть писати по-українськи.
Прийшлось висловити Владиславу свою думку з цього приводу. У відповідь він мене, так би мовити, "послав", потім обізвав придурком і забанив, щоб я не міг нічого відповісти.
Відповісти справді неможливо. Тепер замість форума я бачу ось таку картинку:
і вийти з цього режиму неможливо, і розлогінитись неможливо, і просто подивитись на форум неможливо.
От забанив, так забанив !
Просто зараз я знаходжусь на роботі у своєї дружини (відновлював у них Windows), і зміг зареєструватись під іншим логіном, пожертвувавши для цього електронною поштою дружини, щоб не створювати якусь окрему поштову адресу.
Так що на форум я зайшов.
Навчання адміністраторів починаю.
Форум для того існує, щоб обмінюватись думками. Не абсолютними істинами, а лише думками з приводу тисяч різних тем, всесторонній обмін різноманітною інформацією. При цьому думка будь-якого адміністратора не є козирною, він лише контролює, щоб на форумі не було матюків, образ інших учасників форума за різними ознаками, перечисляти не буду, щоб не було офтопа, прихованої реклами і шкідливих посилань в Інтернеті.
Не буде цього адміністратор робити - загробить власний сайт, такий сайт обов'язково понижує свої показники для роботів-пошуковців, або ще й попадає в штрафні списки програм-антивірусів.
Владислав замість цього гордо обізвав мене придурком і забанив, щоб не було відповіді.
Владиславе, я не придурок. Я думаюча людина, так само, як і ви всі. Так робити, як ти зробив, можуть хіба що деякі дуже рідкісні (на щастя) люди з електрички Фастівського напряму. Якщо стояти на платформі Боярка заблизько до поїзда, то можна з електрички, яка вже розганяється, з розмаху плюнути через віконце в когось з пасажирів і тихо радіти, що його не догонять і не розберуться з ним.
Владиславе, так не поступають на власному сайті. Я все одно не зміню свою думку про українську мову в Україні, про нашу владу і це кодло з Єнакієво, яке цю владу зараз представляє.
Я не змінюсь.
Не хочеш суперечок ? Є рішення.
Можна нам всім ввети табу на теми, які обов'язково при ведуть до протилежних думок. Признаюсь, це безтолкове рішення мені не подобається.
Можна просто нам всім, і адміністратору також, зрозуміти, що будь-яка думка, висловлена на форумі, обов'язково наштовхнеться на протилежну думку. І все. Можна без істерики і забанювання погоджуватись або не погоджуватись.
Я не хочу і не буду щось писати на форумі під логіном "111111". Якщо Владислав виправить свою дурість і "розбанить" мене, то з часом, залежно від того, яка тема цікава мені чи ні, я буду приймати участь в форумі під своїм логіном "fediv".
Якщо тихенько витре моє повідомлення, поки ніхто не прочитав, то я навіть не побачу це. З мого комп'ютера форум навіть для перегляду недоступний.