Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

ass1995

Афонские старцы рассказали о судьбах Украины и России

Самое главное - смотреть видео. Именно в самом видео всё чётко разжёвано.
  •  

fmdxua

Гимн Украины в исполнении харьковского квартета 4U FOR YOU

Гімн України, струнний квартет 4U FOR YOU, arranged by Boris Sevastyanov
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

Цитата: admin від Серпень 31, 2014, 22:03:16
The Republic of Moldova has broken Moscow-backed Gazprom's gas monopoly after completing the first phase of a new pipeline connecting it to the EU energy market.

The part EU-funded Ungheni-lasi pipeline between the east of Romania and west of Moldova  provides the first alternative to Gazprom gas in the former Soviet state.

Молодцы, молдаване. Правильно сделали.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

pavlo_r

Serg Bobra
20 хв ·

Так уже стресло, що до вступу на факультет журналістики, я закінчив зовсім не гуманітарний ВУЗ - моя перша вища освіта: "Обслуговування верстатів з ЧПК та РТК" (звучить майже як прокляття)...і як би там не було, ані гуманітарну журналістику, ані робототехніку я ніколи не зможу обрати як єдиновірний шлях у майбутнє - мені ці дві професії однаково цікаві, однаково подобаються (а ну та, я ж іще фотограф)).

Так от, нещодавно я мав щастя побувати в Франківську, де мав справу з такою собі машинерією, котру місцевий завод (його я вам не назву) придбав за майже 300 тисяч євро в Німеччині. Я писав під нього постпроцесор (не бачу сенсу пояснювати, що це), вчив людей з ним працювати, налагоджувати його, а також програмувати під нього. Докладніше тут: (там є відео) https://fil0saf.wordpress.com/2014/08/31/dmu-65-monoblock-5-axis/

Але окрім "похвалитись", я хочу розповісти вам колеги-журналісти одну маленьку деталь. Поки усі тут переживають лише про перебіг подій на сході, і (безперечно правильно) воюють з корупцією і несправедливістю, наші підприємства, котрі всю історію незалежної України розкрадались та розвалювались, зовсім непомітно почали шаленими темпами вставати на ноги. Різноманітні військові підприємства отримали десятки замовлень, а з ними гроші на оновлення обладнання, і надію на світле майбутнє. Різноманітні підприємства, навіть далекі до оборонпрому почали дихати вільніше, коли зник Янукович, і можуть тепер дозволити собі хоча б частково виходити з тіні аби чесно платити податки.

Попереду довгий шлях, значно довший ніж можна собі уявити, однак саме ось цей дзвіночок - розвиток промисловості, є тим дзвіночком який дає надію, що в цій країні крадіїв, жлобів, та торгашів, щось таки зміниться на краще.
  •  

GMB

Украину ждут "темные" вечера, как в 90-х: Минэнерго разрабатывает графики веерных отключений электроэнергии
http://censor.net.ua/news/300485/ukrainu_jdut_temnye_vechera_kak_v_90h_minenergo_razrabatyvaet_grafiki_veernyh_otklyucheniyi_elektroenergii
Ссылаются на нестачу угля. Но опять же - атомные станции работают на 60% мощностей, а саму электроэнергию продают заграницу еще. Надеюсь, что до веерных отключений дело не дойдет
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

cat

Веерные отключения актуальнее будут ближе к ноябрю.... когда и световой день будет меньше и температура станет ниже ! Многие повключаем электрообогреватели!
  •  

admin

Цитата: GMB від Вересень 01, 2014, 07:34:01
Украину ждут "темные" вечера, как в 90-х: Минэнерго разрабатывает графики веерных отключений электроэнергии
http://censor.net.ua/news/300485/ukrainu_jdut_temnye_vechera_kak_v_90h_minenergo_razrabatyvaet_grafiki_veernyh_otklyucheniyi_elektroenergii
Ссылаются на нестачу угля. Но опять же - атомные станции работают на 60% мощностей, а саму электроэнергию продают заграницу еще. Надеюсь, что до веерных отключений дело не дойдет
Пока не проработают на 100% сделку с Вестингхоус, ТВЭЛы то из страны злобного карлика.
Вы думаете Янукович запасливый, и на укр. АЭС запасы топлива на годы вперед?
  •  

cat

Вообще атомную энергетику надо вообще полностью остановить в целях безопасности... Аналогично и гидро...
Состояние плотин и так оставляло желать лучшего - судя по новостям...а тут ещё и боевые действия.
  •  

admin

надо давить на ЕС и США этим козырем. Ребята, вы что второй Чернобыль хотите? только на этот раз его никто тушить не будет.
  •  

admin

•  

cat

в тему этой статьи:
- При условии правильного проектирования и  строительства этого самого хранилища и при условии соблюдении всех необходимых норм для поддержания этого хранилища в состоянии, когда оно не будет опасно для окружающей среды. 
А вот в этом, кстати, и есть вопросы - где у нас и на чём у нас будут экономить и где кто что будет воровать при строительстве....  Так что тут однозначного ответа нет - где эти  отходы лучше - в нашей стране хранить, или вывозить в соседнюю!
  •  

admin

МАГАТЭ должна проконтроливать, чай не уличное освещение в селе Новые Буряки
  •  

pavlo_r

Сьогодні 18 років національній валюті України. ‪Гривня‬ була введена в обіг 2 вересня 1996 року. Цього дня в Україні різко поменшало мільйонерів ;) девальвовані купони обмінювали за курсом 1 грн.=100 000 купоно-карбованців.

P. S. Я досі пам'ятаю, як класно виглядала новенька гривня у порівнянні з купонами, хоч і був тоді малим.
  •  

Ігор

А я тоді почав розбиратися в грошах, а то для другокласника мільйони були тяжкими :) пам'ятаю, як до цього мене мама відправила по хліб, дала одну бумажку, на якій була одиниця з багатьма нулями, а скільки там було не знаю. Я дав ту куп'юру, взяв одну хлібину і пішов. Ось такі спогади в мене про купони :)
  •